Back to Question Center
0

Miksi pienyrityksesi tarvitsee kirjanpitäjän

1 answers:
.
.
.
- диван угловой мягкий. Why your small business needs an accountant

Kirjanpitäjät eivät ole supersankareita. Kukaan heistä ei käytä täyspitkää spandex puvut töihin, ja Marvelâ € ™ s ei tule ulos kanssa â € œ1040Manâ €?. elokuva pian. Mutta koska aikaa ja rahaa he säästävät pienyrityksesi, he voivat olla.

.

Vaikka raha onkin tiukka, tilintarkastajan palkkaaminen on älykäs investointi. Arvosi, että saat rahoitustasi mukaasi ja veresi on tehty oikein, melkein aina ylittävät kustannukset. Ja jos epäilet, miksi saatat tarvita sitä, tässä on kaikki tavarat, joita he tekevät paremmin ja nopeammin kuin pystyt.

.

Miten tietää, onko pienyritysten tarvitse kirjanpitäjä

.

Tyypillisesti vastaus on "aina", ". mutta jos tarvitset joitain varoitusmerkkejä, jotka saattavat tappaa sinut kasvot, tässä on mitä tutkia nähdäksesi tarvitsetko ammattimaista apua.

.

Ensinnäkin, jos tarkastellaan taseita, on kuin arameankielinen lukeminen puolestasi, tarvitset todennäköisesti kirjanpitäjän. Kirjanpito ja rahoitus eivät ole luonteeltaan luonnollisesti kaikille, ja jos olet luova / operatiivisempi kuin numeroiden henkilö, jolla on ammatillinen kädensija, tämä on välttämätöntä.

.

Vaikka olet tyytyväinen numeroihin, harkitse kuinka paljon aikaa vietät töissä kirjoissa ja kuinka paljon aikaasi on. Jos käytät taseiden, verojen ja palkanlaskennan kaksi tuntia päivässä, ja voit viettää yrityksesi tuloja, ehkä kirjanpitäjä on hyvä idea.

.

Samat linjat, jos sinusta tuntuu, että yritys on pysähtynyt tai se ei voi kasvaa, koska olet joutunut taloudelliseen työhön, vuokraat jonkun tekemään sen. Kirjanpitäjä ei voi kasvattaa yrityksesi puolestasi, mutta hän voi vapauttaa sinut keskittymään uusiin tuotteisiin ja laajentamiseen.

.

Lisäksi, jos et vielä ole hallittanut kassavirtaa, tarvitset ehdottomasti kirjanpitäjän. Yritykset, joilla on suuri liikevaihto, mutta vähän voittoa, ovat selvästi vuotanut rahaa jonnekin, ja kirjanpitäjät löytävät vuotoa. Ja tämä ulkopuolinen näkökulma on myös hyödyllinen.

.

Mitä kirjanpitäjä voi tehdä minulle?

.

Kirjanpitäjä tehostaa kaikkea pienten yritysten mukana. Avustaen liiketoimintasuunnitelmallasi auttaa verojen esittämisessä sijoittajille, kirjanpitäjät tekevät kaiken tekemäsi helpommaksi ja vaikuttavammaksi. Breaking it down, hereâ € ™ s, miten he helpottavat prosessin eri vaiheiden kautta:

.

Aloitusopas

.

Liiketoimintasuunnitelma - suuri asiakirja, jonka teet ennen kuin teit mitään muuta - sisältää rahoituksen ja rahoituksen osion. Luovaa tyyppiä varten tämä on tylsiä, tylsää segmentti, jonka haluat maksaa jonkun muun kirjoittamaan. Mutta toisin kuin korkeakoulututkimuspapereita, voit!. Kirjanpitäjät voivat melkoisesti laittaa tämän osion yhteen niin kauan kuin heillä on oikeat tiedot. Voit myös keskittyä hauskoihin tavaroihin kuten tuotekehitykseen ja markkinointiin.

.

Ne voivat myös auttaa sinua selvittämään, minkälaisen yrityksen pitäisi aloittaa. Jos C-corp, S-corp ja LLC kuulostavat kuten Sesame Street sponsoroi sinulle, saat apua kirjanpitäjältä. He näyttävät myös, kuinka voit maksimoida voitot ja suojata omaisuuttasi, jos toimeentulo riippuu liiketoiminnan menestyksestä.

.

Toiminnan aikana

.

Tarkoittaako postmanpäiväisen vierailun olevan terävästä lumisesta lumivyöry?. Oletko koskaan käyttänyt ilmausta "onko 50 000 dollarin tarkistus tässä kentässä jonnekin?". Sinä, ystäväsi, on virallisesti tullut ylivoimainen paperityötä. Et ole ainoa pienyritys, joka menettää kokonaan siitä, kuka velkaa sinulle ja kenen velkaa, mutta se ei saa olla näin. Laskujen, tarkastusten ja muiden maksujen lähettäminen kirjanpitäjälle tai kirjanpitäjälle auttaa sinua järjestämään ja vähentämään ylivoimaista paperityötä stressissä. He voivat myös varmistaa, että työntekijät ja riippumattomat urakoitsijat on luokiteltu asianmukaisesti, jotta IRS: stä ei tule ongelmia. Näiden samoilla linjoilla, kirjanpitäjät voivat hoitaa palkkalistoja, jos et ole ulkoistanut sitä jo. Ne voivat myös laatia vakuuttavan rahoitusselvityksen, jonka voit esittää lainanantajille ja / tai sijoittajille sekä mahdollisille uusille sijoittajille. Â

.

verot

.

Kirjanpitäjän palkkaamisesta ilmeisin etu on heidän avustuksensa verotuksessa. Vaikka sinulla on alkeellinen ymmärrys verokoodista, et tiedä yhtä paljon kuin kirjanpitäjäsi. Heidän koko työnsä on ajan tasalla viimeisimmistä lakeista ja määräyksistä, eikä heillä voi vain varmistaa, että olet yhteensopiva, ja he maksavat myös vähennykset.

.

Kirjanpitäjät auttavat myös arvioimaan neljännesvuosittaiset veronmaksusi ja auttavat sinua välttämään rangaistuksia alitulosta. He voivat lajitella W2: t ja 1099: t, hoitaa palkanlaskennan verot ja ohjeet siitä, miten voit maksaa liikevaihtovero asianmukaisesti. Ja taivas kieltää sinua koskaan näkemään sanaa â € œauditâ €?. virallisessa IRS-kirjeenvaihdossa he voivat myös auttaa sitä.

.

CPA tai kirjanpitäjä

.

Kun olet päättänyt saada kirjanpidon apua, sinun on päätettävä, työskentelevätkö sertifioitu julkinen kirjanpitäjä vai kirjanpitäjä. Hankintakohtaiset sopimukset ovat hallituksessa sertifioituja, ja ne ovat lisensoinut verojen asettamiseen puolestasi, samoin kuin lukuisia muita toimintoja. He voivat myös käyttää sinulle $ 150 - 400 dollaria tunnissa. Jälleen, jos uskot, että aikaasi on enemmän arvoinen, niin tämä on reitti.

.

Kirjanpitäjät ovat hieman vähemmän monipuolisia kuin mitä he voivat tehdä ja niiden laaja tietämys, mutta päivittäisten maksettavien velkojen ja saamisten päivittäinen ylläpito on paljon halvempi vaihtoehto. Tyypillisesti ne maksavat välillä 30 - 50 dollaria tunnissa, ja ne voivat kestää suuren osan työstäsi. Kumpi tahansa vaihtoehto valitset, voit aina neuvotella palkkion ja palkata per hankkeen perusteella, jos luulet tarvitset vain yksi verotusaika.

.

Riippumatta siitä, mitä yrityksesi on, kirjanpitäjä on aina hyvä idea. He antavat sinulle aikaa, pitävät yrityksesi talouden tarkassa tilassa, minimoivat mahdollisuutesi tarkastukseen ja varmistavat, että olet aina verotason mukainen. Sarjakuvakirjan kuvakkeet he eivät ole, mutta tulevat veroasteeksi he varmasti säästävät päivän.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
.
5 days ago