Back to Question Center
0

3 Things You Need naulaa palkattaessa kasvavalle yrityksellesi

1 answers:
.
.
.
. Small Business Hiring Process

Kyky palkata oikeita työntekijöitä tulee suoraan oikean prosessin käyttöön - schweizer fliegeruhr. On kolme pääkomponenttia:

.
  • Oikeanlaisia ​​haastatteluja
  • .

Ä

.
  • Oikeiden kysymysten esittäminen
  • .

Ä

.
  • Haastattelijoiden oikea yhdistelmä esittää kysymyksiä
  • .Kilpailu ja uusien työntekijöiden käyttöönottaminen ovat huomattavia. Joten ajattelemalla palkkausfilosofian avulla, määrittämällä prosessi, jakamalla se muiden kanssa yrityksessä ja saamalla säännöllistä palautetta kaikille osapuolille, ovat kriittisiä. Pk-yrityksille , , "työhön oikealle". on vieläkin tärkeämpää, koska harhaanjohtava työntekijä, joka ei sovi sinun yrityskulttuuriasi tai jollekin, joka osoittautuu kykenemättömäksi tekemään työtä, voi olla kallista. Ja ei vain dollareissa!

.


Meillä kaikilla oli useita haastatteluja, mutta harvat ajattelivat, miten erilaiset haastattelut voivat olla. Haastattelijan asema ja tyyli ovat tärkeässä asemassa, mutta haastattelu kuuluu haastattelusekvenssiin, joka myös määrittää, minkä tyyppinen haastattelu on sopivin ja tuottaa hyödyllisimmät tiedot.

Käytössä Tietoja. com's Job Search , HR-asiantuntija Alison Doyle kuvailee useampia työllisyyshaastatteluja kuin sinä ikinä ajatellut mahdolliseksi. Näistä: käyttäytymistieteelliset haastattelut, ryhmähaastattelut, puhelinhaastattelut, videohaastattelut, toiset haastattelut ja ruokailut haastattelut. Haastattelutyypin tavoitteet, haastattelijoiden valinta, lähestymistapa ja kysymykset / miten heidät on laadittu. Klikkaa täältä lukemaan Doylen näkemykset.

.


Jos olet koskaan suorittanut haastattelun ja tulet tuntemaan itsesi, ettet opi asioita, joita olette seurannut, luultavasti ei kysynyt oikeita kysymyksiä tai sanoitta niitä tavalla, joka. vaivattomasti herättää hyvää tietoa. Se vaatii jonkin verran aiempaa ajatusta ja ponnisteluja valmistelussa, jotta kysymykset saadaan oikein. Ja se vie myös tietynlaisen pelottomuuden. Henkilöstöpolitiikassaan parhaita käytäntöjä pienyrityksille, Monster. com kertoo, että monet haastattelijat tulevat unarmed kanssa hyviä haastattelukysymyksiä ja todella pelkää haastattelu ja palkkaaminen!. Yksi iso syy: Panokset ovat korkeita ja nousevat koko ajan.
Oikeastaan ​​sivuston sanotaan, oikeiden kysymysten muotoilu on melko intuitiivista ja voi johtaa sinut hakijoihin, jotka ovat hyvässä kunnossa ja jotka voivat välittömästi vaikuttaa organisaatioosi. Itse asiassa artikkeli kävelee läpi useita todellisia kysymyksiä, joita voit käyttää tai muokata. Mitä etsit?

.
  • Hyvä itsetietoisuus
  • .

Ä

.
  • Yhteensopivuus yritystoiminnan ja kulttuurin kanssa, ei pelkästään ehdokkaiden mieltymys
  • .

Ä

.
  • Ehdokkaan "desire factor"
  • .
.


Olet kuullut sanan : "Kaksi päätä ovat paremmat kuin yksi. Se koskee myös haastattelua. Eri haastattelijoiden erilaiset kysymykset ja näkemykset tulevat lähes aina rikkaampiin tietoihin kuin koskaan haastattelija. Joten, riippumatta yrityksen koosta, yritä useille haastattelijoille jokaisen potentiaalisen ehdokkaan kanssa. Asiantuntijat sanovat, että haastattelijoiden ei tarvitse välttämättä olla samassa kentässä tai vastaavanlaisessa tehtävässä kuin avoin asema. Sen sijaan valitse sellaisia ​​henkilöitä, jotka kysyvät harkittuja, oivaltavia kysymyksiä ja jotka voivat kysyä ehdokkaalta hyviä jatkotoimia.

Haastattelijoiden on kuitenkin oltava valmis. Katsokaa Monster. Ei vain sinun haastatteluasi menestyvät, mutta he myös asettavat jokaisen haastattelijan yrityksen suurlähettilääksi ja antavat ehdokkaiden tietävän, että arvostat heitä.
Image courtesy of digitalart / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava yritysrahoitusratkaisujen tarjoaja. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
.
April 13, 2018