Back to Question Center
0

Onko yrityksesi tarpeeksi toimistotilaa?

1 answers:
.
.
. Does Your Business Need Office Space?

Paras vuokra ei todellakaan ole vuokraa - kansas city wordpress developer.

Kun avaat pienyrityksen, joka ei vaadi myymälää, voi tuntua houkuttelevalta, ettet edes vaivaudu hankkimaan toimistotilaa. SBAssa todetaan, että 52 prosenttia kaikista pienyrityksistä kotoa kotoa , ja vähittäiskaupan yritykset ovat kotitalouksien nopeimmin kasvava sektori.

Lisäksi Harvard Business Review totesi äskettäin, että puhelinkeskuksen työntekijät olivat todella enemmän tuottavia, kun he voisivat työskennellä kotona. ilman toimistotilaa on ei-aivot.

Mutta ei niin nopeasti. Pienyritykselläsi on toimistotila, jolla on etuja ja haittoja, kuten alla kuvataan.

Jos sinulla on käynnistysliiketoiminta, yritys, jolla on uusi idea ja se tulee olemaan seuraava iso juttu, yksi yrityksen tärkeimmistä osista voi olla yhteinen ajattelu. Ja niin paljon kuin luulet, että Skype on hyvä yhteistyökalu, se ei juuri pysty antamaan nopeita ideoita.

Luonnollinen ongelma tässä tietenkin on, että aloitusyrityksellä ei usein ole sellaista käteisvaroja rahastoa toimistotilaan. Joten sinun on arvioitava sijoitetun pääoman tuotto. Tuleeko enemmän myyntiä, ja useammat sijoittajat suostuivat, jos sinulla on toimisto?. Ja kuinka paljon tämä yhteistyöympäristö kannattaa sinulle?

Sinun on myös otettava huomioon esimerkiksi toimistotarvikkeita, huonekaluja, apuohjelmia ja toimistopala-aineita, kun selvität kyseistä paluuta. Koska olisimme tosiaan täällä, kukaan ei halua työskennellä toimistossa ilman tuoleja tai ei M & Ms.

Harvardin aiemmin mainittu tutkimus koski joukkoa työntekijöitä puhelinpalvelukeskuksesta. Tutkijat havaitsivat, että kotona työskentelevät työntekijät suorittivat 13,5% enemmän puheluita kuin toimistossa työskentelevät henkilöt, ja yritys tutki keskimäärin 1900 dollaria työntekijää kohden yhdeksän kuukauden aikana.

Tämä ei kuitenkaan päde pienyrityksille. Palvelukeskuksen melko arkipäiväisessä maailmassa työntekijät saattavat olla motivoituneempia olemalla tuttu ympäristö ja kyky laittaa Springer-esitys muteiksi taustalla, jos he haluavat. Yrityksesi voi saada enemmän irti ihmisistä, varsinkin jos kyseinen työ on yhteistyökykyinen. Työntekijät eivät myöskään voi olla tyyppiä, joka toimii tehokkaammin kotona.

Lisäksi jotkut ihmiset pitävät kotona työskentelystä. Siellä on jotain sanottavaa siitä, että he ovat nimittäneet paikkoja työskennellä ja elää, mistä syystä yhteiset toimistotilat nousevat monissa suurissa kaupungeissa.

Mikään ei sano "ottaa yritystänni vakavasti", kuten pitämällä kokousta samalla sohvalla, jossa katsot Big Bang Theorya. Ja vaikka yrityksesi ei ole asiakkaiden tarpeita, kasvotusten kohtaamisten tehokkuutta ei voida keskustella.

Vaikka hotellihuoneissa ja muissa rakennuksissa on runsaasti kokoustiloja, joilla on julkisivut asiakkaiden näyttämiseksi, ne vievät sinut vakavammin.

Tämä ei tarkoita sitä, että tarvitset toimistotilaa, mutta sinun ei pidä aliarvioida mahdollisia yrityksiä, jotka voivat tuoda sinulle. Vaikka talous on siirtynyt liikkuvampaan työvoimaan, näkymättömästä liiketoiminnasta ei välttämättä ole onnistunut.

Kuten aiemmin sanoimme, jaetut työtilat ovat tulleet suosituimmaksi kompromissiksi pienyrityksille, jotka haluavat työntekijöitä samassa paikassa, mutta eivät halua maksaa korkeita toimistovuokria. Myös suuret yritykset, kuten Google, ovat ottaneet tämän menetelmän pienemmille toimille, joita heillä on kaupungeissa kaukana pääkonttoristaan. Ja vaikka se ei anna pysyvän toimiston vakautta, kustannussäästöt saattavat olla sen arvoisia.

Samoin Marriott ja jotkut muut hotelliketjut vuokraavat kokoushuoneita tunneittain Workspace on Demand -ohjelmassaan .

Ilmeisesti, jos käytät yritystä, kuten ravintola , autokauppaan , kauneushoitola tai baari,. Mutta palvelupainotteisille työpaikoille tai jopa vähittäiskauppiaille, ajattele pitkiä ja kovaa toimistotilojen tuomat edut. Kustannussäästöt ovat suuret, mutta mahdolliset kustannukset saattavat olla suurempia. Ja jos päätät, että toimisto on investointi, jonka haluat tehdä, mutta jolla ei ole pääomaa liiketoiminnan laajentamiseksi , Business Financial Services on aina täällä auttamassa.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkinto UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 6, 2018