Back to Question Center
0

Huhtikuu Fools Marketing Tactics, joka toimi

1 answers:
.
.
.
. la roche posay effaclar mat τιμη.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131605846860000000" alt="April Fools Marketing Tactics Worked">

1. huhtikuuta s on tyhmien päivä, mutta vuosien aikana on ollut melko älykkäitä markkinointiideoita. A a kappale

.

Monet yritykset ovat käyttäneet April Foolsin päivän vitsejä lisätäkseen tunnustustaan, helppoutta ja viime kädessä lisäämään myyntiään. Hereâ € ™ s pyöristää joitakin menestyneimmistä pranks.

.

Taco Liberty Bell

.

Ità ¢ â, ¬ â "¢ s varmasti yksi tunnetuimmista 1. huhtikuuta st markkinointikampanjoita koskaan. Taco Bell otti koko sivun mainoksia seitsemässä suuressa sanomalehdessä koko maassa vuonna 1996 sanomalla, että he olivat hankkineet Liberty Bellin velan vähentämiseksi ja nimenneet sen uudelleen Taco Liberty Belliksi. Sekä yhtiön päämaja että National Park Service pommitettiin puhelimitse. Keskipäivällä yritys ilmoitti olevan huijaus.

.

Vaikka kampanja maksoi 300 000 dollaria, se tuotti arviolta 25 miljoonan dollarin arvosta ilmaista julkisuutta, ja myynti kasvoi miljoonalla dollarilla kahden ensimmäisen päivän huhtikuussa.

.

Soveltamisala: Bacon-maustettu suuvesi

.

Neljä vuotta sitten Scope julkaisi ilmoituksen pian ennen 1.4. uutta tuotetta: pekoni-maustettua suuvettä. Proctor ja Gamble lanseerivat omat verkkosivustot, suhdetoimintakampanjan ja laajan sosiaalisen median myynninedistämistoimet uudelle tuotteelleen, mukaan lukien Twitterin hashtag #scopebacon. Yksi viesti sai yli 30 000 tykkää ja yli 11 000 kommenttia, mikä oli huomattavasti enemmän kuin Scopein tavalliset sosiaalisen median vastaukset. Tämä huijaus oli erittäin onnistunut saamaan ilmaista mainontaa eri puolilta maata, vaikka enemmän kuin vain harvat kuluttajat olivat pettyneitä siitä, että se oli vain vitsi.

.

Redbox Kiosk Suurlähettiläät

.

Vuoden 2016 DVD-vuokrauspalvelu Redbox julkaisi verkossa, että se etsii ihmisiä, jotka pitävät elokuvista ja peleistä, ja rakastavat istua yhdessä paikassa 8 + plus tuntia ollakseen "Kaiosk Ambassadors"?. joka luovuttaa elokuvia ja videopelejä yrityksen punakahvista. Yhtiö toi myös myynninedistämiskoodin mainoksessa vuokrien osalta 1. huhtikuuta . Ne, jotka menivät hakemaan yrityssivustolta, näkivät ilmoituksen, että se oli vitsi.

.

Huumori julkistettiin laajalti tiedotusvälineissä, ja yritys sai suurta huomiota verkossa, mikä antoi myönteisiä vastauksia.

.

Neitsytolaiset kyyhkyt kääntyivät siniseksi

.

Richard Bransonin konglomeraatin omistuksessa oleva Virgin Cola ilmoitti vuonna 1996 kehittäneensä teknologian, jonka avulla punaiset tölkit muuttuvat siniseksi, kun juoma on päättynyt ja että juomapullo sinisellä maljalla oli vaarallista. Samaan aikaan Pepsi oli juuri julkaissut uuden kirkkaan sinisen kantta.

.

Vaikka Virgin Cola ei ollut täynnä menestystä, colan markkinointi auttoi saamaan yrityksen nimen tunnetuksi ja rakensi pohjan hyvin onnistuneelle Virgin Airlinesille.

.

Vasenkätinen Whopper

.

Burger King otti täyssivuisen mainoksen Yhdysvalloissa tänään 1. huhtikuuta 1998 ja ilmoitti vasemmanpuoleisen Whopperin käyttöönotosta. Vaikka siinä oli kaikki samanlaiset piirteet alkuperäisestä Whopperistä, sen mausteet pyöritettiin 180 astetta jakamaan voiteen paino vasemmalle niin, että salaatti ja muut täytteet eivät päätyisi oikealle.

.

Seuraavana päivänä Burger King julkaisi lehdistötiedotteen, jossa sanottiin, että vaikka Left Handed Whopper oli huijaus, tuhannet asiakkaat olivat menneet ravintoloihin pyytämään uutta voileipää. Se sanoi myös, että suuri määrä pyysi myös oikeakätistä hampurilaista.

.

Huonekalut, joka kertoo sinulle, mitä se todella ajattelee

.

Viime vuonna Houzz, verkkosivusto ja verkkoyhteisö sisustuksesta ja muista asiaan liittyvistä aiheista, ilmoitti uudesta linjasta kodin sisustamista likaantumisen tunnistimilla, jotka myös kertovat, milloin särkyjä ja ryppyjä tapahtuu. Pano tarjosi paljon ilmaista julkisuutta julkaisuissa, kuten Time Magazine . Se myös houkutteli joukon ihmisiä verkkosivuille 1. huhtikuuta seuraavina päivinä etsimään lisätietoja uudesta rivistä.

.

Oletko koskaan pelannut huhtikuun foolin päiväpilkkua asiakkaillesi?. Jos on, kerro siitä osoitteessa marketing @ bfscapital. KOM ! .

.
.
. Erica Stone
.
.

Erica on veteraani toimittaja ja toimittaja, jonka kokemus sisältää Dow Jones Newswires ja Associated Press. Hän on kirjoittanut monenlaisiin aiheisiin urheilusta monimutkaisiin taloudellisiin kysymyksiin. A .

.
.
April 13, 2018