Back to Question Center
0

Kuinka kannustaa vuosituhatta työntekijääsi

1 answers:
.
.
.
. How to Motivate Your Millennial Employees

Lapset näinä päivinä - custom website designers.

Instagramilla ja heidän Snapchatillaan ja Dick Tracy Apple -soittimillaan. Kuka ymmärtää ne enää?. Tarjoat heille korotusta, ja he kääntävät sen alas työskentelemään kotoa. Annat heille erinomaisen arvostelun, ja he kysyvät, miksi et sanonut mitään aikaisemmin.

Se on melkein yhtä turhauttavaa kuin suhde. Melkein.
Se on, millennials - määritelty enemmän tai vähemmän vuosien 1980 ja 2000 välisenä aikana - muodostavat 75 prosenttia työvoimasta vuoteen 2025 mennessä. Ja jos et voi motivoida. millennials työskentelevät yrityksesi, saatat menettää ne nopeasti. Joten miten pidät nämä työlähtävät lapset taitavasti?. Seuraavassa on muutamia keinoja motivoida vuosituhannen työntekijää, joita palkitset pienyrityksille .

Millennials, enemmän kuin edellisillä sukupolvilla, arvostavat heidän panostaan ​​yleiseen menestykseen. Â Ne eivät reagoi hyvin, jos ne yksinkertaisesti juuttuvat nurkkaan ja sanotaan toimivan jotain. Sen sijaan millennials pyrkivät näkemään, mikä yrityksen koko tehtävä on ja miten ne sopivat siihen.

Pienessä yrityksessä on oltava suhteellisen helppoa tiedottaa teidän vuosituhatta työntekijääsi, koska sinulla ei ole , että on monia eri osastoja, jotka sinun on selitettävä. Mutta voit silti tukea prosessia asettamalla työtilan ilman välilyöntejä, joissa työntekijät voivat nähdä ja kuulla mitä muut tekevät. Yleisten yrityksen tavoitteiden viestiminen ja läpinäkyvyys vievät pitkälle osoittamaan millennials , jotka ymmärrät ja kunnioittavat heidän tarpeitaan.

Muista suuri lama?. Joo, se päättyi, kuten viime viikolla. Useimmat tuhatvuotiaat muistavat taantuman hyvin, etenkin koulun ulkopuolelle tulleet, vain muutamia työpaikkoja.

Koska ensimmäiset kokemukset työpaikoista olivat tyypillisesti hyvin huonosti maksetut, tuhatvuotisia käytetään vaihtoehtoisiin motivaatioihin. Yleensä raha ei vain ole motivaattori heille, että se oli aiemmille sukupolville.

Tarjoaa asioita, kuten ilmaiset lounaat tai kuivapesu tai kauttakulku kortit on tapa sulkea tämä kuilu. Satunnaiset tai yrityksen etuudet ovat toinen. Voit saada niin luovaa kuin haluat, ja pienyrityksinä tämä toimii teidän eduksi. Kun kilpailet yritysten kanssa enemmän rahaa, et ole lähes epäedulliseen asentoon vuosi sitten, kun on kyse pitämään millennialiset työntekijät onnellisia.

Monet teknologiayritykset ovat tarjoneet optio-oikeuksia myös uusille vuosituhannen työntekijöille, jotka voivat toimia sinulle, jos se on jotain, jonka yrityksesi näkee olevan ominaisuus tielle.

Tämä on "jokaisen" voittaja "?. sukupolvi. Ità ¢ â, ¬ â "¢ s myös sukupolvi, joka asettaa itsensä arvoinen kuinka monta" helvetit "?. kuva siirtyy ensimmäisen puolen tunnin ajaksi Instagramissa. Joten jos et ole tehokkaasti "hyvä"?. mitä he tekevät töissä, he voivat vain poistaa mitä he tekivät, eikä tehdä mitään työtä seuraavien kahden päivän aikana.

Se on luonnollisesti äärimmäinen kielekkäys, mutta kohta on se, että vuosituhannet ovat motivoituneita usein ansaitusta kiitosta. Tämä on toinen suuri etu pienyrityksille, koska se ei todellakaan maksa mitään, jotta työntekijät tuntisivat itsenne arvostavan ja toimivat tehokkaammin vastineeksi. Ja kun monet meistä joutuvat kiinni päivittäiseen päänsärkyyn, jotka hoitavat pienyrityksiä, on tärkeää, että tunnustetaan hyvää työtä.

Ja niin hyvänä kuin sinä voisi ajatella, usein suosimiset ovat valtavia motivaattoreita tuhannenarvoisille ihmisille, jotka näkevät yksinkertaisen otsikon ja vastuun lisääntyvän menestyksen suurena merkkinä. Sillä ei välttämättä tarvitse olla enemmän rahaa, vaan enemmän tunnustusta siitä, että he pystyvät käsittelemään työtä. Mikään ei anna ihmiselle mahdollisuutta luovuttaa luovuuttaan enemmän kuin oman suunnitelmansa laaja-alainen projekti.

Kun saat päivittäiset tehtävät on ratkaisevan tärkeää liiketoiminnan pitämisessä, voit motivoida nuoria työntekijöitään antamalla heille mahdollisuuden työskennellä suuremmalla projektilla, jonka he ovat luoneet. Tämä auttaa sinua, koska se voisi ratkaista ongelman tavalla, jota et ole koskaan ajatellut. Ja auttaa heitä, koska se antaa heille merkittävän panoksen yleiseen tehtävään.

Vaikka ne ovat suuria ryhmätavoiteiden, ryhmätyöskentelyn ja yhteisöllisten taulukoiden suhteen, millennials ovat myös kaikkein individualistisimpia sukupolvia koskaan. Jotkut saattavat sanoa "sulkeutuneita", mutta se on epätarkka: Millennials nostettiin vanhempien, jotka pyysivät panostaan ​​päätöksiin ja eivät kurinneet kaikkia samoja. Joten vankka sääntöjä ei voitu millenkaan kanssa lentää.

Aikakellon päivät ovat ohitse. Internetin ansiosta millennials voivat työskennellä mistä tahansa, melkein milloin tahansa. Ja jos omistat yrityksesi, joka ei vaadi välitöntä läsnäoloa, niin teidän vuosituhannen työntekijät voivat odottaa kykyä työskennellä kotona.

Samoin perinteinen 9-to-6 aikataulu on menossa myös tienvarteen. Vaikka vanhemmat työntekijät saattavat olla loukkaantuneita, jos soitat heille "työaikoja" jälkeen, millennials voi valita muutaman tunnin pois keskellä päivää mennä rannalle ja sitten työskennellä kello 22.00.

Ei ole väliä, kuka vuokraat motivoivaa työntekijää on jatkuva haaste pienyrityksille. Mutta rotuun, sukupuoleen, kulttuuriin ja uskontoon liittyvien erojen lisäksi sinun on aina otettava huomioon ikä. Mitä haluat, ei ole aina mitä työntekijät haluavat, ja kun otetaan huomioon nämä asiat, saatat ansaita niille, jotka haluavat kaikkein herkimpiä nimikkeitä: Cool Boss.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
.
6 days ago