Back to Question Center
0

Veteraanin omistuksessa olevat yritykset: Sinä olet palvellut maata, anna BFS palvella sinua

1 answers:

Oletko palvelannut palveluksettomasti maasi, mutta nyt, kun olet jälleen kotona ja sopeutunut uudelleen siviilielämään, haluaisit liittyä yritystoiminnan maailmaan ja liittyä muuhun . 27 miljoonaa uutta pienyritysten omistajaa ja operaattoria Yhdysvalloissa tänään?.

.

Ehkä sinulla on tuote tai palvelu, jonka tiedät vain, että maailma rakastaa, mutta tarvitset pienen pääoman saadaksesi yrityksesi idean pois kentältä - protein tozu online satis. Tai ehkä yrittää löytää työpaikkaa, joten haluat mennä ulos omasta. Joko niin et ole yksin.

.

Veteraaniyritysten tilastot

.

U. S. Small Business Administration (SBA) Advocacy-toimisto kertoo, että lähes 2,5 miljoonaa yritystä on veteraaneja enemmistöomistajina. Kaikki yhdessä ansaitsevat yli $ 1. 2 biljoonaa myyntiä. Kyllä, biljoonaa . Lisäksi 9 prosenttia kaikista yrityksistä on täysin veteraaniomistuksessa, samoin kuin 12. 2 prosenttia kaikista pienyrityksistä, joiden osuus on toinen $. Vuosittain 1 biljoonaa vuotuista liikevaihtoa lisätään U.S.-talouteen.

.

Niin kauan kuin toimialat näyttävät kiinnostavimmiksi eläinlääkäreille yritysten omistajuuden suhteen, 16 prosenttia löytää itsensä aloittavan yrityksen, joka tarjoaa jotain teknistä palvelua. Toinen 15,5 prosenttia avaa liiketoiminnan yhden tai toisen lomakkeen rakentamisessa. SBA: n mukaan armeijan palveluksessa olevat toiset teollisuudenalat ovat kiinteistö- ja vähittäiskauppaa, kun taas 8. 9 ja 8. 1%: n veteraaniomistus.

.

Riippumatta siitä, millaista liiketoimintaa olet haluaisi aloittaa veteraanina, tarjolla on useita erilaisia ​​rahoitusvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua ottamaan ideasi. todellinen yritys.

.

Rahoitustyypit, jotka ovat käytettävissä erityisesti veteraanien omistajille

.

Eräät yritysluotot on suunniteltu erityisesti naisyrittäjille tai vähemmistöomisteisille yrityksille, toiset on luotu yksinomaan veteraanien muodostamille yrityksille. Esimerkiksi SBA- ja Veterans Affairs (VA) -lainavälineet ovat monenlaisia, jotka tarjoavat rahoitusta. Jotkut näistä tarkoittavat auttamaan veteraaneja aloittamaan tai hoitamaan liiketoimintaa, ja toiset on luotu auttamaan veteraaneja ja reserviläisiä, joilla on ollut jo vakiintunut toimintaansa negatiivisesti, kun heidät kutsutaan aktiivisiin tehtäviin.

.

Vaikka ei välttämättä ole rahoitusta, on olemassa myös joitakin franchiseja, jotka lisäävät lisäetuja veteraaneille , mikä voi vähentää pääomaa, jonka sotilasjäsenet tarvitsevat aloittavan uuden liiketoiminnan. Jotkut alkuun ovat Anytime Fitness, Subway, Supercuts ja 7-Eleven, jotka kaikki tarjoavat (jos ei täysin antoivat) franchising-palkkiota niille, jotka ovat palvelleet.

.

Joissakin tapauksissa voit hakea yritystoimintaan liittyvää apurahaa eläinlääkärinä elinten kautta, kuten VetFran . Ja jos etsit enkeliliikennettä, joka on pro-sotilaallinen, Hivers & amp;. Strivers voi olla yhteydessä sinuun sellaisten kanssa, jotka ovat valmiita taloudellisesti tukemaan veteraaniomistuksessa olevaa yritystäsi.

.

Muita rahoitustapoja ovat kauppiaan käteisvaroja ja muita vaihtoehtoisia lainanantovaihtoehtoja. Nämä tarjoavat tavallisesti online-lainanantajat perinteisten pankkien sijaan, mikä tarkoittaa usein sitä, että voit saada tarvitsemasi varat vähemmän vaivaa ja vähemmän aikaa.

.

Myös veteraaneille on tarjolla monia erilaisia ​​yritysluottoja sekä muita rahoitusvaihtoehtoja. Se on vain oikean valinnan valinta sinulle.

.

Veteraanien omistajien yhteiset rahoitustarpeet

.

Valitettavasti veteraanien omistajat kohtaavat usein samanlaisia ​​rahoituksen esteitä kuin muut pienyrittäjät. Ei ole pelkästään perinteisiä lainoja usein vaikeampaa turvata, vaan ne sisältävät tyypillisesti pitkän ja usein monimutkaisen lainanprosessin, joka vaatii paljon paperityötä.

.

Varmistaessasi liiketoiminnan lainan veteraanina, käyttämällä vaihtoehtoisia lainanantajia, kuten BFS Capital, voi auttaa sinua saamaan rahat, jotka sinun täytyy aloittaa, käyttää tai päivittää yritystäsi ilman, että tarvitsisi paljon dokumentaatiota tai odotat laajennettua. ajanjaksoja. Suurin osa BFS: n kautta saatavista rahoitusvaihtoehdoista voidaan hyväksyä vain muutaman päivän sisällä, vaikka etsit huonoa luotonantoa.

.

Tapoja käyttää rahoitusta veteraani-liiketoiminnan lainoista

.

Veteraanilainoja voidaan käyttää paljon samalla tavalla kuin mikä tahansa muu pienyritysten laina. Esimerkiksi jos tarvitset pääomaa ostaa kiinteistöjä, rakentaa fyysisesti yrityksesi tai ostaa uusia laitteita, voit usein käyttää yritystalousta tekemään sen.

.

Jotkut muut lainat on suunniteltu auttamaan sinua kalliimpien, tyypillisten liiketoiminnan kulujen kattamiseen. Tästä syystä tiettyjä veteraaneille tarkoitettuja pienyritysten lainoja voidaan käyttää päivittämään laitteistoasi, lisäämään olemassa olevaan liiketoimintaasi yhä kasvavaan asiakaskuntaan, remontoimaan tai uudistamaan, lisäämään markkinointitoimintaa tai muita tarpeita, jotka näkyvät matkan varrella.

.

Muita veteraanilainoja voidaan käyttää hitaiden kausien aikana, jotta voit pysyttelevän, jos asiakkaasi eivät maksa laskujaan tai jos huomaat yhtäkkiä kasvotusten ennakoimattomia kuluja (. kuten myrsky vahingoittaa kattoa tai koko teollisuus ottaen taloudellinen hitti). Tällöin kauppias käteismaksu tai muu kauppiasrahoitustyyppi voi olla juuri sitä, mitä sinun tarvitsee auttaa sinua tekemään tilanne yrityksesi kanssa vielä ehjänä, jolloin voit saada tarvittavat varat hankintaan, hankkimaan tarvikkeita tai. maksaa henkilöstölleen.

.

On myös tärkeää muistaa, että jos käytät VA: n pienyritysten lainaa yrityksesi rakentamiseen tai kasvattamiseen, voi olla tiettyjä rajoituksia siitä, kuka voi hakea ja mitä voit käyttää varoja. Siksi sinun kannattaa tarkistaa VA-yrityssalauskelpuutukset tarkasti. Kaikki VA: n pienyritysten lainat eivät ole täsmällisiä, joten haluat varmistaa, että haet oikein ja saat sen oikein.

.

BFS tukee sotilastamme antamalla monia veteraani-liiketoiminnan lainoja

.

BFS Capital tukee täysin sotilastamme tarjoamalla useita veteraaniyhtiöiden lainoja. Meillä on jopa lainat veteraaneille, joilla on huono luotto, mikä tarkoittaa, että voit rakentaa tai kasvattaa oman yrityksen, vaikka sinulla ei olekaan yllätyksellistä taloudellista menneisyyttä.

.

Soita meille tänään tai ota yhteyttä verkkoon nähdäksesi, mitä voimme tehdä sinulle veteraaniomisteisen yrityksen rahoituksen kannalta.

April 11, 2018