Back to Question Center
0

Mikä on parempi kuin Fantasy Football?

1 answers:
.
.
- telehealth monitoring system. Fantasy Football For Charity

Ahhh, jalkapallokausi. Vuoden loistava aika, jossa voit viettää tuntikausia istuessasi TV: n eteen, huutaa ja huutaa kuin typerä, kun pelinrakentaja heittää vielä yhden kuuntelun (katson sinua, Eli!) Tai kilpailijaisi kynsien. 36-pihan kenttätavoite ylitöistä, jotta saavutetaan viimeinen pudotuspiste.

Ja jonkin aikaa katsoessasi hienoa jalkapallopeliä ja viihdyttämällä joukkueellasi riitti tyydyttämään jopa intohimoinen fani. Mutta sitten Fantasy Football tuli kuvaan ja muutti pelin täysin. Nyt lähes jokainen NFL-peli on kriittinen, kun asetat kokoonpanosi ja piristää pelaajia pyrkimyksissä voittaa pelejä ja lopulta Fantasy Football -liiga.

Voi, tuo makea, makea maku voitosta. Ainoa asia, joka on parempi kuin voittaessasi Fantasy Football -liigan (ja houkutusoikeudet, jotka liittyvät otsikkoon), on voittaa Fantasy Football -liigallesi hyödyksi hyvin ansaitsevasta hyväntekeväisyydestä. Ja onneksi meille, meille annettiin tilaisuus ansaita 4 500 dollarin lahjoitukselle hyväntekeväisyyteen, joka on hyvin lähellä ja rakas sydämeemme. Haavoittunut sotureaktio .

Niiden, jotka eivät tunne haavoittuneita Warrior Project -projekteja (WWP), heidän visionsa verkkosivujensa mukaan on "edistää menestyksekkäimmin sopeutettua haavoittuneiden jäsenten sukupolvea. kansakunnan historiassa. "Useiden ohjelmien avulla, jotka auttavat haavoittuneita sotilaita ja heidän perheitään palaamaan henkisesti, fyysisesti ja taloudellisesti, he todella ottavat kokonaisvaltaista lähestymistapaa valtuuksien ja rohkaisevien rohkeiden miesten ja naisten ansiosta, jotka ovat antaneet niin paljon itsestään maamme puolesta ja auttaneet heitä integroimaan takaisin. yhteiskunta, jonka he taistelivat suojelemaan.

Kun löysimme, että Sean Murray DailyFunder järjesti toisen vuosittaisen Alternative Lending Fantasy Football League for Charity -järjestön, jossa voimme pelata organisaation. valittiin, se oli no-brainer. Halusimme sisään. Ja Jose Terrierillä pyörällä, tiesin, että meillä oli enemmän kuin taistelu mahdollisuus voittaa koko kit ja caboodle The Wounded Warrior Project.

Minun on tunnustettava, että niin pitkälle kuin minä rakastan peliä, Fantasy Footballin intohimoni ei edes ole lähellä Interactiven markkinoinnin johtaja Jose Terrier . 25) Yritysrahoituspalvelut . Jo ennen kuin NFL-kausi alkoi, hän jo opiskeli värikoodattuja Excel-laskentataulujaan pelaajan rankingissa, joka käy läpi Mock Draftsin kierrokset ja analysoi ja strategiisi kaikkien neljän liigansa puolesta (kyllä, se on oikein, hän pysyy mukana neljässä erillisessä. liigat, paljon hänen hyvin kärsivällisen vaimonsa häpeilemään).

WWP: n aiheuttavan syyn tekeminen teki meistä entistä päättäväisemmäksi ja motivoituneemmaksi voittaa. Ja voitimme!. Liigassamme oli joitain vakavia kilpailijoita, jotka soittivat yhtä suuria syitä varten, joten pitkän voiton ei ollut helppo voittaa. Istuin Joseen kanssa, joka keräsi Fantasy Football -kauden alku- ja alamäkiä.

Christina Memorio: Tiedän, että menestymme luonnokseen, olit hyvin valmistautunut, laskentataulukot ja kaikki!. Voisitteko antaa minulle heikentävän miten veto meni?

Jose Terrier: Seitsemännessä ottelussa 12 joukkueturannassa ottelimme Jamaal Charlesia,. vastaanottimia Brandon Marshallissa ja Roddy Whiteissa. Jälkeenpäin meidän luultavasti olisi pitänyt ottaa toinen juoksu kolmannella kierroksella valkoisen sijasta - varsinkin kun syväterävyyden hidastuessa nopeasti ja Whiteillä oli tuottamaton, loukkaantunut kausi. Olisimme myös voineet valita Frank Goren sijaan Darren Sprolesin RB2: ksi ja tehneet paremmin myöhemmällä kierroksella. Jamaal Charles osoittautui pelastavaksi armoksi, mutta kaiken kaikkiaan se oli keskinkertainen luonnos, joka jätti meidät huonoon syvyyteen.

CM: No, ei liian kauhea. Mutta sinusta tuntui, että se on täyttänyt sen pysymällä luopumisviiran päällä.

JT: Kyllä, ehdottomasti. Varhaisten vammojen, suorituskyvyn ja syvyyden vuoksi joutuimme tekemään heinää olemalla aktiivinen irtisanomisviiralla. Heittomerkit, kuten Julius Thomas (TE) ja Josh Gordon (WR), saivat voimakkaita lisäyksiä joukkoomme. Olemme myös keskustelleet RB: n syvällisistä asioista nostamalla Andre Brownia ja Rashad Jenningsia voimakkaiksi keskisuuren RB: n täyttöiksi, kun tarvitsemme sitä eniten.

CM: Nice!. Saada jengin rosterista!. Ota minut läpi otteluiden ja tie meidän pudotuspeleissä.

JT: Meillä oli karkea 0-2 starttia, kun edessämme oli kaksi joukkuetta, jotka saivat sarjan parhaat 11-3-tietueet, Snap Advances ja The Big Machers. Me hyppäsimme hienosti neljän peräkkäisen voiton kanssa, ennen kuin vaihdelimme menetyksiä ja voitimme viikolla 7-11. Kun 6-5-ennätys menestyi kriittiseen viikkoon 12 ja viikkoon 13 Matchupsin kanssa The Big Machers ja Snap Advances, olimme tuijottaneet poistamista kasvot. Onneksi meillä oli erittäin vahvoja esityksiä Charlesista, Gordonista ja Staffordista, jotka auttoivat meitä voittamaan viimeiset kolme peliä ja pääsemään pudotuspisteeseen.

CM: Wow, puhu siitä leikkaamalla se johtoon!. Jäljellä on vain kaksi peliä, ei ole tilaa virheelle. Kuinka meillä oli pudotuspeleissä?

JT: Vaikka päädyimme kauden useimpiin pisteisiin, olimme 4 siemeniä pudotuspeleissä. 9-5-tietueemme kanssa, ja soitimme huippupelien joukkoon, The Big Machers, puolivälierässä. Tässä pelissä Jamaal Charles räjähti 51 pisteen viiden ottelunäytöksessä, joka johti meidät Fantasy Football Super Bowl -laiturille 2 siemenellä, Snap Advances. Voitimme mestaruuspelin 99 pistettä. 38-79. 38, Jamaal Charles, Julius Thomas ja Cincinnati puolustus.

CM: Se on mahtavaa!.

JT: Ensinnäkin mielestäni on hieno idea pystyä pelaamaan peliä, jota rakastamme hyväntekeväisyyteen ja Sean Murray ansaitsee luottokorttinsa. yhdessä. On hyvä nähdä, että vaihtoehtoinen rahoitusala kokoontuu hauskanpitoon ja tukee joitakin todella suuria syitä.

Loppujen lopuksi se oli hauska Fantasy Football -kausi, jossa oli paljon tavallisia ylä-ja alamäkiä. Odotamme ehdottomasti vuosittain arvokkaita oikeuksia ja puolustelemme otsikkoamme ensi kaudella. Ja samalla kun nautimme ehdotuksesta ja toimimme luopumisjohdon parasta, suurin osa voitti huomattavan 4 500 dollarin lahjoituksen haavoittuneelle Warrior-projektille ja sankareille, joita he tukevat. Todellakin ei ole suurempaa palkintoa kuin pystyä auttamaan sankareita, jotka ovat palvelleet maamme ja olemme ylpeitä voidessamme tehdä niin. Toivomme, että onnea toivottavasti tekemään samaa ensi vuonna! .

.
.
. Christina Memorio
.
.

Christina Memorio on BFS Capitalin sisällön markkinoinnin strategi. Hänen sisältöään kattaa laaja kirjo aiheita, jotka liittyvät pienyritysten omistajiin, taloudellisista neuvonnoista ja vaihtoehtoisista rahoitusratkaisuista sosiaaliseen mediaan ja sisällöllisiin markkinointikäytäntöihin pienten ja keskisuurten yritysten kannalta. Vapaa-ajallaan Christina rakastaa kypsentää ja on Florida Gatorsin kovaa fani. Yhdistä Christina Google+ ! .

.
April 11, 2018