Back to Question Center
0

Miten pääoman voitot verotetaan?

1 answers:
.
.
.
- metisu.fashion . How Capital Gains Tax Works

â € œCapital gains taxâ €?. on yksi niistä termeistä, joita kaapeliväheiset uutiset puhuvat, että olette varmasti tärkeitä, mutta ei ole selvää, mitä se tarkoittaa. Se kuulostaa yhtä niistä ehdoista, joita sinun ei tarvitse pelätä, ellei sinulla ole hedge fund -investointeja. Mutta jos et ymmärrä myyntivoiton verotusta, se voi vaikuttaa vakavasti yritykseesi, se voi myös vaikuttaa henkilökohtaisiin veroihisi. Ja uskokaa tai älkää, he ovat paljon helpompi selvittää kuin olisit arvannut.

.

Mikä on pääomatuloverotus?

.

Yksinkertaisesti sanottuna, myyntivoittovero on vero, jota myydät enemmän kuin maksamasi omaisuuserä. Tämä omaisuus voi olla melkein mitä tahansa: investoinnit, omaisuus, korut, raskaat laitteet, kerättävät autographed Bruce Springsteen-kitarat. Jos ostat sen yhdestä hinnasta ja myydät sen korkeammalle, maksat veroa erosta.

.

â € œBut Iâ € ™ m vähittäiskaupassa! Â €?. sinä sanot. â € œJa koko liiketoiminta perustuu myydä tavaraa enemmän kuin olen maksanut siitä. Onko minulle verotettu kahdesti? "

.

Fret, vähittäiskaupan pienyrittäjä. Myyntivoitto verotus koskee vain varoja, ei inventaarioita. Joten kun ostetut ja myytyjen tavaroiden myyntivoitot verotetaan edelleen liiketoiminnan tuotoksi, sitä ei veroteta myyntivoittoina.

.

Jos ravintolasi osti kaksi vuotta sitten fanituotteita pizza-uunista Italiasta ja myi sen tänä vuonna 1700 dollaria, sinun on maksettava vero 300 dollarin erosta. Tai jos yrityksesi osti maata mahdolliselle laajennukselle ja myi sen voitolla ennen laajentamista, voittoa verotetaan myyntivoitonaan.

.

"Base". â € "tai kustannukset, joiden perusteella lasketaan kohteen hankintameno, kun ostetaan - sisältää paitsi hankintahinnan, myös kaikki verot, toimitus- tai asennusmaksut, joten keskustele tilintarkastajan kanssa yrittääksesi maksimoida kyseisen määrän.

.

Kuinka paljon pääomatuloverot ovat?

.

Myyntivoitto verotetaan kahteen ryhmään: Lyhytaikainen ja pitkäaikainen.

.
  • Lyhytaikaiset myyntivoitot ovat varoja, joita ostat ja myyvät yhden vuoden kuluessa.
  • .
  • Pitkäaikainen myyntivoitto on mitä ostat ja myysi yli yhden vuoden kuluttua.
  • .

Lyhytaikaisten myyntivoittojen verokanta vaihtelee 10-35 prosentista riippuen siitä, kuinka suuri pääomatuotto on. Pitkäaikaisia ​​myyntivoittoja verotetaan enimmäkseen 15 prosentilla. Poikkeus tähän sääntöön, mielenkiintoisesti, ovat keräilytavaroita, joita verotetaan 28 prosentilla. Joten kuinka kauan sinulla on ollut Springsteen-kitara, maksat neljänneksen voitoista Uncle Samille.

.

Pitkäaikainen myyntivoitto verotetaan myös verotettavaksi sillä tilikaudella, jona niitä myydään. Joten jos se päättyy verovuoden loppuun ja et usko, että voit ottaa pääomavoiton verorasituksen suurella kohteella, kannattaa viivyttää myyntiä siihen asti, kunnes uusi vuosi soveltaa veroa.

.

Liiketoiminnan tulojen tapaan myös pienyritysten omistajia verotetaan heidän henkilökohtaisten tuloverojensa myyntivoitoista. Enemmän kaksinkertaista verotusta hauskaa!. Ainoa tapa on luokitella itsesi S-yhtiöksi, jolla on muita verovaikutuksia, mutta se voi ainakin estää sinua maksamasta kaksinkertaista pääomavoitotasi.

.

Mitä jos myydään omaisuuserät menetyksessä?

.

Gambling tappioita voidaan vähentää veroista vastaan ​​pelaamista voittaa - ja niin voi pääoman menetyksiä. Joten jos pizzauuni päätyy vain asettamaan 1000 dollaria sen jälkeen, kun olet maksanut 1400 dollaria, voit vähentää kyseisen 400 dollarin tappion myyntivoitoista. Tästä syystä monet pienet yritykset yrittävät myydä joitakin omaisuuseriä tappiolla saadakseen netto pääomaa nollaksi.

.

Ä

.

Kuten useimpien verojen kohdalla, liiketoiminnan myyntivoittojen ja henkilökohtaisten myyntivoittojen säännöt ovat erilaiset. Mutta kuten abstrakti termi, joka saattaa tuntua, kun kuulet sen televisiossa, pääomatuloverot ovat suurelta osin melko yksinkertaisia. Silti aina neuvottelevat kirjanpitäjän kanssa , selittävät voitot ja tämä osa veroksista on paljon helpompaa kuin luulit.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden korkeakoulututkinto UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestari-viestinnän mestarit.

.
.
April 13, 2018