Back to Question Center
0

Kiinteistöjen omistajien tarkistuslista Pienyritysten lainaksi ottaminen

1 answers:
.
.
. where to find evening dresses.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732520000000" alt="Restaurant Owners Small Business Loan Checklist">

Ravintola on pääomavaltainen. Työntekijöistä ruokaan laitteisiin keskimääräinen ravintolan omistaja on huolissaan monista erilaisista päivittäisistä ja pitkäaikaisista kuluista. Asiojen monimutkaistaminen on tietämystä siitä, että jopa ammattitaitoisen kokin ja loistavan ravintolan ravintola ei ehkä houkuttele tarpeeksi asiakkaita maksamaan kaikkia näitä kuluja. Siksi niin monet ravintolan omistajat näyttävät pienyritysten lainoille täyttävän rahoitusvajeensa.

.

BFS Capital toimii ravintolan omistajien kanssa eri puolilla maata auttaakseen heitä vastuullisesti ylläpitämään tai kasvattamaan liiketoimintaansa pienyritysten lainat tai . 2 miljoonaa dollaria. Teemme tiivistä yhteistyötä näiden pienyrittäjien kanssa määrittelemällä lainamäärä ja molemmille osapuolille järkevä takaisinmaksusuunnitelma. Lähes kahden vuosikymmenen kokemuksella antaa pienyritysten omistajille lainoja, ja haluaisimme jakaa tarkistuslistan kysymyksistä ravintolan omistajille helpottaaksemme hakemusprosessia.

.
  • Mikä rahat ovat?
  • .

Tämä voi tuntua ilmeiseltä, mutta monet ravintolan omistajat eivät ehkä ole tarkkaa suunnitelmaa siitä, miten ja milloin he aikovat käyttää rahaa. Jokainen yritys mielellään hyväksyisi enemmän rahaa heidän kirjoihinsa, mutta pienen yrityksen laina on myös maksettava takaisin. Ennen sovellusprosessin aloittamista harkitse tarkkaan, lisäävätkö rahastoasi yrityksesi kasvu tai ylläpito. Upouusi uuni tai jääkaappi saattaa olla mukavaa, mutta jos yrityksesi toimii hyvin vanhan kanssa, ei tarvitse kiirehtiä.

.
  • Kuinka paljon tarvitset todella?
  • .

On aivan liian paljon rahaa. Monet pienyrittäjät, etenkin uudet liiketoiminta-alueet, ovat taipuvaisia ​​räjäyttämään rahanpesänsä yrittäen pienentää liiketoimintaansa liian nopeasti tai maksaa suurelle päämajalle, joka voi kestää vuosia täyttääkseen henkilökunnan. On tärkeää pohtia, kuinka laajaa lainaa tarvitset päästäkseen liiketoimintaasi seuraavaan vaiheeseen.

.

Jos haluat vain vuokrata parempia linjan kokkeja tai tarjoilijoita, niin pienen lainan alle 100 000 dollaria olisi riitä. Jos käytät franchisingta ja haluat avata toisen sijainnin, saatat tarvita jopa yli miljoona dollaria. Pyydä vain summaa, jonka aiot käyttää. Sitten jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, sinulla on paljon helpompaa aikaa saada toinen laina, koska lainanantajat näkevät, että olet luotettava.

.
  • Mitkä ovat muut varat ja velat?
  • .

Jokaisella yrityksellä ja yksilöllä on useita erilaisia ​​varoja ja velkoja. Omaisuus on yksinkertaisesti mikä tahansa, joka voi tuottaa kassavirtaa - taloudellinen investointi, kiinteistö, ruoanlaittovälineet jne. Vastuu on jotain, jonka olet velkaa, kuten laina, kiinnitys- tai luottokorttiluotto. Liiketoiminnan varojen ja velkojen suhde on vahva indikaattori yrityksen terveydelle. Koska ravintolat toimivat teollisuudessa, jossa tulevaisuuden tulovirrat ovat erittäin arvaamattomia, monet pienyritysten luotonantajat tarkastelevat usein yrityksen varoja ja vastuita arvioidakseen lainan takaisinmaksun todennäköisyyttä.

.

Lainanottajat, joilla on vähemmän varoja tai suurempia velkoja, joutuvat yleensä maksamaan mahdollisen lainan korkoa. Joten voi olla järkevää, että ravintolan omistaja maksaa muut suuret velat ensin ennen ylimääräisen lainan suorittamista tai varmistaakseen, että sinulla on riittävästi varoja kattamaan velanmaksut siinä tapauksessa, että ravintola ei tuota yhtä paljon tuloja kuin olette odottaa. Jos sinulla on historia myöhästymisestä velkamaksuissa tai lainojen laiminlyönnistä kokonaan, niin todennäköisyys siitä, että saat pienen yrityssalvan, tulee siitä paljon epätodennäköisemmäksi.

.

Onneksi on olemassa keinoja lisätä luotto-pisteet. Monet online-resurssit ovat omiaan parantamaan kuluttajien luottopisteitä, kuten tämä Bankrate. com , mutta kaksi perusperiaatetta ovat

eivät kerää liikaa velkaa, ja
maksaa velkasi ajoissa. Jos huomaat, että luottotietosi on todella alhainen, ota aikaa rakentaa sitä paremmin hyödyntää alhaisempia korkoja lainoista.

.
  • Kuinka paljon kokemusta sinulla on?
  • .

Yksi asia on osoittaa tase ja julistaa, että olet menestyvä yritysomistaja. Mutta lainanantajat haluavat kuulla, että sinulla on strateginen suunnitelma liiketoiminnan kasvattamisesta tai ainakin lainan takaisinmaksua. Ole valmis keskustelemaan liiketoimintasuunnitelmasta ja aiemmista kokemuksistasi osoittamaan luotonantajalle, että olet luotettava ja luotettava asiakas.

.

Jos tämä on ensimmäinen yrityksesi liikkeellelähtö, voi olla vaikea aikaa vakuuttaa lainanantaja antamaan sinulle laukauksen. Sen sijaan yrittää kerätä varoja perheeltä ja ystäviltä ja rakentaa liiketoimintaa alusta lähtien. Kun olet jonkin verran vauhtia tai olet valmis laajentamaan, saatat olla valmis suurempaan yritysluottoon.

.
.
. Alison Leon
.
.

Alison Leon on BFS Capitalin markkinointijohtajana. Yli 13 vuoden kokemuksella merkittävistä rahoituslaitoksista, mukaan lukien JP Morgan Chase, Capital One ja Bank One, Alison ymmärtää pienten yritysten omistajien arjen tarpeet ja rahoituksen tärkeän roolin kasvavassa liiketoiminnassa. Sen sisältö keskittyy pienyritysten markkinointistrategioihin ja -resursseihin sekä vinkkejä siitä, miten rahoitus voidaan rahoittaa liiketoimintakustannuksille. Yhdistä Alisonin LinkedIn ja Google+ -palveluun .

.
April 6, 2018