Back to Question Center
0

7 Merkkejä On aika laajentaa ja kasvattaa pienyrityksiä

1 answers:
.
.
- corbatas con disenos. 7 Signs Business Growth

Monille vuoden alku on aika arvioida, missä yrityksesi aloitti ja kuinka pitkälle olet tullut. Onko aika lyödä sitä ylöspäin?. Tai toisin sanoen, onko aika kasvattaa yritystäsi?. Mistä tiedät varmasti?

Intuitin blogi ehdottaa, että vaistosi kertovat usein palkata seuraavan työntekijän tai lisätä toisen sijainnin. Ja silti voi epäröidä, peläten riskejä. Mutta on merkkejä, jotka voivat auttaa sinua tietämään, milloin on aika kasvattaa yritystäsi. Esimerkiksi:

.
  • Olet käyttänyt käyttämättömiä markkinoita.
  • .

.
  • Olet syöksyjohto, mutta pienellä vaivalla.
  • .

.
  • Sinulla on paljon enemmän liiketoimintaa kuin pystyt käsittelemään.
  • .

.
  • Laatu (erityisesti jos olet palveluntarjoaja) on vaarassa liukastua.
  • .Rakentaessaan yritystä ei ole epätavallista, että se kompastuu täyttämättömien tarpeiden suhteen. Asiakkaat saattavat alkaa kysyä vastaavia tuotteita tai palveluita, tai ehkä on hehkulamppu hetki, joka huutaa mahdollisuuden !. Onko odottamattomia asiakassegmenttejä löytynyt verkkosivustollasi ja ne aiheuttavat suurta kysyntää?. Yhtä tai useampaa näistä tapahtumista voi tapahtua nopeasti, mutta useammin he hiipuvat sinuun vähitellen. Sitten jonain päivänä ymmärrät, että sinun on tehtävä tahallinen päätös kasvattaa yritystäsi. Se on hyvä "ongelma"!

Yrityksesi kasvattamisen tarve voi olla myös fyysisen laajentumisen merkitys. Siitä on myös merkkejä. Jos tilisi rajoittaa mainosjakaumasi, jos työntekijät ovat kaksinkertaistuneet toimistotilaan tai jos laukaisisit laatikoita käytävään, on aika tarkastella tilasi laajentamista. Ne voivat olla myös asteittaisia, joten kannattaa valmistautua.

Ja tämä on liike-elämän asiantuntijoiden neuvo: Katso, ennen kuin hyppää. Ajattele etukäteen. Ennakoida. Ja kun teet päätöksen, olkaa metodisia lähestymistapasi, keräämällä intel ja tekemällä suunnitelma, aivan kuten yrityksesi kokonaisuutena. Kun päätät edetä, varmista, että se on oikea aika sinulle ja yritykselle. Kasvuun tai laajentamiseen tarvitaan melkein aina ylimääräisiä tunteja, uusien ihmisten palkkaamista ja / tai jonkin verran levottomuutta toimintoihisi, kun otat käyttöön uuden sijainnin, uusia tuotteita tai uusia menettelytapoja.

Suur-Baton Rouge -yrityksen raportti on myös käsitteli kysymystä siitä, milloin se tietää ja tarjoaa joitakin näkemyksiä todellisista ihmisistä, jotka ovat käyneet läpi. Yksi on Todd Graves, Raising Cane'n, joka on yksi maan nopeimmin kasvavista ravintolayrityksistä , perustaja ja toimitusjohtaja. Gravesin näkemyksiä siitä, että laajennus voi olla tulevaisuutesi:

.
  • Sinulla on selkeä kasvunäkymä, joka on laaja-alainen suunnitelma.
  • .

.
  • Sinulla on työvoima ja resurssit jatkaa nykyistä menestystäsi ja jatka laajentamista samaan aikaan.
  • .

.
  • Sinulla on pääsy tarvittavaan pääomaan .
  • .Pääoma on kriittinen osa kasvun / laajentamisen yhtälöstä. Asiantuntijapalvelujen osalta tiedämme tämän ensikäden, koska se on yksi syy siihen, että tarjoamme yrityksille rahoitusta : lisävaraston hankkiminen, tilan laajentaminen ja jopa uuden sijainnin lisääminen. Itse asiassa työskentelemme asiakkaidemme kanssa keskittymään paitsi liiketoiminnan nykyiseen terveyteen ja kassavirtaan, mutta myös tuloksiin pääoman infuusion jälkeen.

Meidän laillamme pitäisi auttaa liikuttamaan liiketoimintaasi eteenpäin: Saako BFS: n pääoma jättää yrityksesi paremmin kuin aiemmin? Tämä on . ja kasvu .
Image courtesy of digitalart / FreeDigitalPhotos. [/ Call_to_action] .

.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava rahoitusratkaisuyritys. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
April 11, 2018