Back to Question Center
0

Tee ja halua tehdä pienyrityksiä

1 answers:
.
.
. Tips Naming Small Business

Ystävänpäivällä kukaan ei aio ostaa kymmenkunta pitkää haudotusta - puff para niñas.

Joten vaikka kukaan muu nimi olisi edelleen haju kuin makea, et saisi lähes yhtä monta ihmistä ostamaan niitä. Ja pienyritysten maailmassa ihmisten hankkiminen on mitä se koskee.

Vaikka se saattaa tuntua jälkikäteen joidenkin kiireisten yritysten omistajille, yrityksenne nimi on se, miten yrityksesi tunnistetaan, ja se on tuskallista vaikeaa muuttaa, kun aloitat sen. Sen sijaan kestää jonkin aikaa saadaksesi erinomaisen yrityksen nimen, ja näet, miksi tarttuva nimi on avain yrityksesi pitkän aikavälin menestykseen. Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia ​​Dos ja Don'ts seurata, kun nimeämällä pienyrityksesi .

DO liittää yritykseesi liittyvät avainsanat - Jos olet esimerkiksi avaamassa ravintola-alan yritystä . tai ruokailutila. Jos etsit nimeä viinakauppasi tai palkkia, kokeile sanoja kuten "henkiä", "viskiä", "valittavia valintoja", mitä tahansa. Katso sitten, voitko lisätä mielenkiintoisia jälkiä tai etuliitteitä, jotta se olisi tarttuvaa. Sivustot kuten Dot-o-Mator , Rhyme Zone ja WriteExpressin ilmainen online-nimitystyökalu voivat auttaa sinua luomaan alkuperäisen nimen pienyrityksille. ÄLÄ KOSKAAN käytä sanoja, joista kukaan ei ymmärrä - Älkää vain luo sanaa, joka kuulostaa hyvältäsi, koska kukaan ei tiedä mitä maapallolla on "Gerflumfel". Ellet ole Google, tietenkin. Googlen nimi on tosielämän matemaattisen termi "googol", joka on älykkäämpiä ihmisiä kuin vakiomuotoinen kirjaimella numero 1 ja sen jälkeen 100 nollaa, satunnaisesti kirjoitettu väärin . Niinpä he vahingossa tekivät sanaa ja heille kehitettiin. Mutta yrityksesi ei ole vielä Google, joten älä liian söpö.

DO käyttävät kuvailevia sanoja yrityksestänne - Oletko huippuluokan ylellinen kylpylä ?. Haluat haluta heittää pehmeitä, rentouttavia sanoja, kuten "nuorentaa" ja "tyyneyttä" kyseiseen avainsanaluetteloon. Tai jos olet veroyritys, käytä sanoja "tarkka" ja "et saa auditointia. "
ÄLÄ KOSKAAN ole klisee - Yrityksesi" Best Accountants "tai" Ultimate Linoleum Installation "kutsutaan tekemällä koko teollisuudelle kesäleiri, jossa jokainen saa. pokaalin. Jos jokainen on erityinen, niin kukaan ei ole erityinen.

DO on nimi, joka kertoo, mitä yrityksesi tekee - Ilmastointihuollon "Flamingo Repair". anna asiakkaasi tietää, korjataanko ilmastointilaitteita tai rikki Flamingoja. Tai olet eläinlääkäri, joka on erikoistunut trooppisiin lintuihin. Katso?. Olemme jo hämmentyneitä. ÄLÄ tee siitä pitkä ja monimutkainen - Yritä pitää yrityksesi nimi alle 10 kirjainta, koska tämä näyttää olevan maaginen numero menestyneimmille yrityksille. "Big Al: n ilmastointi, astianpesukone, kaapelikanava ja Flamingo korjaus" ei täsmälleen sovi täsmälleen Twitter-kädensijalle tai myymäläsignagolle.

DO on yrityksesi nimesi seistä jotain - Se "jotain" pitäisi olla mitä yrityksesi tekee. Palataan Googlen esimerkkiin, tiedätkö, että he melkein nimittivät liiketoiminnansa "BackRub "?. Se on oikein, mene BackRubiin .. uh, tarkoitan .. Google ja katso itsellesi. ÄLÄ KOSKAAN käytä joukkoa kirjaimia, jotka tarkoittavat jotain, jota kukaan ei tiedä - "Mutta odota!" Sanot. Kun pienyrityksesi saa niin suuren, voit lyödä vapaasti nimesi mukaan.
DO käytä hauskoja näytelmiä sanoista, jos voit - Miksi ei soita lentoasemasi pysäköinti- / koirakennolle "Bark and Fly". Turvotuskeskus "?. Nämä omituiset yritystunnukset saattavat saada muutamia naurustuksia ja jopa joitain tervetulleita sanan suusraportteihin. Käytä pop-kulttuuria tai päivättyjä viitteitä - Koska viiden vuoden aikana toivottavasti kukaan ei muista, mitä "Ariana Grand Pianos" viittaa.
DO : lla on nimi, joka resonoi paikallisen yhteisön kanssa - Yrityksesi nimen pitäisi herättää lämpimiä ja miellyttäviä yhdistyksiä alueen yrityksestänne. "Floridassa tai" Perpetual Groom Wedding Planning "Seattlessa. ÄLÄ käytä kaupungin nimiä - Koska mitä teet "Toledo Waxing World": lla, kun päätät laajentaa Michiganiin?. Ja ei, kaikki New Yorkissa, asettamalla kaupungin nimi muualla sijaitsevan yrityksesi eteen, ei anna ihmisille sitä, että se on parempi.

DO anna nimesi ainutlaatuinen - Soittaminen itsellesi Uptown-putkisto on nopein tapa varmistaa asiakkaasi sanomalla: "Olemme käyttäneet Downtown putkistoa viime kerralla, eikö?. Soita heidät uudelleen. "
ÄLÄ tee siitä epäjohdonmukainen oikeinkirjoitus - Tottakai, jos myyt snapback-baseball-korkit kauppakeskuksessa, niin on ok kutsua itseäsi" Lidz. "Mutta tavoitemarkkinasi luultavasti ei tule viedä sinut hyvin vakavasti, jos kutsuisit itsesi" Angien sisustus D-zineziksi. "

DO ajattele, miten nimi näkyy KAIKISSA - Onko yrityksesi nimi näyttävä hyvältä sanomalehdessä, seulonnassa painettu t-paidassa. takissa?. Kuinka se näyttää mobiilisovelluksestasi, Twitter-kädestäsi ja Facebook-sivullasi?. Liian pitkä aika tai se, joka ei toistu hyvin eri välineiden kautta, voi päätyä poistamaan ihmisiä pois.
ÄLÄ ajaa päätöksiä - Naming-ammattilaiset (kyllä, tämä on. koko toimiala) läpi yli 300 nimeä valittaessa yhtä asiakkaalle. Se on erittäin tärkeä päätös, joten on okei kuluttaa vähintään 3-5 viikkoa prosessissa, ellei enemmän. Varmista, että teet tutkimustesi, jos päätät mennä ammattialan nimeämisyritykselle .

DO sanovat yrityksesi nimen ääneen - Tee, että olet 8-vuotias vanha ja yrittäkää keksimään tapoja hauskaa. nimi, jota harkitset. Sano yrityksenne nimi ääneen varmistaaksesi, että se ei kuulosta oudolta ja rullailee kieltä. Tämä kaveri ei selvästikään ole. ÄLÄ Unohda nähdä, mitä se merkitsisi muilla kielillä - Suuret yritykset tekevät niin myös, kun Chevy edisti Novaansa Meksikossa. Jos unohdit 9 th: n espanjaksi, "no va" espanjaksi tarkoittaa "ei mene. "Hups.

DO anna panoksenne muilta ihmisiltä nimesi mukaan. Ja näiden ihmisten pitäisi olla ihmisiä, jotka tulevat eniten huoltamaan nimesi: potentiaaliset asiakkaasi. Tämä tapahtuu melko helposti sähköpostitutkimuksen tai LinkedInin, Facebookin ja muiden sosiaalisen median kanavien kautta . ÄLÄ KOSKAAN saako ystävien ja perheen syöttöä - Vaikka aviopuolisoillesi joka ilta voi käydä kauppatieteellisiä nimityksiä, voi tuntua mukavalta eilisen keskustelun muutokselta. älä ottamaan panoksensa.

DO Varmista, ettei sinun nimeäsi oteta - On hieno mahdollisuus, että joku muu jo aiemmin ajatellut nerokkuutta. Katso valtion omistusosallesi ja U: lle. S. Patent and Trademark Office nähdäksesi, onko mahtava yritysnimi-ideasi jo rekisteröity. Kaikkia yritystunnuksia ei ole tuotemerkkejä, mutta se ei tarkoita sitä, että et voi vielä haastaa. Niinpä poke ympäri internetissä.

DO rekisteröi kaikki verkkotunnukset ja sosiaalisen median tilit - Ihmiset ovat laiskoja. Joten jos yrityksesi on nimeltään "Ear Plug Zone" ja myymälän Twitter- ja Instagram-kädensijat eivät ole @earplugzone ja sivustosi ei ole www. earplugzone. com, niin ihmiset eivät aio ottaa aikaa selville, mitä he todella ovat.
ÄLÄ käytä a. netto, . biz tai. info jos. com-verkkotunnuksen nimi on otettu - Tämä melko huutaa "Olin liian halpa ostaa verkkotunnukseni kaveri, joka jo on sitä, eikä luovia tarpeeksi keksimään mitään muuta. "

Pienyritysten nimittäminen ei ole sellaista, mitä sinun pitäisi ottaa kevyesti. Kuten tämän Igor Internationalin liike-elämän nimeämisoppaasta käy ilmi, se on prosessi, joka vie luovuutta ja huolellisuutta. On paljon vaikeampaa, kallista ja aikaa vievää, että sinun täytyy uudistaa yrityksesi kuin se on, että nämä yritykset nimeävät vinkkejä sydämeen ja saavat sen heti ensimmäisellä kerralla.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkinto UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 6, 2018