Back to Question Center
0

15 vuotta Small Business Lendingin merkitsemistä BFS Capital on laajentanut yli 1,7 miljardia dollaria rahoitusyrityksissä Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan ja Kanadaan

1 answers:

Yli 75 prosenttia alkuperästä on tapahtunut viimeisten viiden vuoden aikana;. yli 25 prosenttia tapahtui viimeisten 18 kuukauden aikana, mukaan lukien ennätykselliset 300 miljoonaa dollaria ennustettuina 2017

.

. Coral Springs, - cargo bicycle for sale. Florida, . 7. joulukuuta 2017 .

BFS Capital, johtava pienyritysten rahoitusalusta, ilmoitti 15 vuoden vuotisjuhlallisuutensa vuoksi ylittäneen yli 1 dollarin. 7 miljardin euron rahoitus rahoituksesta, koska se rahoitti ensimmäisen sopimuksensa vuonna 2002. Yhtiö ilmoitti myös, että yli 75 prosenttia sen alkamisesta on tapahtunut viimeisten viiden vuoden aikana ja yli 25 prosenttia tapahtui viimeisten 18 kuukauden aikana. Koko vuoden 2017 osalta BFS Capital odottaa tuottavan yli 300 miljoonan dollarin tuottoa, joka on uusi vuotuinen korkein.

.

"Viimeiset 15 vuotta ovat olleet todella merkittäviä. Monien taloudellisten syklien aikana olemme rakentaneet toistettavissa olevan, kestävän mallin Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Boost Capital - viiden vuoden jubileumin juhla - on tullut korkean suorituskyvyn rahoitusympäristö Ison-Britannian pienyritysten markkinoille ", sanoo toimitusjohtaja Michael Marrache, BFS Capital. "Emme ole enää ajatelleet itseämme vaihtoehtoisena rahoittajana. Pikemminkin pyrimme olemaan asiakkaidemme keskeinen rahoituskumppani. Sekä uudet että uudistuvat alkuperäistämme antavat todisteita siitä, että olemme mukana asiakkaiden keskittämisessä. ”

.

BFS Capital perustettiin alun perin tarjoamaan vaihtoehtoista rahoitusta pienyritysten kasvaville pankeille. Nykyään yritys tukee lähes 20 000 yritystä 400 eri toimialalla ensisijaisena rahoittajana 5 000 - 500 000 dollaria. Vuonna 2017 BFS Capital laajensi myös ponnistuksiaan tietotieteeseen ja konekieltään parantaakseen riskien profilointia ja prosessien tehokkuutta.

.

.

Tietoa BFS Capitalista

.

BFS Capital tukee pienyritysten pitkän aikavälin kasvua ja hyvinvointia tarjoamalla ajantasaisia ​​ja joustavia rahoitusratkaisuja. BFS Capitalin johtava pienyritysten rahoitusfoorumi hyödyntää räätälöityjä merkintäsitoumuksia ja omia algoritmeja yritysten rahoittamiseen kaikissa 50 valtiossa ja Kanadassa sekä Boost Capitalin kautta Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vuodesta 2002 lähtien BFS Capital on antanut yli 1 dollarin. 7 miljardin euron kokonaisrahoitus pienyrityksille yli 400 teollisuudelle. Pääkonttori Etelä-Floridassa, toimistot New Yorkissa, Kaliforniassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, BFS Capital on akkreditoitu BBB-yhtiö, jolla on A + -luokitus. Vastaajista Trust Pilot -luokitukseen, BFS Capital, jossa on 5-tähtiluokitus. Lisätietoja osoitteessa www. BFSCapital. com (Yhdysvallat, Kanada) ja www. BoostCapital. co. uk (Yhdistynyt kuningaskunta).

April 6, 2018