Back to Question Center
0

Kuinka käsitellä työntekijät, jotka ovat huonot omenat

1 answers:
.
.
.
. arçelik yetkili servisi merkez.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131605846660000000" alt="How Deal Employees Who Bad Apples">

â € œbad appleâ €?. työntekijä voi tehdä työstä kärsivän elämän, mutta se voi olla erityisen haastavaa pienyrittäjälle.

.

Yhden työntekijän tekemä myrkyllinen ilmapiiri voi vahingoittaa koko tiimiä, ja rehellisesti pienyrityksellä on vähemmän suojaustasoja ongelmatyöntekijän vaikutuksesta kuin suuryritys. Â

.

â € œBad applesâ €?. on erilaisia ​​tapoja olla kipu käsitellä, mukaan lukien ne krooniset kantelija ja gossips, jotka ovat enemmän kiinnostuneita riling up työtovereiden kuin suorittaa työnsä;. ne, jotka ovat kroonisesti myöhässä;. työntekijät, jotka eivät suorita tehtäviään pakottamalla muita loppuun ja satoja muita käyttäytymismalleja. On myös vakavampia asioita, kuten eettisiä tai rikollisia rikkomuksia tai äärimmäistä kiusaamista ja häirintää, jotka edellyttävät asiantuntevaa oikeudellista apua ratkaistavaksi.

.

Paras neuvo, jonka New Yorkin psykologi antoi pienyritysten omistajille, oli nipitellä jokin ongelma ongelmatyöntekijän kanssa nopeasti. Tässä on muutamia vinkkejä juuri tähän.

.
 • Donâ € ™ t laittaa pään hiekkaan ja toivottavasti ongelma menee pois omasta. Työntekijä voi tarvetta vain muistuttaa siitä, mitä heille odotetaan suorittavan tehokkaasti. Se on mahdollista työntekijä ei ymmärrä, että käyttäytyminen, kuten jatkuva valitus tai argumentaatioasenne, aiheuttavat ongelmia. Shokki, jossa pomo puhuu heille, saattaa riittää suorittamaan käyttäytymistään, varsinkin jos se on jotain kroonista myöhästymistä tai liian paljon aikaa työntekijän ääressä, joka keskustelee hölynpölystä. Kun käsittelät ongelman, pakotat henkilön tekemään valinnan oikaisemaan käyttäytymistään tai etsimään toista työtä.
 • .
 • .

  Kun puhut työntekijälle, älä koskaan anna sitä henkilökohtaiseksi ja hyökkää henkilöön. Henkilökohtainen kritiikki ei auta auttamaan. Sinun on oltava objektiivinen ja anna yksityiskohtainen kuvaus asiasta ja antaa esimerkkejä. Selvitä myös, miten se vaikuttaa työntekijöihin. Haluat kertoa heille ongelmanratkaisun ratkaisemiseksi, kuten sinun on oltava ajoissa joka päivä, paitsi hätätilanteissa.

  .
 • .
 • Anna työntekijälle mahdollisuus vastata . Pienessä pienyrityksessä, jossa on harvoja työntekijöitä, saatat kuulla vain toisesta puolella kysymystä, joka vaikuttaa muihin työntekijöihin. Olla oikeudenmukainen, ja muista, että joskus ensimmäiset vaikutelmat voivat olla petollisia. Kuuntele vastausta avoimella mielellä. Saatat ymmärtää, että erilainen lähestymistapa on tarpeen ongelman ratkaisemiseksi. Ollessasi oikeudenmukainen, muut työntekijät tietävät, että annat jokaisen tilaisuuden ratkaista ongelman, mutta et myöskään pelkää vastata ongelmiin.
 • .
 • Asiakirjaa kaikki . Aloita keskustelu ja koko prosessi, varmista, että otat hyviä muistiinpanoja. Â Vaikka toteutatte kaikki oikeat vaiheet, saatat joutua kohtaamaan oikeudelliset haasteet, joten kirjoittaminen auttaa sinua. Â
 • .
 • Anna erityinen aikataulu asian ratkaisemiseksi . Sinun on annettava työntekijän aikataulu parantaa käyttäytymistään, muuten saattaa tuntua, ettet ole vakavissani siitä. Kun ihmiset saavat määräaikoja, he tietävät, että tarkoitat liiketoimintaa. Tänä aikana anna positiivinen ja negatiivinen palautetta tarpeen mukaan.
 • .
 • Jos työntekijä jatkaa ongelmia ongelmallisessa käyttäytymisessä, sinun on ehkä käynnistettävä henkilö. Riippumatta tilanteesta, joku on erittäin hankala ampua. Sinun pitäisi olla mahdollisimman kunnioitettava ja suora. Kirjoita mitä aiot sanoa työntekijälle etukäteen ja arkistoida asiakirjan, jos kyseessä on oikeusjuttu. Â Älä tee mitään henkilökohtaisia ​​kommentteja tai kritiikkiä.
 • .
.
.
. Erica Stone
.
.

Erica on veteraani toimittaja ja toimittaja, jonka kokemus sisältää Dow Jones Newswires ja Associated Press. Hän on kirjoittanut monenlaisiin aiheisiin urheilusta monimutkaisiin taloudellisiin kysymyksiin. Â .

.
.
April 13, 2018