Back to Question Center
0

Omnichannel Retailing: Miten yhdistää fyysiset ja online-ostokset

1 answers:
.
.
- nutrition protein tozu.
. Omnichannel Retailing Combine Physical Online Shopping

Vähittäiskauppa muuttuu. Ikkunoiden ostokset tarkoittavat fyysisesti menemistä ostoskeskukseen tai kauppakeskukseen, kävelemällä ympäri ja katselemalla haluamiamme asioita. Nyt tarkastelemamme ikkunat ovat puhelimissamme, tabletteissamme ja tietokoneen näytöissä. Nykypäivän teknologian ansiosta vähittäismyynti verkossa kasvaa huomattavasti nopeammin kuin perinteiset myymälät myymälöissä.

Kuluttajat odottavat nykyään, että tiedot ovat helposti saatavilla sormenpäillä. Thatà ¢ â, ¬ â "¢ s missä omnichannel vähittäiskaupan markkinointi ja ostos tulee, luo saumattoman digitaalisen ja fyysisen ostokokemuksen. Kuluttajat ja tuotemerkit voidaan siksi liittää kaikkina aikoina, mikä helpottaa yritysten myyntiä ja asiakkaiden ostoa.

Tässä on kolme tapaa, joilla omnichannel-vähittäismyynti voi auttaa yritystäsi tavoittamaan ja hankkimaan enemmän asiakkaita:

Molempien maailmojen paras

Thereâ € ™ s no. epäilemättä, että verkkokauppakanavat tulevat jatkossa. Mutta fyysiset myymälät ovat toistaiseksi edelleen tärkein kuluttajien valinta. Omnichannel-vähittäismyynnillä yrityksillä ja kuluttajilla on molempien maailmojen parhaat puolet.

Tiili- ja laastinmyymälöissä ostosten asiakkaille aiheutuva haitta on se, että ne vaativat fyysisesti käymään kauppaan, katselemaan ympärillä ja tekemään ostoksia. Ostosten online-haitat ovat odotus tuotantoon ja merenkulkuun. Omnichannel-vähittäismyynnillä molemmat voivat tulla yhdeksi. Asiakkailla on mahdollisuus saumattomasti selata online-markkinoita, verrata hintoja ja tuotteita ilman, että heidän tarvitsee enää lähteä kotonaan ja jopa valita ostamaan ostoksensa kauemmas ohittamalla.

Saatavilla on laajempia tuotevalikoimia, enemmän mahdollisuuksia alennuksiin ja useita vaihtoehtoja noutoa tai toimitusta varten. Omnichannel-ostajat pyrkivät myös käyttämään enemmän rahaa kuin tavalliset ostajat.

Asiakkaan tilauspalvelu

Aikaisemmin, kun asiakkaat joutuivat keskustelemaan jonkun kanssa ostostaan ​​tai kysymyksestä tuotteesta. tehdä matkan fyysiseen myymälään puhua asiakaspalvelun edustajan kanssa. Nyt asiakkaat voivat yksinkertaisesti siirtyä verkkoon myymälän sivustoon, jossa yleensä on usein kysymysosasto tai mahdollisuus keskustella verkossa edustajan kanssa.

Toimipisteiden ja sovellusten avulla myyntiedustajat ja asiakaspalvelun edustajat voivat heti päästä asiakkaan ostoprofiiliin. Kun pystyt näkemään asiakkaan ostopäätökset ja ostohistoriat, myynti tai asiakaspalvelu edustavat etua uusissa tuotteissa tai palveluissa.

Arvon lisäys ostokokemukseen

Omnichannel-vähittäiskaupan yksi tärkeimmistä ja edullisimmista näkökohdista on lisäarvon asiakaskokemukselle. Syvällä kuluttajien mieltymysten ja toimintojen keskellä ja saumattomasti niihin vastaaminen luo asiakkaille entistä vahvempaa ja kestävämpää kokemusta.

Omnichannel-vähittäiskauppa, jos se on tehty oikein, tarjoaa kuluttajille johdonmukaisen tuotekokemuksen kaikilla alustoilla - verkkosivuilla, mobiilisivustolla , sosiaalisen median profiileilla . kaikkiin laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tabletteihin, tietokoneisiin ja myymäläkioskeihin. Tämä kokemus voi sisältää henkilökohtaisia ​​viestejä ja mainoskampanjoita, jotka työnnetään asiakkaan matkapuhelimiin ja älykkäin laitteisiin tai verkkokauppaan, jossa on sama mainosjakauma kuin fyysisessä kaupassa.

Yritysten olisi hyödynnettävä omnichannel-vähittäiskauppaa vahvistaakseen sitoumuksensa asiakkaiden kanssa. Itâ € ™ s ei enää siitä, mitä yritys haluaa;. se on mitä kuluttaja haluaa. Omnichannel-vähittäismyynti on alkuvaihe. Hänet tunnetaan henkilökohtaisten ja yritysten rahoitus- ja velkajärjestelyjen kattamiseksi. Yhdistä Cecillia päälle Twitter .

.
.
April 11, 2018