Back to Question Center
0

Miten tunnet paremmin asiakkaitasi?

1 answers:
.
.
- business intelligence companies.
. Get to Know Your Customers

Asiakasliittymäasiantuntija Kristina Evey esitti seuraavan retorisen kysymyksen yritystoiminnassa olevasta sarakkeesta. com: Mikä on paras tapa palvella ja tuntea asiakkaasi paremmin?

Hänen vastauksensa on yksinkertainen, mutta syvällinen: Kysyt heitä heidän tarpeistaan, halusta, tuskaistaan ​​ja ideoista, jotka liittyvät tuotteisiisi ja palveluihisi ja. myös yleisesti. Ilman tätä, monet yritykset uskovat, että he kohtaavat asiakkaiden tarpeita - mutta todellisuudessa heiltä puuttuu merkki.

Ymmärtääksemme, että syvällinen asiakastuntemus on rakennettu ajan mittaan, mistä voit aloittaa nyt?

Forbes. com avustaja Dave Lavinsky sanoo, että yksi suurista turhautuneita rakentaminen ja liiketoiminnan harjoittaminen on, että ajan mittaan olet todennäköisesti viettää vähemmän aikaa asiakkaidesi kanssa. Joten hän ehdottaa Yksi yksinkertainen tapa tietää asiakkaasi : tilan tapahtumia. Lavinsky sanoo, että tämä suora asiakasyhteys auttaa sinua paremmin ymmärtämään heidän tarpeitaan. Samanaikaisesti voit myydä "tapahtuman energian ja ystävällisyyden tavallisesti lisää vastaanottokykyäsi. Tämä on myös syy, miksi tapahtumat ovat täydellisiä paikkoja niin saada asiakkaiden suosittelut ja energisoida henkilökuntaa.

Yhdestä virtaviivaisesta ideasta 66: een!. inc. com , myynti-guru Harvey MacKay keskustelee asiakkaiden tietopohjaisesta liiketoiminnan lähestymistavasta. (MacKay on myös motivoiva puhuja ja kirjoittaja, jonka otsikot ovat Swim With the Sharks ja Varokaa Naked Man, joka tarjoaa sinulle hänen paitaansa.)

MacKay kertoo, että kaikki hänen. myyjien on vastattava 66 kysymykseen osoittaakseen tuntevansa asiakkaansa. Mikään kysymyksistä ei voi olla kysymys siitä, mitkä tuotteet he ostavat. MacKayn kultainen myyntioikeus?. Tunne asiakkaasi.

MacKay kutsuu näitä MacKay 66: aan ja kertoo, että on tärkeää tietää, että "todella tiedämme" ihmiset, jotka päättävät ostaa tuotteita tai palveluita. Ja profiili keskittyy voimakkaasti siihen, keitä he ovat kuin henkilöä - syrjään liike-elämästä: mitä he pitävät ja eivät pidä?. Mitkä ovat niiden saavutukset?. Mikä on heille tärkeintä?. Toisin sanoen, mikä tekee niistä rullan?

Koska pienyritys , on todennäköistä, ettet koskaan tiedä 66 asiaa jokainen asiakkaasi. Mutta luultavasti ei tarvitse. MacKayn periaatteet ovat kuitenkin edelleen voimassa. Mitä oikein tiedät asiakkaistasi ihmisinä, ei vain kuluttajina?. Rakennatko tietoja sisältäviä tiedostoja, joiden avulla voit mukauttaa tarjouksia ja sähköpostiviestejä tai tunnistaa ne, kun ne tulevat sisään?. Ja mikä tärkeintä, oletko asettanut työntekijöitänne tähän kannattavaan työhön? Â Muista, että paras tapa oppia asiakkaidesi tietoja on kysyä heiltä.

MacKay kertoo, että erinomainen palvelu on mahdollista vain, kun tunnet asiakkaasi ihmisinä - mikä luo uskollisuutta ja pitää asiakkaasi jättämästä. Hän viittaa Selling in Tough Times, jossa tekijä Tom Hopkins tarjoaa viisi vinkkejä näiden suhteiden vahvistamiseen:

.
  • Luottamus rakennetaan ajan mittaan ja johdonmukaisesti kiinnitetään huomiota asiakkaisiisi. Â
  • .
  • Lopeta jokainen keskustelu asiakkaan kanssa - "Onko mitään muuta voin tehdä sinulle?"
  • .
  • Käytä monitahoista lähestymistapaa asiakasuskollisuuden rakentamiseen puhelut, sähköpostit ja jopa suoramainonta. Â
  • .
  • osaa lähestyä asiakkaita, joilla on asioita tai valituksia ja käyttää sitä rakentamaan luottamusta ja uskollisuutta. Â
  • .
  • Hanki muita yrityksiä, jotka ovat tunnettuja uskollisista asiakaskeskeistään. Tutki heitä ja sisällyttää joitain strategioitasi yrityksellesi.
  • .


Kuva courtesy of photostock / FreeDigitalPhotos. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
.

April 13, 2018