Back to Question Center
0

Miksi ravintolan uudistukset ovat tärkeitä kasvun kannalta

1 answers:
.
.
. Restaurant Renovations Growth

The Yelp-yritys - commercial appraiser arizona. että sanottiin, että ravintola "asui vielä 90-luvulla" oli viimeinen olki.

.

Ei, että Pearl Jamin ja flanellin elämääsi on elämäsi elämässä, mutta jos ravintola-sisustus näyttää siltä, ​​että sitä ei ole kosketettu Clintonin hallinnon jälkeen, saattaa olla aika tehdä joitain korjauksia.

.

Mutta sinun ei pitäisi koskaan päästä siihen kohtaan, jossa asiakkaat kommentoivat sitä. Kuten useimmissa asioissa liiketoiminnassa, avain on oltava ennakoiva eikä reagoiva. Ja pitää ravintolasi tuoreena voi olla yhtä tärkeä kuin kasvosi kuin ruoka ja palvelu.

.

Viimeaikaisessa raportissa todettiin, että ravintola-alan korjaus voi lisätä myyntiä 7-20 prosenttia. Se totesi myös, että "jos vieraat arvioivat ruoan korkeammaksi kuin koko kokemus, heidän todennäköisyytensä paluukäynnin laski 20 prosenttia, jos pisteiden välinen ero on yksi piste ja 38 prosenttia, jos ero on kaksi pistettä. "Periaatteessa, jos tunnelmasi on blaa, kukaan ei tule takaisin.

.

Kuinka paljon ravintola remontin hinta?

.

Ravintoloiden peruskorjaukset voivat maksaa keskimäärin 100 000 ja 1 miljoonan dollarin välillä. Mutta pidemmälle, ravintolasi tai ainakin sen osia voi olla suljettu merkittäväksi ajaksi ja sinun on pystyttävä ylläpitämään pienentynyttä kassavirtaa. Tarkastele ravintoliesi tuloja ja katso, onko järkevää sulkea kokonaan lyhyessä ajassa (ehkä "matala" kausi missä olet) tai vain osittain.

.

Jos rahat eivät näytä olevan siellä, sinulla on muutamia vaihtoehtoja. Voit tarkastella laskennallista korvaussuunnitelmaa, jossa voit lykätä 100% tuloja ennen veroja ja sijoittaa sen korjauksiin verottomaksi. Sen lisäksi vaihtoehtoiset rahoituslähteet - kuten meillä on tarjolla BFS Capital - ovat erinomainen tapa saada tarvitsemasi rahoitus uudestaan ​​ ravintolassasi. Jos etsit rahoitusta, tässä on tarkistuslista ravintolan omistajille, jotka hakevat pienyrityslainan .

.

Kun olet selvittänyt, onko remontin mahdollista, sinun on asetettava realistinen budjetti. Toki, ehkä haluat Faberge-sisustuksen LED-valoilla ja THX-surround-äänellä ravintolassasi, mutta se on myös todennäköisesti ylikuumeneminen. Jopa rahoituksen avulla voit rajoittaa sitä, mitä voit tehdä, joten aseta kohtuulliset tavoitteet, jotka sopivat siihen, mitä sinulla on varaa ja koskaan, koskaan menemään tämän numeron ohi. Muista, että kunnostustyöt menevät lähes aina budjetin yli, joten varmista, että budjettisi kattaa varautumiset.

.

Mitä minun pitäisi harkita ravintola-uudistusten osalta

.

Budjettisi mielessä on aika selvittää, mitä tarvitset kunnostustöihin. Hauska, sillä se saattaa olla sisustussuunnittelija, joka haluaa keskittyä täydellisesti esteettisyyteen, on harkittava enemmän käytännön asioita.

.
  • Kuuntele asiakkaitasi: Se Yelper, joka sanoi, että olet juuttunut 90-luvulle?. Kuuntele häntä. Mutta Internet-trollien lisäksi, keskustele tavallisten asiakkaiden kanssa ja selvitä, mitä muutoksia he haluavat tehdä. Tämä on tilaisuutesi todella sisällyttää asiakkaiden palautetta, eikä se vain näytä ihmisille, vaan myös tekevät asiakkaista tuntuu arvokkaalta
  • .
  • Kuvittele, missä voit tuottaa tuloja: Baarisi laajentaminen on ilmeisin vaihtoehto täällä, koska alkoholi tuottaa niin suuria marginaaleja. Mutta myös katsoa asioita, kuten yksityiset ruokailutilat, ulosvedetyt ikkunat ja parannetut istuimet.
  • .
  • Keskity suurimpiin tarpeisiisi: Jos suurin osa asiakkaista istuu kahdessa yläkulmassa, ja sinulla on ravintola, jossa on täysi neljän istuimen pöydät, korjaa se sitten. Jos olet hullu baarikauppa Happy Hour, mutta alueesi voi majoittaa vain kymmenen ihmistä, harkitse sen laajentamista. Sama koskee myös ulkona olevia istuimia tai pöytiä, joilla on näkymä. Riippumatta siitä, mitä sinulla on suuri kysyntä ja vähäinen tarjonta, luo lisää tarjontaa, jotta voit saada enemmän ihmisiä sisään. Keskustele keittiön henkilökunnalle ja vietät yötä keittiössä itseäsi, jotta näet, mistä tällä alueella on järjestettävä tai päivitettävä. Keittiön remodelit voivat olla kalliimpia, koska siirrettävät tai päivitystarvikkeet voivat joskus vaatia uudelleenkäynnistystä ja putkistoa. Ota tämä huomioon kaiken keittiön laajamittaisten muutosten suunnitteluun.
  • .
  • Katso väestötietojasi: Ehkä avautuessasi ravintolisi oli perhealueella ja asiakkaasi olivat enimmäkseen lapset. Mutta nyt naapurustossa saattaa olla vinossa paljon nuorempia, joten voit halutessasi huolehtia siitä, mitä millennials etsivät ravintolassa . Sen sijaan, että teet haluamasi muutokset, tutustu nyt asiakaskuntaan ja remontoi houkuttelemiseksi.
  • .
  • Go classic, ei trendikkäitä: Korjaukset ovat kalliita, ja vaikka saatat olla houkuttelevaa laittaa kaikki paikalleen uusimmassa tyylissä, se tyyli saattaa olla vanhentunut muutamassa vuodessa. Ja tulet takaisin saamaan kommentteja, kuten "jumissa vuonna 2016." Valita ulkoasua, joka voi nousta hetken. Et ehkä ole hienoimpia, mutta pysyt säästää rahaa pitkällä aikavälillä.
  • .

Suuri ravintola-remontti ei tietenkään takaa kasvua. Mutta se auttaa ravintolasi pysymään tuoreina ja merkityksellisinä uuden kilpailun edessä. Vaikka se saattaa maksaa jonkin verran rahaa eteenpäin, ja saatat menettää liikennettä, lopulta se voi tehdä ravintolassasi entistä suuremman tulonmuodostimen kuin se on jo. Ja onnistunut remontti voi esitellä ravintolasi kokonaan uudelle joukolle asiakkaita. Ravintola remodeling on hyvä sijoitus, ja yksi BFS Capital auttaa mielellään sinua tekemään. Olemme täällä auttamassa ravintola-alan kasvua.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 11, 2018