Back to Question Center
0

Small Business Tax virheitä ja miten niitä vältetään

1 answers:
.
.
- web design company.
. Small Business Tax Mistakes

IRS ei tunnu huumorintajasta.

.

Varmista, että saatat näkyä tilintarkastuksessa ja yrittää murtautua vitsejä jostakin tavasta - murtumien läpi. â € ??. Mutta kukaan ei nauraa - ei edes sitä tilintarkastajaa, kun hän ottaa mukavan ison valintansa hallituksen kotiin.

.

Joten on parasta välttää tämä tilanne tietysti.

.

Vain siksi, että suoritat menestyksekästä liiketoimintaa, ei tarkoita sitä, että voit liikkua liike-elämän veroista . Ja vaikka palkitsisit ammattilaisen, jos olet tehnyt virheen läpi koko vuoden, he voivat vain auttaa sinua niin paljon. Tässä on yhdeksän yleisimpiä pienyritysten verovirheitä ja miten voit välttää niitä.

.

Henkilökohtaisten ja yritystilien erottaminen

.

Inc: n mukaan 45 prosenttia kirjanpitäjistä ei maininnut erillisiä henkilökohtaisia ​​ja yritystilejä , jotka ovat tavallisimpia virheitä, joita pienet yrittäjät tekevät. Jopa pienessä yrityksessä, kun otat vähän henkilökohtaisesta tilistäsi ja hieman yritystilistä, voit räätälöidä vuoden lopussa selvittääksesi kuinka paljon rahaa laitat jokaiseen tiliin. Ja valitettavassa tapauksessa sinun liiketoiminta saa tarkastaa IRS , sinun tulee lähes mahdotonta todistaa numerot. Joten luo tilit, ehkä jopa eri laitosten kanssa, ja älä koskaan sekoita niitä.

.

Realisoimalla Youâ € ™ ve sai paljon enemmän veroja Aiemmin IRS

.

Joten luulit, että suurta neljännesvuosittaista maksua, jonka annoitte Uncle Samille, oli verolaskun loppu?. HA!. Voi ei, on tietenkin valtion ja paikallisten verojen harkitseminen, samoin kuin palkanmaksuverot, itsenäisen ammatinharjoittamisen verot, valmisteverot, kiinteistövero ja liikevaihtovero. Kyllä, sinun on maksettava myyntivero aina, kun olet myydä jotain, vaikka mitä se on "jotain"?. on vaihtelee valtiosta toiseen. Saatat joutua täyttämään jopa 30 veroilmoitusta vuodessa. Joten palkata ammattilainen voi säästää hieman hässäkkää.

.

Työntekijän luokitteleminen väärin

.

Työntekijöidesi luokitteleminen urakoitsijoiksi on houkuttelevaa, sillä se vie palkkasumman rasitteen selkeästi harteiltaan ja siirtää sen omille. Mutta kutsuen kaikkia "toimeksisaaja"?. tarkoittaa paljon enemmän kuin olla ottamatta niitä viralliseen palkkalistoihin. Jos sinulla on ihmisiä, jotka käyttävät toimistosi töihin ja hallitset, kun he tulevat ja kun heidän työnsä on suoritettu, niin jos kävelee kuin ankka. IRS näkee tämän ja arvioi melko vakavia sakkoja. jos he uskovat, että olet luokitellut jonkun väärin. Joten jos yrität maksaa ihmisiä urakoitsijoiksi, sinun on varmistettava, että käsittelet niitä niin.

.

Itsenäisen ammatinharjoittamisen vero

.

Vain siksi, että maksat palkkalainoja työntekijöillesi, se ei tarkoita sitä, että sinut vapautetaan itsenäisestä ammatinharjoittamisesta. Tyypillisesti, jos yrityksestäsi maksetaan yli 400 dollaria vuodessa, sinun on maksettava verot.

.

Ei neljännesvuosimaksujen suorittaminen

.

Luuletko, että IRS lähetti sinulle nämä maksukortit hyödyllisiksi?. Ei, kyseiset rahat ovat tosiasiallisesti johtuneet siitä päivämäärästä, jolloin he ovat ystävällisesti painaneet veroilmoituksenne. Pelkkä rahan asettaminen maksaa loppuvuodesta ei vähennä sitä, sinun on tehtävä nämä neljännesvuosittaiset maksut, haluatko vai ei. Jos näin ei tehdä, voitat sinut vankilaan, mutta siitä aiheutuu korkoja ja rangaistuksia, mikä on suuri rahan tuhlaus.

.

Ajattelu voit tehdä verot itse

.

Joten ehkä sinulla on alhainen verotuksen koulutus ja ajattelet, että voit pelastaa itsesi muutaman sadan dollarin tekemällä itse. Tämä on sellainen kuin ottaa puusepän luokka paikallisessa rec-keskuksessa ja yrittää uudistaa talosi. Ajattele kirjanpitäjän palkkaamista osana verojen maksamista. Vaikka se säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä.

.

Oma palkkasi tekeminen

.

Muista 900 asioista, jotka sinun on tehtävä joka päivä pienyrittäjänä, palkanlaskenta tuo mukanaan erityisen monimutkaisen kerroksen, joka on sekä massiivisesti aikaa vievää että jolla on suuri mahdollisuus katastrofiin. Toki työntekijät eivät ole tyytyväisiä, jos törmäät ja he eivät maksa ajoissa, vaan sekoita verot ja katsot entistä enemmän tyytymättömiä IRS: ää. Vaikka oletko ryhtynyt LLC: n suojaamaan vastuusi, jos ilmoitat palkkasummasta väärin, yritysjohtajat ovat silti vastuussa. Joten varmista, että aina, aina palkata HR-ammattilaisen tai ulkoistaa palkkasi .

.

Verojen keventäminen

.

Ensimmäinen asia, joka tietää täällä, on se, että voit vähentää aiheuttamasi kulut ennen kuin olet todella avannut ovet. Joten nämä käynnistyskustannukset ovat ehdottomasti verovähennyskelpoisia. Tämän lisäksi tavarat, kuten vaatteiden ylläpito, autokulut, ateriat ja liikematkojen kulut ovat vähennyskelpoisia. Emme voi mennä koko luetteloon, mutta jos työskentelet ammattilaisen kanssa, hän voi käydä läpi kaiken. Varmista, että et ylen liikaa, tai saatat nostaa punaisia ​​lipuja IRS: n kanssa.

.

Tax Login säilyttäminen

.

Kyllä, se on ikävää vetää puhelintasi ja anna yrityksesi lounas kustannustehokkuussovelluksestasi. Ja kyllä, luultavasti unohdat tehdä sen kerran ja hetken. Mutta jos sinun pitäisi koskaan tarkastaa kulut ja sinulla on konkreettinen (tai ainakin näkyvä) loki kaikesta, mitä ostit, sinä suljet tilintarkastajan todella nopeasti. Ja voitko todella laittaa hinnan yksi-upping IRS?. Ei, et voi.

.

Tämä ei tietenkään ole tyhjentävä luettelo, ja se on tarkoitettu ainoastaan ​​suuntaviivoiksi. Vaikka nämä ovat joitain yleisimpiä verovirheitä, joita pienyritykset tekevät, on olemassa monia muita mahdollisia riskejä, jotta vältetään yritystietojesi asettaminen. Paras neuvo, jonka voimme antaa, on varmistaa, että palkitsette verovirkailijan ja perustat liiketoimintasi veropäätökset heidän suosituksilleen.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
.
5 days ago