Back to Question Center
0

Aika Vinkkejä Boost Your Small Business Tuottavuus

1 answers:
.
.
. registrations smi medical.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725760000000" alt="Small Business Productivity">

Pienyrittäjänä, toivomuslistan # 1 kohta on useimmilla päivillä todennäköisesti muutaman tunnin tai kaksi päivässä. Mutta asiantuntijat sanovat, että aktiivisen päätöksenteon ja hallinnan miten voit viettää aikaa voi laajentaa päiväsi tavalla, mitä et ole kuvitellut.

Tiedät jo, että pienyritysten omistajilla on ainutlaatuisia haasteita, kun vietän aikaa oikeisiin töihin - asioita, jotka tuovat mahdollisimman suuren tuoton. Luonteeltaan monet pienyrittäjät arvostavat itsenäisyyttä ja pitävät monien tai kaikkien hatujen käytännöllistä luonnetta. Pariskunta, jolla on vaatimaton vaatimus ja yksityiskohtien yksityiskohtaiset yksityiskohdat pienten yritysten omistajat kohtaavat päivittäin ja päivällä. Useimmat liikkuvat salamannopeasti, käsittelemällä asiakkaita ja myyjiä ratkaisemalla etuja kysymyksissä, kun he tekevät karkeasta kopiokoneesta ja takaisin.

Tuntuu siltä, ​​että sinulla ei ole määräaikaa: Eikö sinun tarvitse vastata jokaiseen kysymykseen, joka tulee esiin?. Itse asiassa sinulla on enemmän valvontaa kuin luulet. Ja vaikka tehtävänne on oltava reagoiva, yleensä on useampi tapa vastata. Business Edge fedexissä. com tarjoaa vaiheita, joita voit tehdä hallitsemaan "arvokkainta omaisuutesi" -aikaa, jonka puutteesta se on suurin este. "

Tee enemmän aikaa lyhyemmässä ajassa, anna yksityiskohtaiset luettelot kaikista tehtävistä, jopa aikaa, jonka käytät suunnittelua ja päätöksentekoa. Tee syvällinen analyysi siitä, kuinka paljon aikaa varaat eri tehtäviin pitämällä kirjaa. Näkyvät alueet, joissa on tarkoitus siirtää tai ulkoistaa tai poistaa kokonaan. (Sinun on päästävä käsiksi siitä, että vain sinä voit tehdä nämä tehtävät!) Ja vaikka ainakin osa päivästäsi on välttämättä omistettu palojen sammuttamiseen, voit lisätä tuottavuuttasi rakentamalla päivittäisen rutiinin ja pysymällä lähellä. se on mahdollista. Paitsi että pystyt palauttamaan osan ajastasi kasvuun, tuottoihin ja jopa parempaan työn ja elämän tasapainoon.

Liikemies Wendy Hearn varoittaa Top 10 Time Wasters . Keskittymisen ja organisaation puutteesta sähköpostin keskeytyksiin näillä ajanhukavaloilla voi hiipiä sinuun ja syödä pois päiväsi ennen kuin huomaat. Ja me kaikki teemme niitä!. Varmista, että olet ensin tietoinen ja laatinut luettelon omasta ajallesi. Ymmärrä, että liian tuhlaava aika voi olla merkki siitä, että vältät vaikeammat ja tärkeämmät tehtävät. Vaikka on vain helpompaa vastata epävarmasti sähköpostiviesteihin kuin kaivautua tilinpäätökseen, päivän lopussa tilinpäätös on edelleen odottamassa, ja sinusta tulee vielä paljon jäljessä.

Nyt kun olet ajanhallintatehtävissä, haluat myös tarkistaa, mitä forbesia. com sanoo suurten pienyritysten 7 tavat . Näiden on tehtävä enemmän, miten tehokkaat pienyrittäjät investoivat heidän aikansa laadullisesti tuottavuuden ja suorituskyvyn parantamiseksi. Luultavasti tiedät nämä, mutta eivät harjoittele niitä. Ja ehkä et ole liittänyt niitä omaan tuottavuuteenne. Tämä luettelo sisältää asioita, kuten huolehtiminen itsestäsi ja suojella elämääsi yrityksesi ulkopuolelta. Kiinnostavat edut, sekä aivot ja fyysinen terveys, artikkeli kertoo, tekee sinusta dynaamisemman yritysjohtajan. Tavoitteiden pyöristäminen: Järjestäytyneiden ja ratkaisevien suhteiden vaaliminen edistävät yrityksesi suorituskykyä.Kuva courtesy of twobee / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava rahoitusratkaisuyritys. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
April 11, 2018