Back to Question Center
0

Miksi lääkäriasi pitäisi mennä digitaaliseksi

1 answers:
.
.
. цена маршрутизатора.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732030000000" alt="Medical Practice Digital EMR EHR">

Lääketieteellisen käytännön digitointi ei ole pelkästään mukavuus. Se on laki.
Jos olet unohtanut sen, American Recovery and Reinvestment Act edellyttää, että kaikki lääketieteelliset käytännöt käyttävät sähköistä lääketieteellistä kirjaa (tai EMR) nyt tai riski menettää jopa 1% Medicare-korvauksista. Ja jos haluat saada enemmän huipputeknologiaa, hallitus tarjoaa kannustimia siirtyä sähköiseen terveydenhuoltoon (EHR) - pilvi sai lääketieteellisiä tietoja, joiden avulla lääkärit voivat kaikkialla käyttää potilastietoja.

Valitsemasi digitaalinen digitaali ei ole nopea prosessi, ja se vaatii paljon suunnittelua, aikaa ja ylimääräistä harkintaa. Mutta kun se on tehty, ihmettelen, miten olet koskaan ennen.

Liittohallituksen lisäksi se tekee käytännöstäsi paljon tehokkaamman ja toivottavasti kannattavamman.

Henkilökunnallasi on hyötyä, koska he eivät enää tarvitse kävellä tiedostohuoneeseen, vetää kaavioita ja etsiä heitä asianmukaisista tiedoista. Kaikki voidaan vetää ylös sekunneissa, jolloin heidän ensimmäisen kontaktinsa potilaan kanssa on tehokas.
Lisäksi tehtävät, kuten tapaamisten uudelleenmäärittäminen, lääkemääräysten täyttäminen, kirjeenvaihto ja viittaukset, voidaan tehdä myös tällä tavalla, joten henkilöstö voi viettää enemmän aikaa vuorovaikutuksessa potilaiden kanssa tai auttaa sinua käytännössä. Tällä kertaa säästöt mahdollistavat myös lisää nimityksiä aikataulun, koska mukana on vähemmän jalkapalloa. Ja enemmän nimityksiä, tietenkin, merkitsevät enemmän tuloja lääketieteelliseen käytäntöönne .

Potilaat arvostavat, kun heidän lääkäriasema muuttuu digitaaliseksi paitsi mukavuuden takia, mutta lisäarvo tehokkuudella vastaanotolla merkitsee lyhyempiä odotusaikoja myös niille.

Näiden lisääntyneiden tehokkuusetujen lisäksi EMR: t tarkoittavat myös sitä, että lääkäreiden ei tarvitse mennä toimistoon tarkistamaan kaavion, kun he saavat hätäpuhelun. Se tarkoittaa myös, että ne voivat työskennellä asioista, kuten kaavio-muistiinpanoista, erityisistä viesteistä ja täyttöarvioista kotona sen sijaan, että joutuisi toimistoon. Työpäivän lopussa on huomattavasti vähemmän paperityötä, mikä tarkoittaa aikaisemmin kotiin paluuta.

Joten digitaalisen ja liittovaltion toimeksiannon edut ovat melko myyty, eikö?. Mutta on paljon asioita, jotka sinun täytyy ajatella ennen kuin vaihdat lääketieteellistä käytäntöäsi.

Mieti ensin harjoittelusi nykytilaa. Jos taistelet taloudellisesti, niin tällainen kytkin vain pahentaa asioita. Samoin, jos nykyinen henkilökunta on leikattava tai kytketty pois päältä, älä tuhlaa aikaa ja rahaa kouluttamalla niitä EMR-laitteisiin. Sinun tarvitsee vain tehdä se uudestaan.

Jos käytäntösi jo tuntuu olevan liian vähäinen ja ylikuormitettu, ei ehkä ole aikaa vaihtaa. Paljon kuin rahan kanssa, aikainvestointi voi vain pahentaa asioita. Haluat myös nähdä, ovatko nykyiset kaavasi valmiit muunnettaviksi. EMR: t eivät järjestä maagista järjestäytynyttä toimistoa, joten kerää ne ennen kuin otat yhteyttä myyjään.

Toimittajilta puhuttaessa on runsaasti valittavia tuotteita, joista kaikki tarjoavat hyvin erilaisia ​​tuotteita ja palveluita. Jotkut ovat alun perin alhaisia ​​asetushintaan, mutta korvaavat sen korkeilla tukimaksuilla. Toiset eivät kouluta sinua paikan päällä, kun taas toiset veloittavat sinua kouluttajan matkakuluja. Sinun on myös selvitettävä, kuinka monta ihmistä he kouluttavat ja jos uudet työntekijät saavat koulutusta ilman tai pieniä kustannuksia. Kuten missä tahansa myyjässä, älä koskaan mene ensimmäiseen, ja varmista, että saat parhaan tarjouksen sinulle.

On selvää, että tarvitset yhtä paljon potilaiden kannalta tärkeitä tietoja kuin voit. Mutta heidän immunisoinnit keskikoulusta?. Luultavasti ei.

Ensinnäkin sinulla on pari vaihtoehtoa tietojen muuntamiseen. Tämä on suhteellisen nopea menetelmä - olettaen, että sinulla on hyvä skanneri - mutta tekee kaavioita yhtä vaikeaksi etsiä kuin vanhoja papereita.

Toinen vaihtoehto on syöttää kaikki EMR-tiedostoihin suoraan. Tämä voi kestää tunteja joillekin monimutkaisemmille potilaille, mutta lopulta säästää aikaa.

Olisi harkittava, kuinka paljon tietoja on muunnettava. Monilla käytännöillä on perustietoja, kuten ajankohtaisia ​​tietoja - kuten allergioita, aktiivisia lääkkeitä ja aktiivisia ongelmia - pitämällä paperikartat kädessä, jos tarvitset lisätietoja. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos sinulla ei ole paljon aikaa, mutta saattaa osoittautua tehottomaksi hätätilanteissa.

Ja ellei henkilöstölleen ole paljon seisokkeja - tai haluat maksaa heille ylitöitä - voit halutessasi tutkia tietojen syöttämisen ulkoistamisen tai tilapäisen työntekijän palkkaamista. Jotkut myyjät todella tarjoavat tätä palvelua, joskus lisämaksusta. Mutta kannattaa maksaa tästä palvelusta motivoidun työvoiman ylläpitämiseksi.

Lopuksi, älä vaihda kenenkään kirjanpitoon ennen ensimmäistä vierailua EMR: n siirtymisen jälkeen. Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on viettää tuntikausia tietojen siirtämiseen potilaalle, joka on päättänyt vaihtaa lääkäreitä. Joten vaikka se voi olla turhauttavaa saada kaikki nämä tiedostot istuvat toimiston ympärillä, se säästää paljon aikaa pitkällä väärällä vain vaihtamalla aktiivisia potilaita.

Lopulta muuntaminen kestää tyypillisesti noin 12 viikkoa harjoittelun ja tiedostonsiirron välillä, joten varmista, että sinulla on suunnitelma paikallaan muutamien kuukausien aikana, kun muuntaminen tapahtuu. Prosessin vaiheistuminen on tyypillisesti mitä suositellaan.

Aikaisemmin monet EMR-aineet menevät muihinkin potilaiden sairaushistorian ohella.

Tärkeintä sinulle on laskutus ja myyntisaamiset, potilaan vakuutukset, maksut ja jäljellä oleva saldo tehostavat kokoamisprosessia ja säästävät henkilöstöä lukemattomia tunteja jahtaavat vakuutusyhtiöt ja Medicare -vaatimukset.

Sinulla on oltava myös jonkinlainen kirjeenvaihtoominaisuus sekä sisäisissä viestissä patentteja että ulkoisia asiakirjoja, jotka tarvitsevat huomiota.

EMR: t tarvitsevat myös nimitysten aikataulutoiminnon, työnkulun laboratoriotuloksiin ja täyttöpyynnön käsittelyominaisuudet.

Mahdollisuus vaihtaa harjoittelusi EMR: eihin saattaa vaikuttaa pelottavalta. Ja vaikka saatat kokea joitakin siirtymäkipuja, siirtyminen digitaalisiin tietueisiin parantaa tehokkuutta ja viime kädessä hyödyttää mediataitoasi.

Image courtesy of Stuart Miles osoitteessa FreeDigitalFotos. netto .

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 11, 2018