Back to Question Center
0

Korutavaraliiketoiminnan lainat

1 answers:

Timantteja pidetään keskuudessa kestävimmistä jalokivistä, samanlaista laatua kuin monet pienet korut ovat.

.

Viime vuosina on ollut kovaa jättiläisten kilpailijoiden nousua ja verkkokaupoissa olevien kuluttajien kasvua - en iyi kilo aldirici. Mutta vaikka nämä muutokset, pienyritykset edelleen tehdä enemmistön koruja myynnistä alalla. Lisäksi pienet vähittäiskauppiaat ovat yhä kuluttajien usein käydä koruja, kelloja ja muita vastaavia lisävarusteita korjattuna.

.

Yhdysvaltain vähittäiskaupan korumyymälät myivät 31 dollaria. 43 miljardia hyödykettä vuonna 2016, kasvua 3,8 prosenttia edellisvuodesta Yhdysvaltojen väestölaskennan tietojen mukaan.

.

Kauppiaille on myyty kaksi päätyyppiä:

.
  • Muoti korut, jotka noudattavat suosittuja suuntauksia. Nämä vähittäiskauppiaat ovat erikoistuneet halpoihin materiaaleihin, kuten helmiin ja tuotteisiin, jotka alkavat alhaisemmalla hinnalla.
  • .
  • jalometallien ja kivien käyttö jalometallien vähittäismyyjille. Nämä kappaleet alkavat korkeammalla hintatasolla.
  • .

Tämä kilpailukykyinen maisema tarvitsee kumppanin, joka voi helposti saada rahoitusta, kun tarvitset sitä. BFS Capital on tarjonnut pienyritysten rahoitusta vuodesta 2002. Haluatko ostaa lisää varastoja, laajentaa myymälääsi, kasvattaa markkinointia tai tarvitset apua kassavirralla, olemme täällä sinulle. Tarjoamme helppokäyttöisen hakuprosessin ja varojen käytön vain kahden työpäivän kuluessa päteville hakijoille. *

.

.

Inventory

.

Jewelry store -varastosi on todennäköisesti tärkeimpiä tekijöitä menestyksen määrittämisessä. Kaikilla vaihtoehdoilla korujen ostamiseen varastosi on oltava jotain erikoista, olipa kyseessä hienoja koruja tai muotikoruja, jotka ovat trenditietoisempia.

.

Teollisuusasiantuntijat sanovat, että liikaa inventaario on yksi yleisimmistä syistä, kun korut ovat epäonnistuneet, mutta kuluttajilla ei ole tarpeeksi valinnanvaraa. Monilla korumyymälän omistajilla on valvontajärjestelmä, joka auttaa hallitsemaan varastojaan, mukaan lukien näyttelyhuoneessa olevat kappaleet ja tallennetut kappaleet. Jotkut korumyymälän omistajat kykenevät tekemään tämän omilla käsikäyttöisillä järjestelmillä;. toiset käyttävät inventointiohjelmistoja, jotka sisältävät kuvantamisen ja koodauksen.

.

Vähintään kerran vuodessa voi olla hyödyllistä tehdä eritelty luettelo kaikista fyysisistä inventaarioista. Korujen varastonhallinta auttaa sinua tunnistamaan suosituimmat myyjät ja kohteet, jotka ovat olleet liikkeessä liian kauan. Se voi olla hyödyllistä myös, jos sinulla on aina oltava vakuutushakemus toimittamalla tarvittavat asiakirjat.

.

Yksi tärkeimmistä oikean tasapainon näkökohdista on mahdollisuus ostaa erityisiä kappaletta, kun tilaisuus syntyy, kuten jalometallien myynti, pääomamyynnin myynti, alan messuosasto tai ostaminen kuumaa trendiä koruja varten. ennen lomakautta. Siksi on tärkeää, että rahoitusyhteistyökumppani tarjoaa helpon pääsyn varoihin. BFS Capital ymmärtää kuinka tärkeä varastorahoitus on korumyymälöiden menestymiselle. Olemme työskennelleet pienyritysten kanssa vuodesta 2002, jotta tarvitsemme tarvitsemasi rahoituksen helposti ja nopeasti. BFS Capital voi tarjota varoja kahden arkipäivän ajan päteville hakijoille, joten sinun ei tarvitse jättää ostamasta oikeaa mainosjakajaa yrityksellesi.

.

.

Korutarvikkeet

.

Asiakkaasi saattavat nähdä tuotteidensa kauneuden vain, kun ne tulevat myymälään, mutta tiedät kovan työn, joka tekee tämän kokemuksen tekemisen.

.

Ei ole väliä, jos ostat myymistänne koruja, luo se itsellesi tai jos korjaukset ovat suuri osa yritystäsi, yrityksesi tarvitsee laitteita, jotka voivat olla kalliita.

.

Vaikka laitteisto kestää usein vuosia, alan asiantuntijat sanovat, että on erittäin tärkeää, että päivität tiettyjä tuotteita säännöllisesti, koska vanhat laitteet voivat vahingoittaa herkkiä korukappaleita.

.

Sinun tulisi myös harkita tallennustasi turvallisuutta, kuten hälytyksiä, kameroita, kassakaappeja ja holvitiloja. Monet korumyymäläomistajat palkkaavat tämän alan erikoistuneita turvallisuusalan yrityksiä. Vaikka vuokraus yritys voi olla kallista, nämä kultasepäntuottajat pitävät kannattaa tietää niiden tallentaa on turvallinen. Jotkin vakuutuksenantajat antavat myös ohjausta asiakkailleen tällä alalla.

.

Laitteiden kustannukset voivat olla korkeita, etkä voi halutessasi sitoa luottolimiittiä sen rahoittamiseen. Täällä BFS Capital voi olla kumppani, jonka tarvitset, jotta voit helposti rahoittaa tarvitsemasi välineet koruketjusi menestykseen.

.

BFS Capital voi tarjota varoja kahden työpäivän kuluessa päteville hakijoille, joten sinun ei tarvitse jättää pois mahdollisuuksia ostaa laitteita. *

.

Kauneus

.

Pienten vähittäiskauppojen sisustussuunnittelu on tärkeämpää kuin koskaan, kun otetaan huomioon kaikki muut mahdollisuudet ostaa. Tämä merkitsee sitä, että ostosten tekeminen koruille on mieleenpainuva kokemus asiakkaille, jotka alkavat hetki sitten, kun he tulevat myymälään alan asiantuntijoiden mukaan.

.

Kaikkien pienyritysten omistajien tulisi harkita, kuinka millennials muodostavat yhä kasvavan osan markkinoista. Tämän trenditutkimusryhmän tekemä tutkimus Cassandra totesi, että 70 prosenttia tutkituista tuhannesosista ei pidä kovia ja kiireisiä myymälöitä. He suosivat myymälöitä, joissa he voivat todella koskettaa tuotteita kyselyn mukaan.

.

Vaikka kannattaa harkita, jos on aika uudistaa kauppasi, on olemassa joitakin sääntöjä, joita on noudatettava myymäläsuunnittelussa. Yksi on, että hieno koru varaston olisi suljettu lasin näyttö tapauksissa sekä esteettisiä ja turvallisuussyistä. On olemassa erilaisia ​​tapoja, joilla käsitöitä koruja voidaan näyttää, riippuen siitä, haluatko asiakkaan hoitaa tavarat tai vain katsella sitä.

.

Valaistus on hyvin kaikille vähittäiskauppiaille, mutta etenkin korukäymälä kohdistaa huomiota pieniin kauppatavaroihin. Case-valaistukseen voidaan kiinnittää huomiota yksityiskohtien myymiin koruihin.

.

Saneerauskulut voivat olla suuria, mutta tarpeellisia tulevaisuuden menestyksen kannalta. Et ehkä aina ole varoja helposti saatavilla tai et halua sitoa luottorajasi rahoittamaan sitä. Tämä on silloin, kun BFS Capital voi olla kumppani, jota tarvitset rahoituksen helpottamiseksi, jotta yrityksesi menestyisivät.

.

BFS Capital voi tarjota varoja kahden työpäivän kuluessa päteville hakijoille, joten sinun ei tarvitse jättää pois mahdollisuuksia parantaa kaupassasi olevaa mallia. *

.

Markkinointi

.

Markkinointisuunnitelmasi tulisi kattaa kaikki koruostasi koskevat tiedot hinnoittelusta, paikallisten markkinoiden analyysistä ja parhaista tavoista tuottaa enemmän myyntiä. Jos myyt korkeampia koruja, voit halutessasi selvittää, miksi tuotteet ovat hintansa arvoisia ja tapoja kohdistaa asiakkaisiin, joilla on siihen varaa.

.

Merkittävin osa markkinointisuunnitelmasi on tuotemerkin määrittely. Yksi hyvä tapa aloittaa on määritellä tuotemerkki kolmella sanalla Social Media Weekin mukaan äskettäin julkaistussa blogikirjoituksessa korumyymälöiden markkinoinnista.

.

Parhaan keinot markkinoida koruliikkeesi ovat todennäköisesti uuden median, kuten yrityssivuston, Yelpin, Facebookin, Twitterin, läsnäolon Instagramissa ja muilla suosittujen sivustojen sekoitus sekä vanhat menetelmät kuten suorat. postituksia, esitteitä ja sanomalehtimainoksia. Kuponkeja voidaan käyttää tuotteisiin, kuten vapaa-ajan paristoihin tai koruja puhdistusaineisiin, jotta ihmiset vetäytyvät käymään kaupassasi. Voit myös sisällyttää tällaisia ​​toimia, kuten paikallisten urheilujoukkueiden sponsorointia tai yhteisötapahtumia.

.

Jos sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa luoda tehokasta markkinointisuunnitelmaa, kun keskityt koruja liiketoimintaan, palkata markkinointi konsultti voi olla paras tapa edetä. BFS Capital ymmärtää markkinoinnin merkityksen korumyymälöissä, ja olemme täällä auttaaksemme sinua rahoitukseen.

.

BFS Capital voi tarjota varoja kahdessa arkipäivässä päteville hakijoille, joten sinun ei tarvitse jättää huomiotta mahdollisuutta kasvattaa yritystäsi markkinoinnin kautta. *

.

.

Päätelmä

.

BFS Capital ymmärtää pienyritysten haasteet. Voimme tarjota sinulle tarvittavat rahoitusratkaisut ja kasvattaa liiketoimintaasi.

.

Ymmärrämme kovaa työtä, jota tarvitaan omistaa korut. Kilpailu koruja teollisuudessa tarkoittaa, että tarvitset kaikki mahdolliset edut markkinoilla. Olemme täällä auttaaksemme sinua rakentamaan korumyymäläsi, tarvitsetko tarvitsemasi varoja ostaa varastoja, kunnostaa myymälääsi, ostaa uusia laitteita, markkinoida tai muita tarkoituksia.

.

Toisin kuin monet muut rahoituslaitokset, BFS tarjoaa asiakkaillemme yksilöllistä palvelua ja omistautunut yhteyshenkilö on valmis auttamaan sinua tekemään oikeita päätöksiä yrityksellesi. Tiedämme, että sinulla on monia vaihtoehtoja korumyymälärahoitukselle, mutta asiakaspalvelumme painopiste on BFS Capitalin paras valinta.

.

Olitpa äskettäin avannut korumyymälän tai sinulla on monta vuotta kokemusta, meillä on erilaisia ​​rahoitusratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi, yritysten rahoitus on 5 000 - 500 000 dollaria ja erittäin helppokäyttöinen hakuprosessi, joka voi saada varoja. päteviä hakijoita heti kahden arkipäivän kuluessa. *

.

Auta meitä auttamaan sinua ymmärtämään unelmiesi korukäsi. Lisätietoja saat soittamalla 1-888-905-4334

.

April 6, 2018