Back to Question Center
0

3 vinkkejä terveelliseen elämäntapaan pienyritysten omistajille

1 answers:
.
.
. best system temperature monitor.428&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575730280000000" alt="Healthy Lifestyle Small Business Owners">

Yksi yrityksesi omistamista eduista on käyttää sitä omalla ajalla. Tietenkin, mitä kovemmin työskentelet, sitä menestyneempi sinä olet. Mutta joskus yrityksen omistajan tai yrittäjän elämäntapa voi kestää suurta maksua terveydestänne. Ei ole helppoa löytää aikaa suunnitella terveellisiä aterioita tai harjoitella säännöllisesti pitkän työpäivän jälkeen. Jos elävä terveellinen ei ole tärkeä prioriteettiluettelossasi, saatat joutua törmäntyneisiin huonoihin tottumuksiin ja säännöllisen liikunnan puutteeseen, joka johtaa lopulta väsymiseen ja terveydentilan heikkenemiseen. Erityisesti pienyritysten omistajille terveellisen elämäntavan pitäisi olla etusijalla. Tämän seurauksena yleinen tunnelma, energiataso, tuottavuus ja onnellisuus paranee.

Tässä on kolme strategiaa, jotka auttavat rakentamaan ja ylläpitämään terveellistä elämäntapaa.

On ollut useita tutkimuksia, jotka korreloivat heräämisen aikaisin menestyksen kanssa. Harvardin biologi Christoph Randler totesi, että aikaisin heräävät ihmiset ovat yleensä ennakoivia ja todennäköisemmin ennakoivat ongelmia ja löytävät ratkaisuja tehokkaammin. Rauhallinen aamu-aika voi olla hyvä aika järjestää työaikataulu päivälle, viikolle tai jopa kuukaudelle. Tavoitteiden asettaminen ja suunnittelu on välttämätöntä onnistuneen liiketoiminnan kannalta. Tietenkin voi olla vaikea herätä varhain, kun et ole sängyssä 1. päivään asti. Anna itsellesi nukkumaanmenoa ja tee se itsellesi. Nukkuminen kello 13 ja herääminen kello 9 on hyvin erilainen kuin nukkumaan kello 22 ja herääminen kello 6. Vaikka unen määrä on sama, unessa asiantuntijat sanovat, että aikaisemmin nukkuminen ja aikaisempi herääminen auttaa kehoasi sovittamaan paremmin maan vuorokausirytmiin ja tarjoamaan enemmän virkistävää unta. Toinen etu aikaisin heräämiselle on aika käyttää ennen työpäivän alkamista.

Päivittäinen harjoittelu lisää mielentilaa ja energiatasoa tuottavampaan työpäivään. Tämä ei välttämättä edellytä, että voit mennä kuntosalille klo 5 pumppaamaan hardcore-rautaa kahdeksi tunniksi. Päivittäinen harjoittelu voi olla yhtä helppoa kuin 5 minuutin kävelymatka toimistoon joka tunti tai sen sijaan, että ajettaisiin lounaaseen, kävellä tai pyöräillessä. Fyysinen harjoittelu tarjoaa vertailuarvoja osumalle säännöllisesti ja luo selkärangan jokapäiväisessä elämässäsi. Se on jotain syytä pudota, jos kaikki tuntuu olevan spiraalimaailmassa, mikä kaikki yrittäjät kokevat ainakin kerran elämässään. Päivittäinen toiminta pitää sinut fyysisesti, henkisesti ja emotionaalisesti terveinä.

Voi olla lähes mahdotonta olla stressitöntä koko ajan, mutta tasapainon säilyttäminen on avainasemassa. Stressi voi olla yhdyskäytävä väsymyksen, masennuksen ja ahdistuneisuuden ongelmille. Jos et pysty hallitsemaan stressitasoja, voit matkustaa alas erittäin tuhoisaan polkuun. Joillekin stressistä on krooninen ja pysyvä. Muille se vaihtelee tilanteiden mukaan. Pienyrittäjät ja yrittäjät ovat alttiimpia kroonisesta jatkuvasta stressistä, koska he ovat sitoutuneet työhönsä ja liiketoiminnan vaatimuksiin. Kun tunnet työsi kuormituksen ylitse, ota hetki ymmärtääksesi ongelman. Älä yritä sivuuttaa tai tukahduttaa tunteita. Sen sijaan vie pari syvää hengitystä ja yritä rentoutua itseäsi. Ajattele asioita, jotka on tehtävä ja visualisoida lopputulos. Sisällyttää kaikenlainen meditaatio, syvä hengitys, tietoinen hengitys tai hyvä hoito koko päivälle päivittäisenä käytäntönä on suuri hyöty stressivastauksen vaimentamiseksi.

Tottumukset eivät ole tullut tapoja kerrallaan. Sinun pitää harjoitella ja kouluttaa kehoa ja mieliasi sisällyttämään nämä elämäntapaviikot. Pienyrittäjillä on monia asioita, jotka parantavat jokapäiväistä elämää, mutta nämä strategiat ovat hyvä lähtökohta terveelle elämälle. Hänet tunnetaan henkilökohtaisten ja yritysten rahoitus- ja velkajärjestelyjen kattamiseksi. Yhdistä Cecillia päälle Twitter .

.
April 11, 2018