Back to Question Center
0

Pienyritysten 2016 markkinointisuunnitelman valmistelu

1 answers:
.
.
. ejectors for aerospace.50666666666666671&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732420000000" alt="Preparing Small Business Marketing Plan">

Se on taas vuoden aikaan. Jäähdytys on ilmassa, värikkäitä valoja on ylös, ja siellä on loma-musiikkia radiossa. Joten ilmeisesti tämä tarkoittaa, että on aika yhdistää markkinointisuunnitelma yrityksellesi ensi vuonna, eikö?. Kyllä, vaikka se on varmasti jokaisen lomailun listan kärjessä, jotkut pienyritykset poistuvat markkinointisuunnitelmasta, kun heidät tavoitetaan loma-tarjouksissa ja vuoden lopussa. Ja tämä on nopein tapa varmistaa, että 2016 päätyy jättimäiseen kivihiiltä. Markkinointi vaatii suunnitelmaa, kuten muuhun liiketoimintaan. Se ei vain pidä myyntisi raiteissa, vaan myös antaa sinulle tiettyjä tavoitteita, ideaa siitä, kuka ostaa tuotteita ja selkeä käsitys siitä, missä sinun on parannettava. Seuraavassa on muutamia vinkkejä pienyritysten markkinointisuunnitelman valmisteluun vuonna 2016.

.

Yrityksen markkinointisuunnitelman laatiminen

.

Ensimmäinen vaihe markkinointisuunnitelmasi luomisessa on nähdä, missä olet liiketoiminnassa. Suorita SWOT-analyysi (vahvuudet, heikkoudet, mahdollisuudet ja uhkat) ja selvitä, mitä tulevana vuonna on käsiteltävä. Seuraavaksi tarkastele markkinointia vuodesta 2015 ja katso, mikä oli onnistunut ja mikä ei. Eikö sinun sosiaalisen median markkinointi toiminut odotetusti, ja oliko mainoksesi, joita sinä ostit siellä, ole ajoissa yhtä paljon liikennettä kuin luulit?. Määritä, miksi tämä tapahtui. Tutustu myös verkkosivustosi analyysiin ja selvitä, mistä asiakkaasi ovat tulleet, ja millä sivuilla ne purjehtivat. Kun olet tajuttanut vuodelle 2015, katsokaa, kuka asiakkaasi ovat nyt. Asiakkaasi, aivan kuten yrityksesi, kehittyvät. Jos he ovat vanhempia, nuorempia, perheitä, etnisesti monimuotoisia tai mitä tahansa hajoamista, ota kova katselu kanavista, joita voit käyttää tavallisten asiakkaidesi tavoittamiseen. Vaikka et olisikaan sitä, jonka olet ensin tavoittanut kohdemarkkinasi, on tärkeää ymmärtää, miten tavoitat ne. Sitten kehitä vankkoja markkinointitavoitteita vuodelle 2016. Älä tee niistä yleisiä, yksinkertaisia ​​asioita, kuten "kasvattaa myyntiä 20 prosentilla. "Samoin kuin minkä tahansa tavoitteen kanssa, sinun on tehtävä ne konkreettisiksi ja realistisiksi, kuten" kasvattaa uuden asiakkaan säilyttämistä 15 prosentilla. "Koska vuosi on pitkä aika, rikkoa nämä tavoitteet alaspäin myös neljännesvuosittaisiin ja kuukausittaisiin tavoitteisiin, jotta voit kartoittaa edistystä ja sopeutua menemään. Lopuksi hahmotella markkinointialoitteesi ja kampanjat 2016. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee käydä läpi koko luomisprosessia. Hanki vain käsitys siitä, mitä kanavia aiot käyttää markkinoimaan yritystäsi tulevana vuonna ja kehittää luovia materiaaleja. Ja millä aloilla kannattaa keskittyä?. Pertti kysyit.

.

Missä minun pitäisi keskittyä liiketoimintaani markkinointitoimiin?

.
  • Email Marketing - Kyllä, aivan kuten sosiaalinen media on saanut kaikki hype, email markkinointi on edelleen kuningas. Outboundenginen mukaan 91% asiakkaasi tarkistavat sähköpostin päivittäin , ja hyvin kohdennetun markkinointikeskuksen kokoaminen ei vie aikaa tai rahaa. Jokaisesta sijoitetusta dollarista voit odottaa noin 44 dollaria takaisin. Joten jos mikään muu, sähköpostimarkkinointi on tehokas liiketoimintasi markkinointibudjetin käyttö. Kiinnitä huomiota siihen, kuka avaa sähköpostisi ja joka muuntaa ne myyntiin. Tämä on tärkeitä tietoja, kun tiedät, kuinka kohdistus mainontaan tulee.
  • .
  • Mobiilimaksamisen optimointi - Vuoden 2013 puolivälissä mobiilihakuun ylittivät pöytätietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden haut tavallisimmin, miten ihmiset etsivät tietoja. Nyt noin 51 prosenttia Internetin käyttäjistä mieluummin surffaa mobiililaitteilla, 75 prosenttia amerikkalaisista omistaa älypuhelimen ja Google rangaisee todellisuudessa verkkosivustoja, jotka eivät ole optimoidut mobiililaitteissa hakutuloksissaan. Lisäksi, jos et myy paljon verkossa, älä tuhlaa rahaa sovellukseen: Bronto -tutkimus totesi, että 76% ​​kuluttajista mieluummin käyttää mobiililaitteille optimoituja sivustoja, kun taas 26% suosittelee sovelluksia.
  • .
  • Sisällön markkinointi - Tämä on tullut markkinointimaailmassa tärkeä muotisana ja hyvästä syystä. NewsCred raportoi , että vuonna 2014 yritykset, joilla on tehokkaat sisällön markkinointistrategiat, muuttivat asiakkaita noin kaksinkertaisella määrällä niitä, jotka eivät. Mitä tämä tarkoittaa sinulle?. Kuten tai ei, sinun on luultavasti luotava (tai täydellinen!) Blogisi ja luot sisältöä ihmisille, vaikka he eivät halua ostaa. Pidempi muoto on todella korkeampi Google-hauissa nyt, mikä tarkoittaa enemmän aikaa tai enemmän rahaa, joka luo pidemmät viestit. Mutta kun tulet luotettavaksi tietolähteeksi, sinusta tulee luottavainen myyjä, kun ihmiset haluavat ostaa tuotteita. Joten se on varmasti investointi, jota kannattaa tehdä.
  • .
  • Sosiaalisen median markkinointi - Ajatelkaa vain heittämästä itsesi viiteen eri sosiaalisen median alustoihin . Facebook on nyt tullut suosituimmaksi suosituimmaksi yleisemmaksi yleisemmäksi. Joten jos tuotteesi on nuorisokeskeinen, niin Facebook ei välttämättä ole paras sosiaalisen median alusta yrityksesi kannalta. Snapchat puolestaan ​​räjähtää sosiaalisen median kanavana vuosituhannen ja nuorempien joukossa. Hanki myös työkalu, jonka avulla voit seurata, kuka vuorovaikuttaa kanssasi sosiaalisen median kanssa. Tuotteet, kuten HubSpot, seuraa johtajia ja asiakkaita, jotka tulevat tietyistä sosiaalisen median aloitteista, mukaan lukien viestit, ylennykset ja kuvat.
  • .
  • Videot - Pienten yritysten tarinan kertominen on tehokkain tapa luoda jonkinlainen liitetiedosto asiakkaillesi. Ja aikakaudella, jossa tarkkaavaisuusalueet ovat vähenemässä, paras tapa tehdä tämä on videon kautta. Animoton mukaan 59 prosenttia asiakkaista pitää yritystä, joka tuottaa videoita luotettavammaksi, ja blogivastaukset, joissa video on jatkuvasti parempia kuin ne, jotka eivät. Joten jos sinulla ei ole aikaa hypätä kameran edessä tai takana, voi olla viisasta palkata joku, joka tekee.
  • .

Suunnittelu tekee kaiken eron yrityksesi 2016 markkinoinnin onnistumisesta. Oikea valmistelu, tietojen huolellinen tarkastelu ja kohdennetut markkinointikanavat tekevät liiketoiminnasta parhaan mahdollisen kasvumahdollisuuden tulevana vuonna. Ja jos yrityksesi markkinointisuunnitelman toteuttaminen vaatii nopean pääoman infuusion , muista, että BFS Capital on aina täällä auttamassa.

.

Image courtesy of KROMKRATHOG / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 13, 2018