Back to Question Center
0

9 Ystävänpäivä Kampanjat varmasti näyttää pienyritykselle jotain rakkautta

1 answers:
.
.
. Valentines Day Small Business Promotions

Tiedätkö, mikä on toiseksi suurin menokausi joulun jälkeen?. Sinä arvasit sen - web developer app in Lebanon. Arbor Day.

Olemme vain hauskoja. Voit tietenkin lukea otsikoita, joten vastaus on Ystävänpäivä. Ja vaikka jotkut saattaisivat sitä kutsua Hallmark Holidayiksi, jotka on suunniteltu lisäämään menoja hitaiden kuukausien aikana joulun ja kesän välillä, niin mitä?. Kyynit eivät ole hidastaneet sitä, koska viime vuonna amerikkalaiset käyttivät 13 dollaria. 9 miljardia.

Tämä riittää ostamaan Dallas Cowboyt 8 kertaa.

Toisin kuin joulu, tämä on kausi, jolloin (enimmäkseen) kaverit etsivät pienyrityksiä suunnittelemaan täydellisen, intiimin Ystävänpäivä illallisen. Tai anna hänelle täydellinen lahja, spa-hoito tai kirja. Tämä on kausi, jolloin pieni yritys voi todellakin olla hyödyksi epäselvästä Ystävänpäivästä ostoksesta, joten tässä on joitain asioita, joita voit tehdä houkutellessanne sisään.

On olemassa kaverit, jotka todella suunnitella Ystävänpäivä aika ajoin. Saatat ajatella, että nämä kaverit jakavat 3/3 Joulupukki ja Tooth Fairy, mutta yrityksesi voi todella auttaa luomaan joitakin aloittamalla promootiot varhaisessa vaiheessa ja tarjoamalla alennuksia ensimmäisille 30 ihmiselle, jotka tekevät varauksen ravintolassasi. , varaa hoito kylpylässäsi tai anna lahjan valmistelu lahjalle.

On valitettavasti paljon kavereita, joiden tyttöystävä todella on heidän '68 Mustang. Tai suuri määrä naisia, joiden suuri rakkaus elämässä on punainen pari Louboutins. Ja monet näistä ihmisistä ovat yksinkertaisia ​​ja ylpeitä. Suunnittele erityinen mainoskampanja ympärille "Antaa sille, joka on todella tärkeä", ja löydät yllättävän määrän ihmisiä, jotka viettävät Ystävänpäivä rahaa heille, jota he rakastavat eniten: Itse.

Huomaa, että sana "with" ei ole täällä. Se, mitä sanomme, on yhtä juhlainen kuin kertoa työntekijöillemme "Olet kaikki ystäväni", kukaan ei valittaisi, jos annat heille elokuvan teatterikortit, jotta he voivat nauttia Ystävänpäivä ilman sinua.

Samalla tavalla kuin sinun pitäisi ylellinen jotain kivaa henkilöä, joka tukee sinua Ystävänpäivä, eikä kaataa mahdollisia uusia .. um ... "liiketoimintaa" kohdella ihmisiä, jotka puolestaan ​​valot kuten rakkaus elämääsi ja saada. heille jotain, mikä osoittaa arvostuksesi.

Siellä voi olla joitain hyviä tyttöjä, jotka eivät tarkoita sitä, kun sanotaan menevän päivä ennen kuin Ystävänpäivä on "hieno. "Mutta se ei todellakaan ole sinun ongelmasi. Sinun ongelmasi on kilpaillen jokaisen ravintolan kanssa ystävänpäiväkäyttäjien kanssa, ja erikoisen aamupäivällä on jokainen yleisöä vihaava pari, joka varaa pöydän 13-vuotiselle.

Monet ihmiset ajattelevat olevansa oikeutettuja, mutta vain kaksi paria. Saatat päätyä täysi-ikäisten ja vanhempien kanssa täynnä olevaan ravintolaan, mutta se voi osoittautua tarpeeksi viihdyttäväksi sinänsä.

Ystävänpäivä voi olla parempi kuin joulu. Yksinhuoltajille, niin, tee se joulun kaltaisiksi niille tarjoamalla tavaroita kuin ilmaisjuoksu nartuille, jotka tulevat baariisi. Koska jos yhdet kaverit tietävät, että vain yhden tytön juo samppanjaa Ystävänpäivällä baarissasi, he maksavat melko paljon hintansa.

Antakaa heidät kaikille - Liikematkustajien kuljettaminen kadulle on ärsyttävää ja hauras aiheuttaa 364 päivää vuodessa. Mutta tee se Valentine?. Yhtäkkiä olette tehneet jonkun päivän. Tuo kynä ja täytä heidän nimensä "To" -rivillä sen personoimiseksi, ja he 100 prosenttia ottavat sen kotiin ja näyttävät sen jollekulle. Jos vain sanoa "Ainoa Valentine sain tänä vuonna oli kuivapesu. ”.

Olet esimerkiksi vaatekauppa , kylpylä, salonki tai kenkäkauppa ja haluat kaverit ostamaan naisille jotain yrityksellesi. Sitten tarjoutuu kääntämään roolit ennen Isänpäivä. Kaikki rakastavat yhden luukun! .

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 11, 2018