Back to Question Center
0

Miten suunnitella ennakoimattomat liiketoimintakustannukset

1 answers:
.
.
. dutch family bike.524&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575734530000000" alt="How to Plan Ahead for Unforeseen Business Expenses">

Koska pienyrittäjänä on parhaita suunnitelmia, voit olla varma, että ennakoimattomat liikekulut tulevat esiin.

.

Joten, oletteko juuri aloittamassa yritystänne tällä viikolla tai olleet olemassa jo vuosikymmenien ajan, on tärkeää olla valmis. Seuraavassa on muutamia yleisimpiä odottamattomia kuluja:

.

Laitteet ja tekniikka

.

Tarvitset oikean laitteiston ja tekniikan pysyäksesi liiketoiminnassa. Äkillinen laitteiden vika voi heittää yrityksesi haitaksi, jos sinulla ei ole varmuuskopiointisuunnitelmaa. Tilanteen välttämiseksi on ammattimaisesti tarkistettava laitteistosi ja tekniikka joka vuosi, jotta näet, onko olemassa ongelmia, jotka voidaan ratkaista estääkseen täydellisen vian. Kuitenkin, vaikka hyvä suunnittelu ja vakuutus, on aikoja, jolloin äkilliset ongelmat avautuvat, ja useimmiten, se on kalliimpaa kuin odotit.

.

Utilities

.

Jos sinulla on fyysinen myymälä tai toimisto, sinun on oltava valmis sähkö-, vesi- ja muiden rakennusongelmien kanssa. Vaikka monet kulut eivät ole ylivoimainen, jos haluat saada tilaa uudelleen tai uusia putkia, se voi törmätä tuhansiin.

.

Työvoimakustannukset

.

Vaikka et aiot palkata uutta henkilöä, nykyinen työntekijä voi poistua ja uusia työntekijöitä voi syntyä ja aiheuttaa odottamattomia kustannuksia, kuten uusia univormuja ja koulutusta. Sinun on myös harkittava menetettyä tuottavuutta, kun uusi työntekijä oppii työn.

.

Oikeudenkäyntikulut

.

Pienyrittäjänä voit tehdä kaiken oikein ja vielä selvitä oikeudellisessa tilanteessa, kuten sopimusta koskevassa oikeudenkäynnissä tai asiakkaallasi, joka laski lattiasi. Vaikka voit lopulta voittaa, voi olla kallista palkata asianajajia puolustamaan yritystäsi, ja lopettaa menettää paljon aikaa, mikä voi vahingoittaa tuottavuutta.

.

kutistuminen

.

Tällöin kutistuminen tarkoittaa varastojen pienenemistä työntekijöiden varkauksien, tavaramerkkien ja hallinnollisten virheiden vuoksi. Se on laaja ongelma, sillä vuoden 2016 National Retail Security Survey ilmoitti, että Yhdysvaltojen vähittäiskauppiaiden inventaarion kutistuminen on keskimäärin 38 prosenttia vähittäismyynnistä eli 45 prosenttia. 2 miljardia euroa edellisvuodesta. Vaikka voit tarjota koulutusta ja muita palveluita ongelman käsittelemiseksi, on lähes mahdotonta täysin estää.

.

Miten yritykset voivat valmistautua näihin odottamattomiin kuluihin?. Alla on muutamia voittavia strategioita.

.

Luo budjetti

.

Monet pienyritykset eivät luo vuotuista talousarviota. Loppujen lopuksi on vain niin paljon aikaa, ja ihmiset odottavat sen jonnekin toimivan. Tämä on suuri virhe, sillä budjetti auttaa ymmärtämään, onko tavoitteesi realistinen. Se myös kommunikoi ohjauksesi kanssa henkilöstösi ja tekee päätöksiä nopeammin, koska sinulla on tiedot käsillä.

.

Luotaessa talousarviota kannattaa varata prosenttiosuus käteisestä odottamattomista kuluista. Lisäksi sinun pitäisi kohdistaa prosenttiosuus myynnistä kyseiseen rivikohtaan. Se voi olla yhtä pieni kuin yksi prosentti, mutta ajan myötä se kertyy suurempaan määrään. Ne kuukaudet, joissa sinulla ei ole hätää, voit lisätä määrää.

.

Suunnittelemalla eteenpäin, tiedät, onko sinulla riittävästi varoja varautumiskuluihin. Uou're askel eteenpäin, kun voit päättää, miten saada tarvittavat varat parhaalla mahdollisella tavalla ilman aikaa paine yrittää saada rahaa, kun sinulla on hätätilanne.

.

Aloita hätärahasto

.

Hätärahasto olisi ideaalisesti yhtä suuri kuin kuusi kuukautta yrityksesi kuluja, jotka olisivat helposti saatavilla. Hätätilanteessa sinun ei tarvitse ottaa lainaa tai tehdä muuta taloudellista tapahtumaa, joka voisi vahingoittaa yritystäsi pitkällä aikavälillä.

.

Voit myös käyttää tätä rahastoa poikkeuksellisissa liiketoimintamahdollisuuksissa, kuten mahdollisuus ostaa varastoja huomattavasti alennetulla hinnalla.

.

Hae lyhyen aikavälin laina

.

Joskus odottamattomat kulut ylittävät hätärahasesi, joten sinun on etsittävä muita vaihtoehtoja. Vaihtoehtoiset rahoituslainat, kuten BFS Capital voivat hyväksyä hakemuksen päivässä ja saat rahasi muutaman päivän, toisin kuin suuret pankit, joilla on prosesseja, jotka voivat kestää useita kuukausia.

.

Toinen vinkki on pitää välilehdet luotto-pisteet. Mitä korkeampi pisteet, sitä enemmän valintoja voit jatkaa. Myös rahoitustoimista veloitettava korko on usein sidottu luottotietoosi.

.
.
. Erica Stone
.
.

Erica on veteraani toimittaja ja toimittaja, jonka kokemus sisältää Dow Jones Newswires ja Associated Press. Hän on kirjoittanut monenlaisiin aiheisiin urheilusta monimutkaisiin taloudellisiin kysymyksiin.

.
April 12, 2018