Back to Question Center
0

Viisi piirrettä tehokasta pienyritysten johtajia

1 answers:
.
.
. digital grain temperature monitors.49019607843137253,0.596&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575734430000000" alt="Five Traits Effective Small Business Leaders">

Nopea katsaus kaikkiin tietokirjallisuuden bestseller-luetteloihin ja näet ainakin kolme kirjaa, joiden otsikot ovat "Viimeinen kirja, jota ei koskaan tarvitse kirjoittaa Business Leadershipiin. "Usein seuraa" Viimeinen kirja, jota koskaan tarvitsee kirjoittaa Business Leadership, Volume 2 ", johon liittyy kolmen päivän seminaari.

.

Liiketoimintajohtajan oppiminen on tullut suurta liiketoimintaa itselleen. Mutta todellakaan se ei ole niin monimutkaista. Hallitse kourallinen tärkeitä piirteitä ja voit säästää satoja dollareita siitä, miten kirjat ja tuhannet tunnit lukevat niitä. Tässä on viisi ominaisuutta, joiden on ehdottomasti oltava tehokas yritysjohtajuus.

.

Innovaatiot ja sopeutumiskyky

.

Nämä saattavat tuntua termeiltä, ​​jotka eivät ole todellisuudessa samaa ominaisuutta. Mutta innovatiiviset ihmiset ymmärtävät markkinoiden ja tuotteiden muuttumisen ja etsivät tapoja vastata uusiin tarpeisiin. Ja se tarkoittaa, että sinulla on joustavuus tehdä se oman yrityksen sisällä.

.

Ihmiset, jotka näkevät laaja-alaisia ​​ratkaisuja yhteisiin tarpeisiin, ovat, jos ei muuta, ne, joilla on visio luoda liike, joka voi nousta. Mutta kyky nähdä puutteet nykyisillä markkinoilla ei riitä. Suuri yritysjohtajat näkevät, miten maailma muuttuu ja pysyvät askeleella eteenpäin. Yrityksesi voi olla upeita numeroita, mutta vuosi sitten teknologia, kilpailu ja markkinoiden kysyntä saattavat olla täysin erilaisia. Ja kyky joustaa ja nähdä, miten yrityksesi tarvitsisi perusteellisesti muuttaa - pikemminkin siitä, että se menestyy menestyksestään - määrittää kuinka kauan kestät tulevaisuuteen.

.

Henkilökohtaiset taidot

.

Vanha klisee "se ei ole se, mitä tiedät, se on kuka sinä tiedät", on klisee asiaan: se on tuskallista totta. Suhteet ovat kaikkien teollisuudenalojen kulmakivi, ja jos yritysjohtajana ei pystytä houkuttelemaan ihmisiä itsellesi, on jopa vaikeampaa houkutella yritystäsi. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun on oltava viehättävämpi, ystäväinen henkilö jokaisessa kamarikokouksessa ja verkostoitumisessa, mutta se tarkoittaa sitä, että sinun on oltava joku, jonka ihmiset nauttivat puhuessaan.

.

Mutta ollaan tekemisissä ihmisten kanssa on enemmän kuin vain pieni puhetta cocktaileja. Kyky rakentaa suhteita edellyttää pyrkimystä viettää aikaa ja auttaa ihmisiä, jotka eivät ole mitään hyötyä sinulle ollenkaan.

.

Ihmisten taidot merkitsevät myös tietämystä siitä, milloin pitää hiljaa ja milloin ihmisten on oltava väärässä. On olemassa ihmisiä, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että he tietävät kaiken kaikesta, eivätkä koskaan menetä mahdollisuutta kertoa sinulle. Ja kuten se tai ei, sinun täytyy joskus tarvita niitä ihmisiä. Hyvä yritysjohtaja tietää, milloin vain anna heidän puhua - ehkä väärin - ja anna maailman selvittää kuka oikein. Suuret egot eivät koskaan halua olla kertomatta, että he ovat väärässä, ja olet äärettömän enemmän ystävällisiä, kun annat heidän mennä eteenpäin ja tehdä sen.

.

katselu

.

kyky kommunikoida on ratkaisevan tärkeää liiketoiminnan johtajana;. et todennäköisesti olisi saanut yrityksesi pois maasta, jos et voinut ainakin osoittaa, miksi se oli hyvä idea. Mutta tärkeämpi kuin kyky osoittaa muita ihmisiä, mitä tiedät on kyky vastaanottaa tietoja muilta.

.

Hyvänä kuuntelijana on erittäin aliarvostettu taito. Johtajat, varsinkin liike-elämässä, ovat alttiita tekemään paljon puhetta ja odottamaan muiden ihmisten päätyvän puheeseen, jotta he voivat jatkaa. Mutta monta kertaa työntekijöitänne, vertaisryhmäsi, perheenjäsenet ja muiden omistajien omistajat saavat suuren käsityksen siitä, miten parannetaan yritystäsi, ja aikaa kysyä kysymyksiä ja oppia vain tekee sinusta paremman.

.

Ei riitä vain kuunnella ihmisiä, joiden mielestä sinulla on hyötyä. Kun työntekijät kuuntelevat, he työskentelevät enemmän motivoimalla. Pahimmillasi saatat heidät tuntemaan olevansa osa prosessia. Parhaimmillaan sinulla on näkökulma, jota sinulla ei ollut.

.

Nenä talouteen

.

David Ogilvy - kuuluisa mainostoimisto - sanoi kerran: "Jos olet koskaan löytänyt miehen, joka on parempaa kuin sinä olet, palkkaa hänet. "Ja kyky havaita ihmisiä, jotka tulevat parantamaan liiketoimintaasi on yksi pienimmän yrityksen johtajan tärkeimmistä ominaisuuksista. Koska valtuuskunta on niin tärkeä osa tämän tason johtajuutta, oikeiden ihmisten valtuuttaminen on tärkeää menestymiselle.

.

Tämä tarkoittaa myös tietämystä siitä, mistä löytää lahjakkuutta. Steve Jobs vieraili luennoilla yliopistokaupungeissa ympäri maata vain niin, että hän löysi Applen valoisia, tulevia tähtiä. Ja vaikka et ehkä ole haluttu vieras puhuja juuri vielä, joilla on tunne, mistä löytää parhaat ihmiset oman teollisuuden on korvaamaton taito.

.

Sen lisäksi, että tiedät, mistä löytää lahjakkuutta, sinun on myös tiedettävä, mitä kyvyt parhaiten täydentävät sinun. Tämä tarkoittaa tuntemista heikkouksiasi. Jos et ole yksityiskohtainen henkilö, löydä lahjakkuutta, joka on suuria yksityiskohtiin. Jos numerot, mutta et voi puhua julkisesti, löytää joku, joka on dynamiittinen julkinen puhuja. Älykkäät vuokraus tarkoittaa älykkääseen vuokraamiseen YOU: lle, ei yleensä. Joten pätevin ehdokas ei välttämättä ole paras sovitus, ja tunnustaa, että tämä on sekä taidetta että taitoa.

.

Passion

.

Kyllä, se on silmämääräisesti liikuteltava termi;. kaikkialla läsnä olevat sanahakuhakijat heittävät kuten "joukkueen pelaaja" ja "tavoitteellinen". "Mutta tässä tilanteessa se kattaa muutamia piirteitä, jotka ovat avainasemassa pienten yritysten johtamiselle. Ensinnäkin sinun on luonnollisesti rakastettava mitä tahansa yrityksesi tekee. Joten jos et löydä kaupallisten kiinteistöjen maailmaa kiehtovia, mutta olet vain päässyt siihen tekemään muutamia taalaa, epäonnistut. Sinun apatia heijastuu, ja sinä houkuttelet yhtä paljon palkkasotureita.

.

Sinun on myös keskityttävä yritykseesi, joskus haitaksi muista asioista elämässäsi. Ainoa tapa keskittyä tähän on, jos nautit siitä. Ja ainoa tapa nauttia kaikesta mitä paljon on olla intohimoinen siitä.

.

Lopuksi sinun täytyy olla omistettu yrityksellesi, vaikka toiset epäilyttävätkin menestystäsi. Ehkä se on hieman harhaanjohtava, mutta jos et usko, että yrityksesi toimii, kukaan muu ei halua. Ainoa tapa saada niin paljon uskoa mihin tahansa on vankka intohimo.

.

.

Onko olemassa muita piirteitä, joiden täytyy olla suuri johtaja?. Tietenkin on, muutoin ei olisi 15 kirjaa bestseller-luettelossa joka viikko opettaa sinulle kaiken siitä. Mutta ei ole mitään näistä viidestä, ja se vie paljon enemmän kuin lukeminen, jotta sinusta olisi ensiluokkainen yritysjohtaja. Ja jos olet löytänyt jotain, mitä luulet voivasi parantaa, niin ei ole koskaan liian myöhäistä päästä parempaan.

.

.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 11, 2018