Back to Question Center
0

Sosiaalisen median markkinointi on täällä

1 answers:
.
.
. puff baratos online.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575728080000000" alt="Small Business Social Media Marketing 2014">

Jos sosiaalinen media ei ole vielä yksi markkinointistrategian pilarista, on aika varmistaa, että sisällytät sen vuonna 2014. Miksi?. Sosiaalinen media on täällä pysyttelemässä, ja siitä on tullut markkinointi / viestinnän tukipilari suurille ja pienille yrityksille kaikilla aloilla.

Pienyrityksille sosiaalisen median markkinointi tarjoaa eräitä etuja. Se ei ole (tai alhainen) hinta. Useimmissa tapauksissa se on helppoa. Sen avulla voit muodostaa yhteyden asiakkaisiin entistä paremmin. Se on vuorovaikutteinen, antaen sinulle asiakastutkimusta, jota et ole koskaan ennen saanut. Kaikista näistä syistä se on auttanut tasoittamaan suuryritysten ja pienyritysten toimintaedellytyksiä. Sen avulla voit kilpailla tavoilla, joita et voi koskaan ennen.

Viimeisen tai kahden vuoden aikana pienyritykset ovat syöksyneet sosiaaliseen mediaan markkinointia varten. Facebook, Twitter ja jopa YouTube ovat suosikkeja pienyrittäjien keskuudessa, mutta Instagram ja Pinterest ovat saavuttaneet vakavan pohjan pienyritysten joukossa. Ja paikallinen kanavat, kuten FourSquare ja Yelp, ovat muodostuneet niitteiksi pienten yritysten legioille.

Mutta kun sosiaalisen median kanavat ja sovellukset lisääntyvät, miten voit varmistaa, että 2014-strategiasi liikkuu eteenpäin?. On olemassa keinoja kasvattaa sosiaalisen median peliä, kertoo avustaja Elizabeth Kent Social Media Today . Hän kuvailee neljää tapaa parantaa sosiaalisen median markkinointistrategiaasi vuonna 2014, joka perustuu vuoden 2013 aikana tapahtuneisiin suuntauksiin:


.
   • Monipuolistaa sosiaalisen median läsnäoloasi.
    Pidä kokeiltu ja totta, mutta selvitä, missä asiakkaasi ovat, ja kasvattaa strategianne uusilla sosiaalisen median vaihtoehdoilla kuten Vine ja Snapchat.
   • .

.
   • Jaa kuva & amp;. video-sisältöä.
    Kent ehdottaa yhden kaksinpelin: lisäämällä interaktiivisen sisällön määrää verkossa ja lisäämällä läsnäolosi valokuva- ja videokohtaisiin verkkoihin. Yksi ennuste seuraavalle vuodelle: Erityisesti mikro-video on täällä pysähtymään, mikä tarkoittaa, että keskitytään Instagramiin ja Vineen.
   • .

.
   • Vahvista sisällön markkinointistrategia. Kent sanoo, että vaikka valokuva- ja videokuvan jakamisen räjähdys onkin, sisällöllinen markkinointi on edelleen suurta, ja sen pitäisi olla jopa suurempi vuonna 2014. Hän mainitsee tutkimuksia, joissa sanotaan, että blogien yritykset tuottavat lähes 70 prosenttia enemmän mainoksia kuin ne, jotka. älä!. Pelin nimi on hyödyllinen ja kiinnostava yleisösi kiinnostava tieto.
   • .

.
   • Keskity paikallisiin & amp;. mobiilimainonta. .
    Mobiili- ja mobiilimainonta on kasvanut eksponentiaalisesti, eikä vuosi 2013 ollut poikkeus!. Paikkaperusteinen mainonta liittyy tietenkin mobiiliin. Nyt on annettu, että sinun on kyettävä sitoutumaan asiakkaiden ja mahdollisuuksien kanssa reaaliaikaisesti, ja paikallinen mainonta matkapuhelimen kautta on vain lippu, jonka tarvitset.
   • .
  Sosiaalisen median tarkastaja (pk-yritys) kutsuu itsensä "oppaana sosiaalisen median viidakkoon. "Ja viidakossa se on todella tulossa varmasti niin monilla uusilla ja erilaisilla vaihtoehdoilla. Loppujen lopuksi pk sanoo, suurilla yrityksillä on joukkoja ihmisiä selvittämään tämän sosiaalisen median markkinoinnin tavaraa!. Pienyritysten on kuitenkin hallittava työkaluja ja pikakuvakkeita, jotta ne voivat selviytyä valinnoista ja hyödyntää sosiaalista mediaa sen täysimittaiseen tehokkuuteen.

  Tätä varten avustaja Ian Cleary tarjoaa 45 sosiaalisen median työkaluja ja vinkkejä markkinoinnin parantamiseen. Tosin luettelo on hieman ylivoimainen ensi silmäyksellä. Mutta kuten Cleary sanoo, käyttämällä joitakin näistä vinkkejä strategisesti valitsemaan työkalut auttavat sinua saamaan kaiken irti sosiaalisen median markkinoinnista. Joten kaada itseäsi kuppi kahvia, ja vie aikaa listan läpi. netto

  .

  Miten otat sosiaalisen median käyttöön markkinointistrategiasi vuonna 2014?

  .
.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava yritysrahoitusratkaisujen toimittaja. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
April 7, 2018