Back to Question Center
0

Vaihtoehtoinen luotonanto: pienyritysten mahdollistaminen vaihtoehtoisilla rahoitusmuodoilla

1 answers:

Ei ole mikään yllätys, että sekä aloittelijat että maustetut pienyritykset ovat kääntyneet vaihtoehtoiseen liiketaloudelliseen apuun, jotta he voisivat saada pääoman, jonka he tarvitsevat kasvaa. Niin monet ihmiset joutuvat hylkäämään pienten pankkien lainoista perinteiseltä laitokselta, ja vain noin 39 prosenttia onnistuu ottaessaan reittiä. Pankkien antamat pienten yritysten lainat (alle miljoona dollaria) ovat olleet epätasaisia ​​ taantuman jälkeen, joten vaihtoehtoisten lainojen uudet muodot ovat kehittyneet. Kun et saa perinteistä pienyritysten lainaa, harkitse näitä muita vaihtoehtoja, jotka auttavat yritystäsi kasvamaan.

.

Lyhyen aikavälin yrityslainat

- best windows vps hosting.

Lyhytaikaiset yritysluotot ovat yksi nopeimmin kasvavista vaihtoehtoisista rahoitusvaihtoehdoista pienyrittäjien keskuudessa. Koska takaisinmaksuehdot ovat joustavia ja yleensä 12-18 kuukautta, yritykset käyttävät lyhytaikaisia ​​lainoja nopeuttaakseen kasvuaan nopeasti. Ne eivät vaadi laajaa paperityötä ja BFS Capitalin lyhytaikaiset yritystalouslainat voivat varata vain kahden työpäivän kuluessa.

.

Käyttöpääomalainat

.

Sanotaan, että käytät vakiintunutta laitosta, jolla on juuri ollut huono kuukausi. Kun tarvitset varoja lyhytaikaisten kustannusten kattamiseen, kuten työntekijöiden palkat, velat ja käyttökustannukset, saat käyttöpääomalainan . Ne ovat vaihtoehtoisia yritysluottoja lyhyen aikavälin tarpeisiin;. et käytä sitä ostaa laitteita tai pitkäaikaisia ​​varoja, vain päästäksesi seuraavaan kuukauteen. Teollisuuden valmistajat saavat usein käyttöpääomalainaa kattamaan alhaiset kuukaudet.

.

Merchant Cash Advances

.

Tämä on yksi suosituimmista vaihtoehtoisten lainojen muodoista, ja se on rakennettu erityisesti luottokortteja käyttäville myyjille. Yritys hyödyntää tulevaisuudessa luottokorttimyyntiä kertakorvauksena. Koska kauppiaan käteispalautukset ottavat luottokorttitilanteet huomioon luottotietojen sijaan, ne ovat joustavampi ratkaisu niille, jotka ovat huonossa luottotilanteessa.

.

Pien-

.

Nämä tarkoittavat vain pieniä pienyrityksiä koskevia lainoja. Ne toimivat hyvin samalla tavalla, mutta keskimäärin noin 13 000 dollaria ja enintään 50 000 dollaria. Ne saattavat olla helpommin käynnistyksen aloittavalle yritykselle, vaikka sovellettavat prosessit ovat usein samat.

.

Luottoluokat

.

Luottotiedot ja pienyritysten luottokortit, kun niitä käytetään viisaasti, voivat antaa yrityksen omistajalle käteisvaroja tarpeen mukaan, avaamalla nesteen joustavan ja nopean pääoman, jota voidaan käyttää sellaisenaan. tarvittu. Tämä vaihtoehtoinen liiketoiminnan rahoitusvaihtoehto muodostaa ennalta määrätyn pääoman määrän, jonka yritysomistaja voi käyttää tarvittaessa. Et maksa korkoa, ennen kuin käytät varoja. On varmasti hyvä ajatus luottaa tähän pikemminkin kuin henkilökohtainen luottokortti, mutta sinun ei silti pitäisi tehdä maksuviivästyksiä. Monet yritykset hyödyntävät luottojärjestelyjään varaston tarpeiden tai kassavirtojen välisten aukkojen korjaamiseksi.

.

Laitteet Lainat

.

Kun sinulla on vakiintunut yritys ja tarvitset suuria laitteita, jotka voivat olla mitä tahansa puhelinjärjestelmistä traktoreihin uuniin, voit saada lainaa nimenomaan ostaaksesi kyseisen tuotteen. Ne ovat usein samankaltaisia ​​kuin autonluotto, vaikka jokaisella lainanantajalla on erilaisia ​​ehtoja.

.

Laskujen rahoitus

.

Toinen tapa kattaa välittömät kulut, laskujen rahoittaminen, edellyttää yrityksen myyntivoiton myymistä saadaksesi käyttöpääoman. Niille, joilla on melko suuret myyntisaamiset, se voi parantaa kassavirtaa. Vaihtoehtoisten rahoituslainanantajien kutsutaan joskus myös "laskutustoring" tai "myyntisaamisten rahoitus". ”

.

Peer-to-Peer (P2P) -luotonanto

.

Tämä on melko uusi tyyppinen vaihtoehtoinen kaupallinen luotonanto, joka saa rahaa yksityishenkilöiltä ilman pankin osallistumista. Sites kuten Prosper. com ovat esimerkkejä P2P-luotonannosta.

.

Crowdfunding

.

Muutama vuosi sitten ihmiset olivat erittäin innoissaan tästä vaihtoehtoisesta liiketoiminnan rahoituksesta. Vaikka ruusunväriset lasit saattavat jäädä pois, crowdfunding on edelleen yksi parhaista tavoista, joilla ainutlaatuiset startit voivat päästä pois maasta. Kickstarter-sivustot. com ovat erityisen hienoja uusia ideoita, vaikka ne voivat olla jonkin verran suosio kilpailu.

.

Angel Investointi ja Venture Capitalistit

.

Tämä on monien aloittelijoiden unelma: että joku, jolla on paljon rahaa ja innostusta, syöksyy ja sijoittaa ideaansa, koska he uskovat siihen. Vaikka se ei ole yhtä todennäköinen kuin se oli ehkä kymmenen vuotta sitten, pääomasijoittajat ja "enkelit" voivat vielä astua sisään, vaikka verkostoitumisen on oltava sinun vahva puku.

.

Henkilökohtaiset, ystävät ja perheesi rahastot

.

Viimeinen vaihtoehto, jonka monet ihmiset haluavat nojata, ovat heidän perheensä, ystävänsä ja omat säästöt, jotka auttavat heitä ylläpitämään liiketoimintaansa, vaikka monet ihmiset turvautuvat tähän, jos ajat ovat kovaa. Jos et ole riittävän hyvä saada takaisin pankkeja, se on yksi asia. Mutta jos et ole riittävän hyvä saada takaisin vaihtoehtoisia lainanantajia, miten tiedät, että voit maksaa takaisin rakkaitasi tai itsesi?. Se on suuri riski.

April 11, 2018