Back to Question Center
0

Pienyritysten lainat hammaslääkäreille

1 answers:

BFS Capital tietää, että se on keskeinen aika hammashoidon kannalta ja mitä se tarkoittaa hammashoitokäytännöllisyydelle.

.

Hammaslääketiede on muuttumassa uusilla ja parannetuilla menetelmillä ja laitteilla päivittäin tuntuvalla tavalla. Potilaspopulaatio muuttuu, ikääntymisen vauhdissa, jotka tarvitsevat huomattavasti erilaisia ​​hoitoja tulevilta sukupolvilta, jotka hyötyivät varhaisesta ennaltaehkäisystä. Tarvitset laitteita ja tekniikkaa palvelemaan molempia ryhmiä - logiciel de pointage horaire pour entreprise.

.

Sillä välin on entistä voimakkaampi painopiste kuin potilaan mukavuudesta. Tämä kysyntä sedaatio hammaslääketieteen ja rentoutumista järjestelmiä kuten NuCalm, jotka ovat yhä suosittuja. Hammaslääketieteen käytännöt, jotka eivät joudu parantamaan parannettuja vaihtoehtoja tällä alueella, on vaikea saada uusia potilaita ja pitää nykyiset.

.

Muut alan kehityssuuntaukset sisältävät kasvavan vaatimuksen lisätä arvoa, sillä useammat potilaat maksavat taskuista. Lisäksi siirtyminen kohti suurempia käytäntöjä ja kallis opiskelijamaksu viimeaikaisista hammaslääketieteellisistä tutkinnon suorittaneista tekee entistä kalliimmaksi aloittaa uuden hammashoitokäytännön.

.

Vaikka näillä paineilla, hammashoitokäytännöt pysyvät kannattavimmista pienyrityksistä, ja Yhdysvaltojen yleinen toimialan liikevaihto kasvoi 117 miljardiin dollariin vuonna 2015 American Dental Associationin (ADA) mukaan.

.

BFS Capital on täällä auttaessasi aloittamaan tai kasvattamaan hammaslääketieteen laitetta, sillä meillä on laaja kokemus hammaslääkärinrahoituksesta.

.

BFS Capital ymmärtää suuret muutokset, joita hammaslääketieteessä on tapahtunut viime vuosina. Ei niin kauan, kun elohopeaa oleva amalgaami oli suosituin täyteaine, ja kruunun ja sillan materiaaleissa oli hyvin vähän valintoja.

.

Hammaslääketieteellisen diagnostiikan ja kirurgisten laitteiden parannukset hammaslääketieteellisten ongelmien, kuten parodontiitin, ientulehduksen, hampaiden, suuontelon ja vammojen, vuoksi hammaslääkäreille on pakollista investoida uusiin laitteisiin. Samaan aikaan kosmeettiset hammaslääketieteelliset palvelut ovat tulossa tärkeämmäksi osa liiketoimintaa, sillä monet potilaat vaativat saman valkoisen, kirkkaan hymyn kuin niiden suosikki Hollywood-tähti.

.

Nopeasti saavutettavien parannusten avulla laitteiden ja teknologian hankintojen rahoitus voi olla vaikeaa. Vaikka laserkulut ovat laskeneet, edullisimmat laitteet maksoivat noin 50 000 dollaria. Muut teknologiat ja jopa peruslaitteet voivat olla kalliita, kuten 7 000 dollaria huippuluokan hammashoidon tuolille tai noin 5 000 dollaria periapisen röntgenyksikön osalta. Ei ole aina helppoa saada tarvittavaa käteistä.

.

BFS Capital ymmärtää, kuinka tärkeä hammaslääkäreille on varoja ostaa huippuluokan laitteita. Olemme työskennelleet pienyritysten kanssa vuodesta 2002, jotta tarvitsemme laitteiden tarvitsemasi rahoituksen helposti ja nopeasti. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun osallistut alan tapahtumiin, joissa voit oppia uusista laitteista ja päättää ostaa sen erikoistarjouksen yhteydessä. BFS Capital voi tarjota varoja kahden työpäivän kuluessa päteville hakijoille, jotta et menetä tällaisia ​​mahdollisuuksia.

.

Hammashoitopalvelut ovat kasvaneet viime vuosina, ja nykyinen keskimääräinen toimipiste työllistää viisi työntekijää U.S. Department of Laborin mukaan. Samaan aikaan toimistot, joissa on vähintään 20 työntekijää, muodostavat tällä hetkellä 15 prosenttia koko U.S.-markkinoista, mutta sen odotetaan kasvavan nopealla tahdilla seuraavan vuosikymmenen aikana.

.

Henkilöstömäärän kasvu johtuu pääasiassa hygienistien ja hammaslääkäreiden palkkaamisesta rutiinipalvelujen hoidossa. Muuta henkilökuntaa pienempien kustannusten hoitamiseksi hammaslääkärit voivat nähdä enemmän potilaita ja kasvattaa tulojaan keskittymällä monimutkaisempaan ja kalliimpaan menettelyyn.

.

Jos harkitset viraston laajentamista, harkitse odotettavissa olevaa hammaslääkärin eläkkeelle siirtymistä seuraavan vuosikymmenen aikana, mikä tarjoaa monia mahdollisuuksia ostaa menestyviä käytäntöjä.

.

Toimistosi voi olla myös siinä pisteessä, jossa on järkevää avata toinen paikka palvella potentiaalisten potilaiden laajempaa laituria. Tämä voi olla erityisen mielenkiintoista asiantuntijoille, joilla on tavallisesti vähemmän harjoittelua kuin yleiset hammaslääkärit.

.

Vaikka nämä suuntaukset voisivat johtaa huomattavasti suurempaan voittoon, palkata enemmän henkilöstöä, hankkia käytäntö tai perustaa uusi toimisto edellyttävät merkittäviä kustannuksia. Siellä BFS Capital tulee. Meillä on paljon kokemusta hammaslääkärin harjoittelusta.

.

BFS Capital voi tarjota varoja kahdessa arkipäivässä päteviin hakijoihin, joten sinun ei tarvitse jättää pois näistä kerta-ajankohtaisista mahdollisuuksista.

.

Olet tehnyt valtavaa panostusta hammaslääkärisi uraan vuosien opinnot ja lukukausimaksut. Mutta se on vain alku. Hammaslääkärin keskimääräiset kustannukset vaihtelevat 350 000 - 550 000 dollaria riippuen erikoistumisesta, sijainnista, toimistosta ja henkilökunnan koosta ja muista tekijöistä.

.

Ottaessasi omat hammaslääkärikurssit antavat huomattavasti paremmat mahdollisuudet ansaita enemmän rahaa pitkällä aikavälillä, ensimmäinen vuosi voi olla kova.

.

Suurin painopiste hammaslääkärisi aloittaessa liiketoimintasuunnitelmasi pitäisi kasvattaa harjoittelua. Jotta voisit kehittää onnistunut käytäntö, sinun on lisättävä kuukausittain potilaslukuasi ADA: n mukaan. Teollisuuden asiantuntijat sanovat, että tämä voi kestää jopa 60% aikaasi alkuvaiheessa ja 7% kokonaiskokoelmistasi.

.

Vaikein haaste käytännön aloittamisessa on kassavirran puute. Vaikka yleiskustannukset alkavat välittömästi, se kestää yleensä jopa 18 kuukautta, jotta uusi käytäntö tuottaa riittävän tulotason. Siellä BFS Capital voi auttaa. Olemme palvelleet hammaslääkäreitä 15 vuoden ajan, jolla on laaja kokemus hammashoitokoulutuksesta.

.

Suuret rahoituslaitokset vaativat usein laajaa liiketoimintaan liittyvää dokumentaatiota ja hakijan on oltava liikkeellä vähintään kolme vuotta. BFS Capital -hakuprosessi on paljon helpompaa ja vaatimuksemme ovat joustavampia.

.

Jos olet vasta aloittamassa hammashoitokäytäntöäsi ja tarvitset helpon rahoituksen, keskustele BFS Capitalin kanssa ja autamme sinua löytämään paras ratkaisu.

.

Hammaslääketieteen markkinointi on entistä kriittisempi uusien potilaiden tuomiseksi ja nykyisten hoitojen säilyttämiseksi.

.

American Dental Association (ADA) suosittelee, että hammashoitokäytännöt pitävät kohdistamalla 3-6 prosenttia uuden käytännön markkinointikustannuksista;. 2-3% kypsille käytännöille;. ja noin 4% käytännöistä, jotka ovat keskellä. Tämä voi tarkoittaa noin 40 000 dollaria aloittaessa hammashoitokäytäntöjä juuri ensimmäisen vuoden aikana.

.

Sinun täytyy päättää paras tapa kohdistaa markkinointi dollareita. Se on todennäköisesti uuden median, kuten yrityssivuston, Yelpin, Facebookin, Twitterin mainoksia, Instagramissa ja muissa suosituissa sivustoissa sekä vanhoja menetelmiä, kuten suoramainonta, esitteitä ja sanomalehtimainoksia. Se voi myös sisältää sellaisia ​​toimia kuin sponsoroida paikallisia urheilujoukkueita tai yhteisötapahtumia.

.

Jos sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa luoda tehokasta markkinointisuunnitelmaa, kun keskityt hammashoitoon, harkitse markkinointikonsultin palkkaamista. Hammaslääketieteen markkinointikonsultit ovat erityisen taitavia hammashoitopalveluiden neuvonnassa parhaista tavoista tavoittaa uusia ihmisiä ja auttaa pitämään nykyiset potilaat tulevina.

.

Usein on järkevää saada rahoitusta näihin markkinointitoimiin. BFS Capital ymmärtää hammashoitokäytäntöjen markkinoinnin merkityksen ja olemme täällä auttamassa sinua hammashoidon rahoituksen rahoittamiseen.

.

BFS Capital voi tarjota varoja kahdessa arkipäivässä päteville hakijoille, joten sinun ei tarvitse jättää huomiotta mahdollisuutta kasvattaa yritystäsi markkinoinnin kautta.

.

BFS Capital ymmärtää hammashoitokoulutuksen rahoituksen. 15 vuoden kokemuksella hammaslääketieteessä tarjoamme sinulle tarvittavat rahoitusratkaisut menestykseen ja kasvuun. Asiakkaitamme ovat yleiset hammaslääkärit ja asiantuntijat.

.

BFS tarjoaa asiakkaillemme yksilöllistä palvelua ja omistautunut yhteistyökumppani auttaa sinua tekemään oikeat päätökset yrityksellesi.

.

Tässä on vain muutamia esimerkkejä hammaslääkäreistä, jotka ovat hyötyneet BFS Capital financeista:

.
  • Yleinen ja kosmetiikka Hammaslääkäri kaupungissa Arlington Heights, IL Laina: 50 000 dollaria Varojen käyttö: 5 huoneen hammashoitopakkauksen lisääminen
  • .
  • Yleinen hammaslääkäri Vermilionissa, OH Laina: 10 500 dollaria Varojen käyttö: Dental Sterilization Centerin osto
  • .
  • Emergency Dental Care San Antonio, TX Laina: 119.300 dollaria Varojen käyttö: Korjaus ja mainonta
  • .

Olitpa sitten vasta aloittamassa hammashoitokäytäntöä tai sinulla on monen vuoden kokemus, meillä on erilaisia ​​rahoitusratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi liiketoiminnan rahoituksella $ 5000 - $ 500.000. Hakuprosessi on helppoa, ja voimme tarjota varoja päteville hakijoille niin pian kuin kaksi arkipäivää.

.

Auta meitä auttamaan sinua ymmärtämään unelmiesi hammaslääkärin käytäntöjä. Lisätietoja soita 1-888-609-6459 tai täytä lomake tällä sivulla.

April 7, 2018