Back to Question Center
0

Miksi Pienyritysten kaivannot ovat auttaneet minua auttamaan franchiseja

1 answers:
.
.
. kosten fuer app entwicklung.51503759398496241&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725830000000" alt="Helping Franchisees">

Koska monen yksikön franchise-konferenssi käynnistyy tänään Las Vegasissa, olen innoissani viettää seuraavien kahden päivän ajan puhua franchising- ja franchise-edustajille heidän tärkeimmistä rahoitus- ja liiketoimintaongelmistaan. Minun mielestäni ei ole tärkeämpää liiketoiminta-aluetta kuin franchising-yritykset ja monen yksikön toimijat ovat tämän teollisuuden ytimessä.

Amerikka perustettiin pienyrityksille. Aiempien sukupolvien samoja periaatteita on edelleen olemassa nykyisissä franchise-yhtiöissä. Ja kuten aiemmat yrittäjät, monet nykyiset franchiset ovat veteraaneja tai maahanmuuttajia - pienyritysten etulinjoilla joka ikinen päivä.

Siksi rakastan auttamaan franchiseja. Kuinka moni tietää, että franchising-edustajat muodostavat 900 000 laitosta ja yli 11 miljoonaa työpaikkaa eri puolilla maata?. En usko, että maana kiinnitämme riittävästi huomiota tai annamme riittävästi luotettavuutta franchising-osuuden yhteiskunnalle.

Franchisees kertoo, että niillä on samat haasteet, kuten kassavirta, päivittäiset toimet, henkilökunta ja mahdollisuudet kuin muut pienyritykset. Mutta on myös tilanteita, jotka ovat ainutlaatuisia franchise-asiakkaille. Hyvin usein heillä on merkittäviä, ennalta arvaamattomia ja odottamattomia kuluja, jotka tulevat yhdessä yritysten päivitysten kanssa, kuten lisäämällä uusia valikkolevyjä. Tämä edellyttää nopeaa käyttöoikeutta käyttöpääomaan ja vaatii usein pienyritysten lainaa .

Kun tilaisuudet ovat yleensä mahdollisia lisäominaisuuksien hankkimiseksi, toiminnanharjoittajan on toimittava nopeasti tai menetettävä. Jälleen hän tarvitsee suurta pääomaa lähes välittömästi. Perinteisemmät rahoituslähteet eivät tyypillisesti kykene täyttämään aikataulua, ja usein operaattori ei voi saada rahoitusta. Siksi teollisuutemme räjähtää.

Muiden pienyritysten tavoin franchising-operaattorit tarvitsevat pääomaa päivityksiin , laajentamiseen , uusien laitteiden hankintaan , uuteen teknologiaan ja . Siellä me tulemme tarjoamaan lyhyen aikavälin yritysluottoja sekä kauppiaiden ennakkomaksuja. Vaikka teollisuutemme tunnetaan nimellä "vaihtoehtoinen rahoitus", tarjoamamme palvelu on nopeasti tulossa standardiksi.

Yritykset, mukaan lukien franchising-operaattorit, tulevat luottamukseen ja luottamukseen yhä enemmän. BFS Capital rahoittaa kuukausittain 150-200 yrityksen omistajaa. Minulle tämä on vaikuttavaa. Autamme kauppiaita, jotka ovat siellä työskentelemässä pienyrityksissään joka päivä.

Pyrimme tekemään yhteistyötä pienyritysten kanssa. Päivän lopussa sinun täytyy joskus lainata rahaa ansaita rahaa. Oma perimmäinen tavoite on auttaa franchise-yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa.

Yksinkertainen sovellus käynnistyy ja sinun ei tarvitse viettää seuraavia useita viikkoja asiakirjojen keräämiseen, liiketoimintasuunnitelmaan jne. Kun olet hyväksynyt, voit saada varoja kädestäsi niin vähän. kahtena pankkipäivänä.

Entisenä yrityksen omistajana ymmärrän, mitä yritysten omistajat käyvät päivittäin. Olen elänyt sen ja olin samassa kaivannossa. Joten sanon franchise-asiakkaille soittaa minulle suoraan, päivä tai yö. Nosta puhelin 24/7, hyvin ..

Kun soitat minulle, varmistan, että ymmärrän tarkalleen, mitä yrität tehdä. Sitten keskustelemme parhaista vaihtoehdoista kassavirrasta ja kasvustarpeistasi. Meillä BFS Capital haluamme parhaan sinulle ja yrityksellesi.Image courtesy of Phaitoon / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
. Scott Kantor
.
.

Scott Kantor on BFS Capitalin liiketoiminnan kehittämisen johtaja. BFS Capital on ylpeä siitä, että se on akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa BFS Google+ , Twitter ja Facebook .

.
April 11, 2018