Back to Question Center
0

Opas parantamaan käyttöpääomaasi rahoittamalla

1 answers:
.
.
. Guide to Improving Your Working Capital through Financing

Elämässä tarvitset rahaa selviytyäkseen - hard court material pg county. Pienyritykselle tarvitset tarpeeksi käyttöpääomaa maksamaan jatkuvat kulut.

.

Käyttöpääoma, joka on lyhytaikaisia ​​varoja vähennettynä lyhytaikaisilla veloilla, on oltava positiivinen tai yrityksesi on vakavissa vaikeuksissa. Kielteinen käyttöpääoma on kokemus, jota valitettavasti useimmat pienyritykset jakavat, riippumatta siitä, mikä ala. Loppujen lopuksi asiakkaiden maksujen viivästyminen, hidas kausi, talouden odottamaton laskusuhdanne tai monet muut tapahtumat, jotka jättävät teille rahaa ja maksat välittömät laskut. Vaikka uit kädessä muutaman kuukauden kuluttua, se ei auta sinua tällä hetkellä. Itse asiassa käyttöpääoman puute on yleisin syy pienille yrityksille epäonnistuneille syille.

.

Vaikka voit yrittää parantaa käyttöpääomaasi säätämällä liiketoimintasuunnitelmia, neuvoteltaessasi ehtoja velkojien kanssa tai yrittämällä saada asiakkaita maksamaan aikaisemmin, se ei välttämättä riitä. Saatat joutua harkitsemaan rahoituksen saamista. Onneksi on paljon vaihtoehtoja, mutta sinun on tutkittava valintoja syvällisesti, jotta löydettäisiin paras ratkaisu tilanteestasi.

.

Ensimmäinen vaihe

.

Ennen kuin päätät mahdollisesta rahoituksesta, sinun on tiedettävä, kuinka paljon yrityksesi tarvitsee ja kuinka paljon sinulla on varaa maksaa. Sinun tulisi määrittää kuukausittaisten laskujen ja käytettävissä olevan rahan maksamisen välinen vajausmaksu. On myös tärkeää olla realistinen kasvumahdollisuutesi suhteen ja jos sinulla on tarpeeksi ylimääräistä rahaa linjalla maksamaan kuukausittaiset laskut ja lainan maksu.

.

Päätökset, päätökset

.

Rahoituksen saaminen on monta vaihtoehtoa. Yleisimpiä ovat pankit ja vaihtoehtoiset rahoitusyhtiöt.

.

Suuret pankit, jotka yleensä alentavat korkotasoa, ovat haluttomia tekemään lyhytaikaisia ​​lainoja etenkin pienemmille määrille. On edullisempaa, että heillä on suurempia lainoja pitkään aikaan. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä pankkien noin 20 prosentin hyväksyntäasteelle pienyritysten lainoille. Lisäksi vaatimukset ovat varsin tiukat, mukaan lukien tähtipisteet ja asiakirjat vähintään kolmeksi vuodeksi. Pankit voivat olla varsin erityisiä niille toimialoille, joita ne lainat, koska monet katsotaan liian riskialttiiksi, kuten ravintoloiksi. Lainaprosessi voi myös olla melko pitkä.

.

Vaihtoehtoiset rahoitusyhtiöt ovat viime vuosina kukistuneet pankkilainojen hankaluuksien vuoksi. Näillä lainanantajilla on joustavampia vaatimuksia luottotietopisteistä ja haluavat työskennellä pienyritysten kanssa kaikentyyppisissä lyhytaikaisissa lainoissa ja muissa rahoitustyypeissä, kuten kauppiaan käteismaksuissa. Haittapuolena vaihtoehtoisille lainanantajille on se, että korot ovat suuremmat kuin pankit, joten sinun on harkittava, kun selvität lainan määrän.

.

Vaihtoehtoisten lainanantajien leviämisen takia sinun on oltava varovainen, että saat luoton huolellisesta lainanantajasta. BFS Capital , joka on ollut liiketoimintaa 15 vuotta, on A + luokitus Better Business Bureaun (BBB) ​​kanssa.

.

BFS Capitalin ja muiden vaihtoehtoisten lainanantajien hakemusprosessi on varsin helppo verrata pankkeihin paperityön ja dokumentaation suhteen. Kun yritys on hyväksytty, yritysomistaja voi saada varoja niin vähän kuin kaksi päivää.

.

BFS Capital ja muut vaihtoehtoiset luotonantajat antavat yrityksille mahdollisuuden käyttää lainaa rahaa parhaalla mahdollisella tavalla liiketoimintaansa, toisin kuin pankit, jotka tarvitsevat laajaa dokumentaatiota siitä, miten varoja käytetään.

.

BFS Capitalilta saatavissa olevat kauppiaan käteisvarat maksavat tulevaisuudessa päivittäisen luottokorttimyynnin käyttöpääomalle. Koska rahat otetaan joka päivä luottokorttimyynnistä, se ei näytä kovalta, varsinkin kun myyntimäärät kasvavat.

.
.
. Erica Stone
.
.

Erica on veteraani toimittaja ja toimittaja, jonka kokemus sisältää Dow Jones Newswires ja Associated Press. Hän on kirjoittanut monenlaisiin aiheisiin urheilusta monimutkaisiin taloudellisiin kysymyksiin.

.
April 11, 2018