Back to Question Center
0

Kuinka vähentää työntekijöiden liikevaihtoa

1 answers:
.
.
. How to Reduce Small Business Turnover

Liikevaihto on palannut - hospedagem gratis 30 dias. Näimme vähemmän sitä taloudellisen keskustan aikana. Mutta kuten olet todennäköisesti huomannut, työntekijät vaihtavat työpaikkoja uudelleen. On kuitenkin olemassa asioita, joita työnantajat voivat tehdä liikevaihdon minimoimiseksi.

Liikevaihto - ottaa uudet työntekijät korvaamaan uudet työntekijät pienyritykset . Se on kallis. Se on aina kustannustehokkaampaa pitää vakituinen työntekijä (olettaen, että haluat hänet pysymään) kuin palkata uusi. Se on kallista rekrytoida, laivalla ja kouluttaa uusia ihmisiä. On aika voit viettää tekemällä muita, tuottavampia asioita, ja siellä on tietty määrä seisokkeja mukana, kun uusi vuokraus nousee nopeuteen. Työntekijöiden saapuminen ja menot voivat myös olla häiritseviä muille, kun ne täyttävät aukot, jotka jätetään avoimilta paikoilta ja miettivät, miten uudet miehet sopivat.

On kiistanalaista etenkin pienissä yrityksissä, myös. liikevaihto on väistämätöntä. Riippumatta, sinun on ryhdyttävä toimiin sen minimoimiseksi. Aloittelijoille on joitain perusasioita, joita työntekijäsi tarvitsee ja odottaa osana ääneen tai implisiittistä työsopimusta. Kun työntekijät kokevat olevansa aktiivisia, arvostettuja yritystoiminnan harjoittajia ja että sinä käsittelette niitä suoraan, syyt, jotka jättävät vähätellen ja katoavat. Sisällyttäkö nämä ominaisuudet / periaatteet päivittäiseen elämään yrityksessäsi?

.
  • Kuittaus ja / tai palkkio
  • .

.
  • selkeys
  • .

.
  • tiedonanto
  • .

.
  • Yhdenmukaisuus
  • .

.
  • Suoruus
  • .

.
  • Sitoutuminen ja osallistuminen
  • .

.
  • Empowerment
  • .

.
  • Oikeudenmukaisuus
  • .

.
  • Kasvumahdollisuus
  • .

.
  • Investointi (sinä niitä)
  • .Sovittelija ja konfliktiurheilija Vivian Scott neuvoo pienyritysten omistajia katsomaan peiliä analysoitaessa työntekijöiden liikevaihtoa ja tapoja vähentää sitä. Hän ehdottaa, että tarkastelet kaikkea siitä, miten haastat ja palkkaat - Teetkö kaiken voit tehdä todella osallistua ehdokkaisiin ja osallistumaan muiden työntekijöiden kanssa prosessiin? - miten voit hallita (kevyesti) ja palkita hyvän suorituskyvyn (usein). (heti). Yksi erityisen suuri neuvonta: Kun heidät palkataan, anna työntekijöiden tehdä työtä. Liian monta valvontaa / valvontaa ja valiokunnan päätöksiä ovat todelliset motivaation tappajat ja työntekijät tarkistavat työpaikkailmoituksia hetkessä.

Kouluttaja- ja mentorointiasiantuntija Elise Wile tarjoaa viisi vaihetta työntekijöidesi sijoittamiseen ja työpaikan luomiseen, jota he eivät koskaan halua lähteä.

.
  1. Työnnä työkokemustasi uudelleen . Vuokraaminen taidoille, persoonallisuudelle ja kulttuurimaailmalle.
  2. .

.
  1. Tee positiivinen ympäristö . Vähennä stressiä, jotta vältät tyytymättömyyttä ja masennusta työntekijöiden keskuudessa ja pidä heidät haluamasta etsiä uutta työtä.
  2. .

.
  1. Pidä palkat ja edut kilpailukykyisenä . Jopa pienimmät yritykset voivat lisätä suosittuja etuisuuksia, kuten flex-time, etätyö ja lemmikkieläimet työssä. Työntekijät eivät voi kopioida näitä useimmissa muissa tehtävissä.
  2. .

.
  1. Onko yrityksesi keskittynyt vai työntekijäkeskeinen ?. Jälkimmäinen kertoo työntekijöille, että olet iloinen heistä, ei siitä, että heillä on onnea työskennellä kanssasi. Iso ero.
  2. .

.
  1. Tarjoa ammatillista kehitystä . Kaikki pitävät haasteesta ja oppivat uusia asioita. Työntekijät ovat erittäin ammattitaitoisia, ja lähetät selkeän osoitteen siitä, että teet jatkuvia investointeja ihmisiisi. .


   Olet kuullut tämän aiemmin: Ei ole kyse rahasta. Yksilöiden tunnistaminen ja vahvistaminen ovat yhtä voimakkaita kannustimia.

   Se on kenenkään arvata missä työllisyyskuva on suunnattu. Kuinka työntekijöiden taidot - työnantajan tarvitsevat epäsuhdan?. Ja mitä tapahtuu, kun vakava ja ennustettu työvoimapulaa lyö tulevaisuudessa?. Yksi asia on varma: kilpailu hyvistä ihmisistä on voimakasta;. heitä kiinnittämällä on etusija yritysten omistajille, jotka tarvitsevat luovaa ratkaisua hankintaan ja säilyttämiseen.

   Se maksaa, jotta nämä aloittavat nyt. TLNT. com ( HR Business ) luetellaan 10 vinkkejä liikevaihdon pienentämiseen. Niistä: Hanki työntekijöiltä kaikesta, mukaan lukien liiketoiminnan toimivuus, säännöllinen palauttaminen, tarjota "epätavallisia" etuisuuksia ja etuja sekä luoda mielekkäitä työntekijöiden kokemuksia. Katso koko luettelo täältä .

   Image courtesy of Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos. netto

   .

   Miten pidät hyviä työntekijöitä?. Kerro meille, mitä on työskennellyt voit vähentää liikevaihtoa.

   .
.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava yritysrahoituksen tarjoaja. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
April 13, 2018