Back to Question Center
0

Haastattelu tekee ja ei halua pienyritysten omistajille

1 answers:
.
.
. Guidelines Interview Dos Donts for Small Business Owners

Pääset lopulta pöydän toiselle puolelle.

Vuosien uran valmennus ja suuteleminen haastattelijoille, kun teidän oli työskenneltävä muille ihmisille, nyt olet pomo - system and data backup in portland. Ja sinun on valittava satoja nälkäisiä hakijoita, jotka päätyvät hakemaan työtä pienyrityksesi kanssa .

Ja sinä toivotte, että olisit yksi niistä oikein nyt.

Koska kuten kaikki pienyrityksessä toimivat, et ymmärrä, kuinka paljon vaikeampi pomo on, kunnes olet pomo. Ja kun näytät hakijoiden kautta, et voi uskoa, että olisi ollut hermosi, ymmärrät, että se vain pahenee. Nyt sinun täytyy haastatella heitä.

Ja yhtä hauskaa kuin se ajatteli "Kun ajetaan näyttelyä, niin minä kysyin", kun itse asiassa on tehtävä se, on hieman vaikeampaa. Joten mitä sinun pitäisi tehdä - ja ei tehdä - kun yrität löytää seuraavan suuren jäsenen tiimisi?. Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia ​​haastatteluohjeita pienyritysten omistajille.

DO luo rapport - Ei ole mitään hankalaa, että tuijottaen toisiaan pöydän yli, kuten "Joten .. meidän pitäisi puhua tai mitä?" Se on kuin huono ensimmäinen päivämäärä. ilman alkoholin vaihtoehtoa.
ÄLÄ ärsytä irrelevanttia tangenttia - Pieni puhuus on hyvä. Pitkät keskustelut kasvatuksesta Saskatchewan maaseudulla eivät ole. Tämä ei ole sinun mahdollisuutesi kertoa vangittuna yleisölle elämäsi tarina, joten pidä kiinni joitain harmittomia neutraaleja aiheita, kuten säätä ja urheilua, ja jatkakaa haastattelun kanssa.

DO kysyvät paljon kysymyksiä - Luultavasti tiesi jo jo, mutta älä koskaan anteeksipyydä kysymättä liikaa. Tämä on tilaisuutesi oppia kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää tekemään ratkaiseva palkkauspäätös.
ÄLÄ puhu liikaa - Niin kuin, älä aseta kysymyksiä, joissa on viisi minuutin selityksiä ennen heitä. Sinun pitäisi sanoa yhdestä sanasta joka kymmenes joka on hakijalta, vaikka hän olisi muutaman sanan henkilö.

DO kysy avoimilta kysymyksiltä - Kysymyksen sijasta kysy "Mielestäsi yrityksesi yrityskulttuuri sopii sinulle?. millaista yrityskulttuuria haluaisit työskennellä? "He voivat antaa täsmällisen yrityskulttuurin mukaisen säilykevasteen, mutta ainakin te tiedätte, että he tekivät kotitehtäviään.
ÄLÄ KOSKAAN esittäkää kysymyksiä, joissa voi olla kyllä ​​tai ei vastausta - Koska A) et opi mitään ja B) kuka oikeassa mielessä aikoo vastata. kysymys, "Luuletko, että olisit hyvä tässä työssä?". "

DO yrittää selvittää, miten he toimivat työhön liittyvissä tilanteissa. - Mutta kysy tällä kertaa hakijan elämästä,. joutui tekemään jotain vastaavaa.
ÄLÄ kysy heiltä, ​​miten he tekisivät jotain, jota he eivät ole vielä tehneet. - Hakijan arvioiminen vastauksessaan hypoteettiseen tilanteeseen on kuin taistelu. teidän merkittävää muuta siitä, mitä tekisit, jos tapasitte suosikkijulkkisi. Et ole koskaan ollut kyseisessä tilanteessa, joten ei kerro, miten vastaat. Ja hypoteettisten tilanteiden kiistäminen on vain ajanhukkaa.

DO myydä yrityksen ja työpaikan - Jos yrityksesi on valmis tekemään liikkeitä ja luulet aseman olevan loistava tilaisuus, anna sen hakija tietää. Ja anna heidän tietää, miksi luulet niiden olevan sopivia. Jos et uskonut, että he voisivat olla hyvä uutta vuokrausta yrityksellesi , niin et halua tuhlata aikaa haastattelussa. ÄLÄ anna lupauksia palkasta - Vaikka se on tehty runsaasti selkeästi jokaisesta työhakemuksesta, "tämä ei ole lupaus palkata", varmista, että se vahvistuu. haastatella. Viimeinen asia mitä tarvitset on joku lopettaa työnsä ja siirtyy kaupunkiin, koska "haastattelija sanoi, että se meni hyvin.

DO päättää, ovatko he tehneet oikeudenloukkaavia rikoksia - Vangittujen kavahtajien palkkaaminen talouden hoitamiseen olisi sellaista kuin palkata Paula Dean seurata kolesterolia. ÄLÄ KOSKAAN kysy rikosrekisteristä - Vaikka se on teknisesti laillista, se voi saada sinut kuumaan veteen. ohi. Jos kysyy rikosrekisteriä ja he sanovat, että heillä on yksi, pyydä selitystä ja jos se on jotain, joka ei liity työhön, jätä se siihen.

DO kysy mahdollisista mahdollisista punaisista lipuista - Esimerkiksi muutamat yhteiset punaiset liput sisältävät suuria aukkoja työpaikoilla,. edellisen työn edeltäjä. Nämä voivat olla merkkejä hylkäämisestä, ja sinun tulisi tietää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. ÄLÄ KOSKAAN kieltäytyvät välittömästi ihmisistä punaisten lippujen takia - Sillä, että joku ei työskennellyt kahden vuoden ajan, ei tarkoita, että he viettävät sen vankilaan ja vain siksi,. muutetut työpaikat eivät tarkoita sitä, että heidän on vaikea työskennellä. Yritykset menevät pois liiketoiminnasta, ihmisillä on henkilökohtaisia ​​asioita huolehtia, ja entiset esimiehet voivat mennä pois. Asia on: älä ota huonointa ihmisistä. Anna heidän vahvistaa se sinulle.

DO muistiinpanoja - Ei vain se, että näytät kiinnostuneeksi siitä, mitä he sanovat, mutta olemaan rehellinen, et muista. sana hakija sanoi. Etenkin jos haastattelet paljon ihmisiä.
ÄLÄ KOSKAAN anna mitään sellaista, joka voisi merkitä syrjintää - Et ehkä edes tarkoita sitä tällä tavoin, mutta huomauttaisi, että hakija,. energiaa "voidaan mainita vanhemmalla hakijalla, jota ei ole palkattu ikään perustuvana syrjintänä. Joo. Amerikka on kiistanalainen maa.

DO kotitehtäväsi - Tämä tarkoittaa menemistä pidemmälle kuin vain katsomalla henkilön uudelleen. Google-hakuja, Facebook-stalking- ja LinkedIn-tutkimuksia pidetään nyt säännöllisin työnantajan käyttäytymisinä, joten ota aikaa ja tee muutamia mielenkiintoisia kysymyksiä.
ÄLÄ KOSKAAN pyydä jo saamasi tiedot - Kuvittele, onko hakija tullut yrityksellesi ja kysyi: "Mitä yrityksesi tekee?". kuten jos kysyt hakijalta jotain, kuka viimeinen työnantaja oli tai mihin hän meni kouluun.

DO esittää alkuperäisiä kysymyksiä - Ei ole tarpeen kysyä sellaisia ​​kaltaisia ​​kaltaisia ​​tavaroita kuin "Jos voit kutittaa yhtä Muppetta, kuka se olisi?". et näe Forbes-luetteloa mahdollisista haastattelukysymyksistä, kertoo kuinka hakijat ajattelevat jaloilleen, kuinka luovaa he ovat ja ovat hyvä ikkuna heidän persoonallisuutensa. - Jotkut kliiniset kysymykset sisältävät "Mikä on suurin heikkous?" Tai "Mistä näet itsesi viidessä vuodessa?. "Saadut vastaukset ovat yhtä ennustettavissa ja banal kuin juuri kysytyt kysymykset, ja siksi ette kerro juuri mitään henkilöstä, joka istuu sinulta.

Olla kunnioitettava kaikkien aikojen ja ehkäistä tuhlaavia haastatteluja ennakkotarkastuksella ja vain tuomalla huippukokoukseen haastatteluihin. Haastateltavanä pitäisi olla hyvin valmistautunut. Kysy kriittisiä kysymyksiä, jotka auttavat sinua löytämään parhaan ehdokkaan. Ja jos luulet, että ehdokas tanssii aiheen ympärillä, älä pelkää pyytää sopivia seurantakysymyksiä. Tärkeintä on, että saat vastaukset, jotka tarvitset, jotta yrityksellesi saadaan tietoinen palkkauspäätös

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkinto UM: stä sekä Floridan yliopistosta Mass Communication Communication

April 11, 2018