Back to Question Center
0

Saadut tilit on kriittinen pienyrityksille

1 answers:
.
.
. long term nursing care insurance.jpg?center=0.48070175438596491,0.45&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575726080000000" alt="Managing Accounts Receivable">

Me kaikki rakastamme maksamista, emmekö me?. Eikö olisi hienoa, jos kaikki asiakkaat vain antoivat meille käteistä, kun toimitimme tuotteitamme tai palveluitamme?

Se on eräänlainen ei-aavistuksen sanoa, että useimmat pienyrittäjät . saada rahaa vastaamaan saamisia tai rahaa, jonka asiakkaat odottavat maksavan sen jälkeen, kun tuotteet / palvelut on toimitettu. Mutta kuten CPA Sheila Shanker huomauttaa pienyrityksille. Chron. com monet pienyritykset - konsultit ja lääketieteelliset käytännöt ovat vain kaksi esimerkkiä - käytä rahapohjaisia ​​toimintamalleja. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että he eivät kerää paikan päällä ja että heidän on odotettava maksamista. Nämä maksamattomat maksut tulevat "myyntisaamisiksi" kirjanpitojärjestelmissään.
Myyntisaamiset ja "kokoelmat" kulkevat käsi kädessä, koska se on vain elämäntapa, jota jotkut asiakkaat eivät maksa kokonaan tai ajoissa niiden ehtojen mukaisesti, jotka he ovat sopineet etukäteen. Shanker neuvoo pienyrityksiä kiinnittämään tarkkaan huomiota myyntisaamisiin - ja keräämään ne - koska molemmat voivat vaikuttaa merkittävästi toimintaasi merkittävästi. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka on tiedettävä:

.
  • Likviditeettiä. Yleinen saamisten määräaika on 30 päivää, mutta yhä useammat yritykset muuttavat paremmin kassavirtaa ja likviditeettiä. Esimerkiksi monet tarjoavat kahden prosentin alennuksen 10 päivän aikana suoritetuista maksuista. Toiset yksinkertaisesti siirtävät päivämääriä tai kannustavat "maksua vastaanottona. ”
  • .
  • Economy. Huolimatta siitä, että sinun on odotettava maksua, kun sinulla on saatavia, Shanker sanoo, että maksujen hyväksyminen myöhemmin voi olla hyvä myynti strategia, kuten luottokorttien hyväksyminen, mikä todennäköisesti lisää asiakaskuntaa. Nykymaailmassa vain käteisellä olevat yritykset ovat vähenemässä.
  • .
  • Perusteet ja kertomukset. On tärkeää käyttää kirjanpitotyökaluja nähdäksesi, mikä toimii (tai ei) tileilläsi. Esimerkiksi "nykyinen suhde" antaa sinulle tunteen siitä, kuinka nopeasti saamiset kerätään. "Vanhenevien saamisten raportti" auttaa sinua määrittelemään hidas maksajia ja muita ongelmia.
  • .
  • Muut näkökohdat. Jotkin yritykset pitävät saamisiaan sijoituksen ja veloittavat myöhästyneiltä velallisilta korkoa. Pitkäaikainen saatava voidaan muuntaa muodolliseksi "seteleeksi", joka kertoo uusista koroista ja maksuehdoista.
  • .

Useimmiten pienten yritysten omistajat, jotka pelaavat useampia rooleja, on vaikea kiinnittää riittävästi huomiota myyntisaamisiinsa. Kun nämä laskut ovat pois, niin se, kunnes maksu saapuu.

Mutta koska maksetut ja maksetut maksetut palkkiot ovat mahdollisimman kriittisiä liiketoiminnan toimintakyvyn kannalta, "myyntisaamisten hallinta" on syntynyt omaksi määriteltyyn prosessiin. Ja yhä enemmän, tämä prosessi on ulkoistettu yrityksille, jotka ovat erikoistuneet siihen. Rahoitusportaat (fundinggates. Com) ovat esimerkki yhdestä sellaisesta yrityksestä, joka käyttää "CRM" (asiakassuhteiden hallinta) lähestymistapaa saamisten hallintaan.

CRM-filosofia perustuu siihen, että saamisten hallinta on osa myyntiprosessia ja sellaisenaan pitäisi sisältää sama CRM-kurinpito ja yksityiskohdat, jotka ovat myynnissä DNA: ssa. CRM-lähestymistavan ottaminen, asiantuntijat sanovat, auttaa ylläpitämään asiakassuhteita, joiden pitäisi aina olla # 1-tavoite. Se myös lisää sisäistä viestintää ja kasvattaa kerätyt varat.

Sillä välin, jos olet päättänyt tarkistaa tai miettiä, miten käsittelette tiliäsi, verkkosivuilla Young, Fabulous and Self-Employed (yfsentrepreneur. Com) luetellaan 26 Things Every Small. Yrityksen omistajan tarvitsee tietää saatavien hallinnoinnista . CRM sisältyy tähän luetteloon, mutta samaan aikaan merkinnät, kuten "myöhästyneet maksutapahtumat", suosittelevat pysyvän maksullasi, vaikka suosikkiasiakkaasi yrittäisivät hakea pehmeää puolta.Kuvaaja Stuart Miles / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava yritysrahoituksen tarjoaja. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
April 11, 2018