Back to Question Center
0

Mitä kannattaa harkita ennen kuin yrityksesi kasvaa

1 answers:
.
.
. need a mobile app developer.jpg?center=0.44,0.51503759398496241&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575726180000000" alt="Growing Your Business">

.

Monet omistajat unelmoivat, että pienyritykset kasvattavat suurempia. Saapuessa siihen liittyy runsaasti päätöksiä, jotka tulevat matkalla. Yksi tärkeimmistä seikoista on, miten kasvatat pienyrityksesi .

.

Orgaaninen vs. epäorgaaninen kasvu

.

Yksi tapa on tuottaa kasvua orgaanisesti, johon kuuluu tulojen ja tulosten rakentaminen lisäämällä asiakaskuntaa, sijoittamalla voitot uudelleen ja parantaaksenne tehokkuutta. Yksinkertaisesti, orgaaninen kasvu sisältää toimia, joita pienyrityksesi voi ottaa sisäisesti, jotta voit siirtyä seuraavalle tasolle.

.

Näihin "toimiin" voi kuulua esimerkiksi johdon tiimityön vahvistaminen, uusien tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja kouluttaminen myyntiedustajille, jotta he voivat sulkea kauppoja.

.

Toinen tapa kasvaa on yhdistämällä tai hankkimalla toinen yritys, , jota usein kutsutaan epäorgaaniseksi kasvuksi . Tämä voi nopeasti kasvattaa asiakaskuntaa ja antaa sinulle täysin uusia kanavia, jotka voivat nopeuttaa liiketoiminnan kasvua.

.

.

Pienyritysten kasvuominaisuudet

.

Yrityskonsultit Karl Stark ja Bill Stewart sanovat, että asiakkaidensa kanssa tekemästään työstä lähtien he ovat huomanneet, että erikokoiset yritykset kohtaavat kasvua.

.

Pienet yritykset katsovat tyypillisesti yritystoimintaa orgaanisena lähestymistapana, kun taas suuryritykset pyrkivät kääntymään hankintaan. Mutta todellisuus, he sanovat, on, että kaikenkokoisten yritysten pitäisi pystyä menestyksekkäästi tekemään joko yksi. Avain on rakentaa ja perustaa kasvustrategia oikeaan liiketoimintapaikkaan.

Ajatuksellisen aloittelija, . Chron. com tarkastelee eräitä orgaanisen ja epäorgaanisen kasvun etuja ja haittoja.

. Epäorgaanisen kasvun edut . Kun yrityksesi kasvattaa itseäsi , tunnet yrityksen sisällä ja ulkona ja olet tyytyväinen näön näkemiseen. Voit hallita kasvunopeutta ja jopa päättää myydä liiketoiminnan, kun se on saavuttanut tietyn koon.

Toisaalta, jos yhdistät tai ostat toisen yrityksen (epäorgaaninen kasvu). , markkinaosuus ja omaisuus ovat välittömästi suurempia. Uusi, laajennettu liiketoiminta on arvokkaampaa, mikä voi helpottaa sinua pääsemään pääomaan, kun tarvitset sitä. Voit myös hyötyä lisätyöntekijöiden osaamisesta ja asiantuntemuksesta.

. Epäorgaanisen kasvun puutteet Orgaanisen kasvun haitat vs. .

Jos valitset orgaanisen kasvun, yrityksesi kasvattaminen omalla voimalla voi rajoittaa resursseja tai saatat huomata, että voit vain kasvaa tiettyyn pisteeseen. Kilpailu ja muut markkinatekijät ovat jatkuva uhka strategialle, ja kassavirran pitäminen vuosi vuodelta on yleensä ikuinen haaste. Sinun on myös pidettävä markkinointia ja myyntiä, jotta kasvaa orgaanisesti .

Jos olet yhdistämässä tai hankkinut epäorgaanisen kasvun . olet yhtäkkiä suuri ja tarvitset välittömästi voimavaroja ja järjestelmiä - on vain paljon enemmän hallita. Sinun voisi mennä uuteen suuntaan, mikä tarkoittaa jyrkän oppimiskäyrän, eikä et voi hallita nopeutta, jolla kasvaa. Teillä on ehdottomasti rahoituksen velka, ja laskemalla oikein, kuinka huollatte tämän velan uudesta kasvusta, on kriittinen jättää liuotin epäorgaanisiin kasvuolosuhteisiin . com .

.
   • Määritä polttolevy . "Kirjoittajat sanovat, että asiakkaasi mieltymykset tai todelliset liiketoimintamallit aiheuttavat muutoksia kilpailuun voivat tarjota" palava alustan ", jolla rakennetaan uusi yritys.
   • .
   • Esitä tapaus orgaanisen rakenteen osalta. Tämä voi olla halvin tai joustavin reitti, mutta se ei ehkä ole paras. Sinun on kysyttävä itseltäsi tiettyjä erityisiä kysymyksiä, jotka liittyvät uuden liiketoimintamallin mahdollisuuksiin ja miten voitte hyödyntää niitä.
   • .
   • Esitä epäorgaanisen rakenteen tapaus. Samalla kun sulautuminen tai hankkiminen voi olla nopeampi ja arvokkaampi tapa rakentaa yrityksesi, sinun on myös tutkittava erityisiä kysymyksiä, mukaan lukien taloudellisen ja organisatorisen kustannus-hyötyanalyysin tekeminen tähän lähestymistapaan.
   • .
   • Kohdista toimintasuunnitelma . Tämä tarkoittaa yksityiskohtaista selkeää polkua, joka käsittelee asioita, kuten vastuullisuutta ja päätöksentekoa.
   • . Jälleen kirjoittajat korostavat, että yritystoiminnan paras orgaanisen, epäorgaanisen tai jopa hybridi-lähestymistavan parhaiden kasvustrategioiden määrittäminen ja jatkaminen - kaikki riippuu oikeiden kysymysten esittämisestä.

    .

    .
    Kysymykset kysyttäessä tehdessään päätöstä orgaanisesta kasvusta ja epäorgaanisesta kasvusta .

    Mitkä ovat oikeat kysymykset?. Seuraavassa on muutamia, jotka on kysyttävä (ja vastattava), kun he yrittävät päättää, aikooksitko jatkaa orgaanista kasvua vai epäorgaanista kasvua tarjoaa enemmän etuja, jotka perustuvat yrityksen tilanteeseen ja tarpeisiin.

    .
    • Onko olemassa muita tuotteita tai palveluita, joita voisit tarjota, jota et ole jo tehnyt?. Jos näin on, onko sinulla tarvittavia työkaluja kotona vai haluatko hankkia tai yhdistää muiden yritysten kanssa?
    • .
    • Onko teidän toimialoitasi jäljellä suhteellisen hyödytöntä segmenttiä, jonka avulla voit nurkuttaa sen?. Jos näin on, voisitteko tehdä sen orgaanisella kasvulla vai olisiko epäorgaanista kasvua tarpeen?
    • .
    • Jos päätät epäorgaanisesti kasvattaa yritystäsi, mitä mahdollisuuksia sinulla on fuusioiden ja yritysostojen suhteen?. Onko yrityksiä paikallisesti vai haluatko laajentaa ulottuvuutta kansallisesti vai kansainvälisesti?
    • .
    • Kuinka paljon pääomaa sinun on työskenneltävä?. Mitkä ovat rahoitusvaihtoehdot?.
    • .
    • Samoin, mitkä ovat orgaaniseen kasvuun liittyvät kustannukset?. Entä epäorgaanisen kasvun kustannukset?
    • .
    • Olisiko kasvua - niin orgaanisesti kuin epäorgaanisesti - vaatia lisää henkilöstön palkkaamista?. Jos on, niin kuka ja mikä asema?. Jos ei, kuka ottaa hoitaakseen ylimääräiset vastuut, jotka liittyvät kasvuun?
    • .

    Vastaa tähän tyyppisiin kysymyksiin ja päätöksesi pitäisi olla paljon helpompaa. Vähintään tiedotetaan siitä ainakin. .

.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava rahoitusratkaisuyritys. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
April 6, 2018