Back to Question Center
0

Esteetön verkko-oppiminen sopii varakkaille omistajille

1 answers:
.
.
. teste velocidade site.4775&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725770000000" alt="Online Learning for Business Owners">

Olipa sinulla oma ravintola , kukkakauppa tai lemmikkieläintuotanto, jos olet tyypillinen pienyrittäjä, suurin osa yrityksestäsi on oppinut. kovaa koputtaa koulusta. Vaikka oikeudenkäynti-ja-virhe, "OJT" oppiminen on joitakin parhaista ympärillä, monet pienet yrittäjät haluavat hyötyä jonkin verran muodollista koulutusta.

Mutta kuka voi säästää aikaa, varsinkin jos kursseilla on suurelta osin akateemisia tietoja?. Niin arvokkaita kuin mitä, mitä yrittäjät haluavat - ja tarvitsevat - ovat reaalimaailman tietämyksen, jota he voivat soveltaa omissa yrityksissään juuri nyt .. esimerkiksi kirjanpitoon, suunnitteluun, budjetointiin, markkinointiin, johtamiseen ja toimintaan.

Verkko-oppiminen on räjähtänyt viime vuosina, ja pienyrittäjät ovat yksi tärkeimmistä edunsaajaryhmistä. On erilaisia ​​aiheita ja muotoja eri oppimistyyleille ja -ominaisuuksille. Seuraavassa tarkastellaan kolmea loistavaa ja hyvin erilaista online-vaihtoehtoa.

Yksi pienyrittäjä löysi täydellisen ratkaisun ja jakaa kokemuksensa aiemmin tänä vuonna Olet nyt Boss blogi nytimesistä. com.
Paul Downs, joka perusti Paul Downs Cabinetmakersin, tapasi vahingossa Coursera , online-koulutusyritys, joka tarjoaa ilmaisia ​​kursseja monille aiheille, mukaan lukien liike-elämä, kenelle tahansa, joka haluaa ottaa. niitä. Viitaten itsensä "sosiaaliseen yrittäjyyshankkeeseen", Coursera on tällä hetkellä kumppanina 62 suurimman yliopiston kanssa korkeimpien professoreiden opettamien kurssien kanssa.

Downs löysi kurssin nimeltä Johdatus Operations Management. Liiketoiminnan harjoittaminen oli opettanut hänelle paljon, mutta hän tiesi, että hänen tarvitsee tietää enemmän resurssien jakamisesta - ihmisistä, avaruudesta, koneista - , jotta tuotanto pysyisi tehtaassa.

Ei vain Downs laajensi tietonsa aikana kuuden viikon kurssin (video luentoja, kotitehtäviä ja keskustelufoorumi), hän myös jakaa joitakin luentoja hänen työntekijöilleen. Downs kuvaa kurssia ja erityisesti videomuotoa täydelliseksi sovitukseksi kiireisille ihmisille.

Muut yrittäjät ovat vastoin Harvard Business Review (HBR) tarjoamia verkko-opetusvälineitä. Älä anna nimen pilata sinua: Millaisia ​​tietoja HBR tarjoaa ei ole pelkästään yritysjohtajille. Yritysten omistajat, jotka ovat ottaneet näytteitä, sanovat, että online-seminaarit ja opetusohjelmat kohdistuvat myös pienyrityksille , jotka käyttävät pieniä yrityksiä ja käyttävät kaikkia hatut. Esimerkkejä: Harvard ManageMentor ® tarjoaa 44 moduulia kriittisiin hallintaratkaisuihin ja auttaa sinua rakentamaan, laajentamaan tai päivittämään taitojasi. Ja sinun kannattaa kokeilla dynaamista simuloitua oppimista aiheista hinnoittelusta markkinointiin käyttöpääomaan ja kasvun hallintaan.

Itsenäisen liiketoiminnan kansallisen liitto (NFIB) tarjoaa itsenäisen liiketoiminnan kansallisen liiton (NFIB) tarpeiden mukaan yrityksille, jotka haluavat "jatkaa oppimista" ja "pysyä uusimpien. alan kehityksestä. "Verotuksesta ja terveydenhoidosta verkostoitumiseen ja työelämän tasapainoon NFIB kattaa asiaankuuluvien aihepiirien määrän ja viittaa sinuun oikeaan suuntaan enemmän.Kuva courtesy of kangshutters / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava yritysrahoituksen tarjoaja. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus

April 11, 2018