Back to Question Center
0

Milloin ja miten yritystoimintaa uudistetaan

1 answers:
.
.
- cost of resurfacing a tennis court pennsylvania. How to Rebrand Your Business Rebranding Tips

Uusi koksi. Muista, että tavaraa?
Ehkä olet liian nuori tai olet juuri estänyt sen, mutta suurin soodan valmistaja maailmankaikkeuden historiassa on yrittänyt saada itsensä takaisin ja tulos oli luultavasti pahin. asia, joka tulee 80-luvulta, jota ei kutsuta Wingeriksi.

Joten uudelleenkirjautuminen, onko yrityksesi suuri vai pieni, ei ehkä ole kaikille. Ja se voi jopa osoittautua haitaksi, jos se tehdään väärin. Joten miten tiedät, milloin se on aikaa rebrandille ?. Ja miten uudestaan ​​yrityksesi onnistuneesti?. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon ja ottaa huomioon, kun harkitset yritystesi uudelleenkirjautumista.

Uudet logot ja seksikkäät "uudet asenteet" ovat hienoja, jos olet college-urheilujoukkue. Pienyritykselle he voivat vaarantaa uskollisimmat asiakkaat. Joten ennen kuin pääset täysimittaiseen malliin, tässä on joitain asioita, jotka on otettava huomioon.

.
  • Miksi minun täytyy käyttää uudelleenmerkkiä?. - Tuletko menettää myyntiä tai, pahempaa, menetätkö säännöllisiä asiakkaita?. Onko uusi kilpailija mukana, joka pakottaa sinut muuttamaan mitä teet?. Ja innolla, luuletko että uudelleenkirjautuminen ratkaisee nämä ongelmat?.
  • .
  • Onko tuotemerkki vanhentunut?. - Ehkä perheesi aloitti yrityksesi jo 1930-luvulla ja olet päivittänyt brändisi jo silloin .. 70-luvulla. Vaikka sitoutuminen perinteisiin on ihailtavaa, ulkonäkösi ja asenne eivät ehkä sovi vuonna 2015.
  • .
  • Haluanko vierittää asiakkaitani?. - Jos sinulla on vielä uskollisia asiakkaita, keskustele heidän kanssaan ennen kuin teet mitään. Muuttaminen, mitä teet, saattaa ajaa heidät pois, mumomaan "En ymmärrä, miksi he sekoittivat jotain, joka toimi. ”
  • .
  • Onko brändimme edustaa mitä me teemme?. - Jos yrityksesi on sopeutunut nopeasti tekniikkaan ja käyttää nyt iPadia ja räjäytystekno-musiikkia aulassa, mutta brändisi ulkonäkö huutaa 1957, kannattaa harkita ainakin pienintä viritystä yrityksesi näkökulmasta.
  • .
  • Onko brändini johdonmukainen eri medioissa?. - Ehkä sinulla on sosiaalisen median whiz kid valmistaa snappy Tweets ja hilpeä Facebook-viestit, mutta tallentaa ja työntekijät siinä on dramaattinen ja perinteinen. Jos haluat rakentaa brändisi , viestisi on oltava sama kaikilla tasoilla ja henkilökohtaisesti, ja epäjohdonmukaisuudet sekoittavat asiakkaita.
  • .
.

Uudistemerkintä - tai ainakin onnistunut uudelleenkirjautuminen - on paljon muutakin kuin vain vaihtamalla logoasi ja avaamalla uusi verkkosivusto. Yrityksesi uusi kuva ei saa näkyä vain visuaalisesti, vaan myös yrityskulttuurissa - tavalla, jolla työntekijät pukeutuvat ja ennen kaikkea tunne, kun ihmiset ovat vuorovaikutuksessa kanssasi. Tämä merkitsee kaikkea kauppojen sisustuksesta ja äänistä asiakkaan vuorovaikutukseen sähköpostilla ja puhelimitse.

Jotta uudelleenkirjautumisenne olisi täydellinen ja tehokas, sinun on tehtävä nämä vaiheet ja todennäköisesti lisää:

.
  • Ota yhteyttä työntekijöisiisi, asiakkaisiisi ja muihinkin sidosryhmiin - Pahin virhe, jonka yritys voi tehdä, pakottaa jotain asiakkailleen, joita he eivät ehkä halua. Kuten edellä kerroimme, puhu asiakkaillemme, mutta myös työntekijöitänne ja muille, jotka tulevat näkemään, mitkä muutokset he ajattelevat auttavat.
  • .
  • Suunnittele suunnitelma - Sinulla oli liiketoimintasuunnitelma, kun aloitit tämän koko yrityksen, eikö?. Hyvin uudelleenkirjautuminen on melkein kuin koko uuden liiketoiminnan aloittaminen. Joten aivan kuten sinä avatessasi, selvitä uusista markkinoista, kampanjoista, logoista ja muista asioista, jotka saavuttavat asetetut tavoitteet.
  • .
   • Määritä tavoitteet ja muutokset ERITYISESTI - Sanomalla "Haluamme olla nuorempi ja teknisempää", on sellainen kuin tehdä uuden vuoden päätöslauselma "syödä enemmän vihreää. jutut. Jos tiimisi ei heijasta uutta kuvaa, tuhlaat rahaa.
   • .
   • Edistää tavaramerkkiä - Sinulla ei ole rahaa mainostaa yrityksesi uutta ulkoasua, mutta asioita yhtä yksinkertaisia ​​kuin YouTube-videot, sosiaalisen median viestit ja uudet. "Grand Opening" -puolueet saavat sanoa, että peli on muuttunut. Jos sinulla on siihen varaa, ota lyhyen aikaa PR edustajaan saadaksesi tiedotusvälineet keskustelemaan siitä, mitä olet tekemässä uutta.
   • .
   • Varmista, että viesti on johdonmukainen - katso jokainen vuorovaikutus yleisön kanssa, joko kaupassasi tai Twitterissä tai yrityksen blogissa ja varmista, että uudelleenkirjausviesti on. joka paikassa. Jälleen epäjohdonmukaisuus vain sekoittelee, vieraantuu ja lopulta menettää asiakkaita.
   • .
   • Toista - Älä toista koko prosessia. Mutta toista uudelleenkirjausviesti kaikessa mitä teet, ja tee siitä kaikki liiketoimintamarkkinoinnin ponnistelut, kunnes se on porattu ihmisten päähän. Kuten ärsyttävän 1-800-luvun loukkaantumisen lopussa asianajajan radio-mainoksissa, se tekee sinulle mahdottomaksi unohtaa.
   • .

  Ei, että kaikki tämä 100% takaa, että et päädy romuttamasta rebrandia nopeammin kuin Gap teki (muista se? Ei? Täsmälleen). Mutta jos uskot todella, että yrityksesi on korvattava uudestaan, menestyminen oikealla tavalla kasvattaa äärettömän suuresti mahdollisuuksia menestyä.

  Image courtesy of Stuart Miles / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 13, 2018