Back to Question Center
0

Lainatyypit

1 answers:

Se vie paljon rahaa ylläpitää liiketoimintaa, yleensä enemmän kuin keskimääräinen yrittäjä on pääsy. Yleensä yritysomistaja tarvitsee erilaiset yritysluotot säännöllisesti organisaation koko elinkaaren ajan aloittaakseen yrityksen ja jatkuvan kasvun. Näiden erilaisten tarpeiden täyttämiseksi rahoitusteollisuus on luonut monia erilaisia ​​lainoja ja rahoitusvaihtoehtoja. Mikä laina on paras riippuu tilanteestasi: Tarvitsetko joustavuutta?. Tarvitsetko pääoman nopeasti?. Tarvitsetko paljon kaikki kerralla? - value of boat. Käytä listalla tyyppisiä yritysluottoja löytääksesi mikä rahoitusvaihtoehto voi olla paras uuteen tai kasvavaan liiketoimintaan.

.

Pienyritysten luotot

.

Pienyritysten lainat ovat kaikkein yleisimpiä lainoja, usein säännellyillä lainoilla ja takaisinmaksuaikana, joka on viiden ja 20 vuoden kuukausimaksun välillä. Ne jakautuvat yleensä pitkäaikaisiin lainoihin, joissa on pidempi takaisinmaksuaika ja lyhytaikaisia ​​lainoja , joiden velat ovat yleensä alle 1 000 000 dollaria. Perinteinen lainanantaja voi kestää muutaman kuukauden ajan hyväksyä yrityshankin hakemuksen jättämisen jälkeen, kun taas BFS Capital voi antaa sinulle vastauksen nopeasti ja antaa varoja vain kahden työpäivän kuluessa. Meillä on myös joustavat takaisinmaksuvaihtoehdot. Voit hakea verkossa nyt nähdäksesi, voitteko saada BFS Capital -yrityksen pienyritysten lainan .

.

Laskujen rahoitus

.

Laskutusrahoitus, joka tunnetaan myös myyntisaamisten rahoituksena, ei yleensä edellytä luottotarkistusta. Jos yrityksellesi on jatkuvasti suuria myyntisaamisia, saatat saada ennakkomaksun, joka on prosenttiosuus tästä summasta. Nämä ovat yleensä lyhytaikaisia ​​ratkaisuja, jotka on maksettava suhteellisen nopeasti. Koska vakuuksia ei ole, maksut voivat olla korkeita.

.

SBA-lainat

.

Small Business Administration tarjoaa ratkaisuja päteviin pienyrityksiin, jotka eivät pysty saamaan rahaa muilla keinoilla ja täyttämään pienyritysten SBA-määritelmän kyseisessä teollisuudessa. SBA itse ei anna lainaa, mutta se auttaa lieventämään riskiä lainanantajille. Nämä lainat ovat ehdottomasti harkittavissa, mutta SBA ei tarjoa kaikkea ;. lainat ovat vain hyvä varmuuskopio pitää mielessä. Hyväksyntä voi kestää kauan, ja yleensä on paljon paperityötä, joten tämä ei ole vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti tarvittavaa rahoitusta.

.

Luottomerkit

.

Lyhytaikaisen luottorajan ansiosta yrityksen omistajat eivät saa kertakorvauksen sijaan mahdollisuutta hyödyntää varoja silloin, kun he tarvitsevat niitä. Heidän ei tarvitse hakea uudestaan, eikä heidän tarvitse maksaa korkoa, ennen kuin varoja käytetään. Luotonanto voidaan turvata vakuuksilla (kuten laitteilla) tai vakuudettomasti. Luottorajojen takana olevat säännöt riippuvat pankin tai lainanantajan tarjoamista;. joitakin luottoja uusitaan automaattisesti esimerkiksi vuosittain. Se on hyvä idea lukea sopimuksen hieno tuloste ennen luottorajan avaamista.

.

Laitteet Lainat

.

Liikeyritysten rahoitusluotot voivat toimia samalla tavoin kuin henkilökohtaiset auto-lainat;. ostat laitteiston lainan kanssa, ja vakuus on itse laitteisto. Niillä on usein kiinteät korot ja määräajat. Nämä ovat hyviä, jos yrityksesi tarvitsee suuren oston tarvittavasta työkalusta.

.

Merchant Cash ennakot

.

A kauppiaan käteismaksu on yksi nopeimmista ja joustavimmista rahoitusratkaisuista, joita voi usein saada verkossa ja mahdollisimman vähän papereita. Se pitää ennakoituja luottokorttimyyntiä, kun otetaan huomioon yrityksesi historia. Niistä lainoista, jotka ovat saatavissa niille, joilla ei ole hyvää luottoa, tämä on yksi elinkelpoisista valinnoista. .

  • Franchising-lainat : Jos olet franchising-operaattori, pääset käsiksi erilaisiin franchise-lainoihin .
  • .
  • Ammattikäytäntöjen lainat: Useimmiten laillisille, vakuutuksille tai lääketieteelliselle toimistolle näitä lainoja käytetään sellaisten käytäntöjen auttamiseen, jotka tarvitsevat ostaa tai vuokrata toimistotilaa muun. tarvitsee.
  • .

    Nämä ovat vain näytteenotto erilaisista yritysluotoista, jotka ovat saatavilla yrityksen omistajalle hyvillä tai huonoilla luotoilla. Jos olet miettinyt, millaisia ​​lainoja liike-pääomalle olisi parasta yrityksellesi, ota yhteys BFS Capitalin tiimiin!

    April 6, 2018