Back to Question Center
0

Ensimmäisen vuosineljänneksen tarkistus avain vuotuiseen liiketoiminnan onnistumiseen

1 answers:
.
.
.
. corbatas precios.4625,0.5225&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725980000000" alt="Assessing First Quarter Performance">

Odota hetki - älä vain hengittäisi suurta huokausta helpotuksen jälkeen onnellisen vilkkaan lomien aikana. Se oli kuukausia sitten!. Nyt se on huhtikuu ja koko vuoden ensimmäinen vuosineljännes on takanasi.

Joten, miten teet?. Vielä tärkeämpää on, onko sinulla erityisiä tapoja arvioida ensimmäistä vuosineljänneksiä, jotta tiedät, ovatko ne jäljessä ja että voit tehdä myös muutoksia, kun taas jäljellä on vielä kolme neljäsosaa?

Pienyritysten konsultti Brian Moran. esittää viisi kysymystä pitämään yrityksesi raiteille:

.
  • Mitkä ovat strategiset tavoitteet?. (Yrityksesi erityiset, mitattavissa olevat tavoitteet, kuten tulot tai uudet tilit) Â
  • .
  • Mikä on toimintasuunnitelma?. (Miten saavutat tavoitteesi?), Ja jos et ole nyt mukana, miten suunnittelet suunnitelmasi? Â
  • .
  • Mikä on varmuuskopiointisuunnitelma?. (Kärsit tiellä nyt, esteet myöhemmin, joten parasta käsitellä niitä nyt) Â
  • .
  • Kuka voi auttaa?. (Käytä kaikkia linjoja, kuten valmentajia, asianajajia, myyjiä) Â
  • .
  • Milloin on seuraava kuukausittainen kokous?. (Olettaen, että sinulla on tiimi-kuukausittaiset kokoukset ovat hyvä tapa pitää kaikki reitillä reaaliajassa)
  • .

Moran varoittaa "ensi vuoden ansiosta". että jotkut pienyrittäjät toteuttavat, kun he löytävät heidät pois. Donâ € ™ t odottaa: Tartu härän sarvet juuri nyt, kun on aika tehdä muutoksia.

Digitaalisten bloggaajien kirjoittaminen. com, liike-elämän neuvonantaja Patricia Goodman sanoo , että koko ensimmäisen neljänneksen liiketoiminnan tarkistus ei ole vain saavutettavissa, vaan myös melko helppoa. Goodman sanoo, että vaikka tiedät, että olet työskennellyt kovasti viimeisten 90 päivän aikana, on tärkeää keskeyttää ja määrittää vastaukset seuraaviin:

.
  • Saavuudumme ensimmäisen neljänneksen tavoitteisiin? Â
  • .
  • Vaikka olisimme, onko järkevää jatkaa suunnitellusti? Â
  • .
  • TAI - Aiomme tehdä muutoksia suunnitelmassa ennen menettelytapaa?
  • .

Aloita tarkastelemalla suunnitelmaasiakirjoja ja vertaa â € œprojected 3/31 / 13â €. kanssa "aktuaali 3/31/13. â € ??. Muista tarkastella sekä tuloja että kuluja, sitten porautua tuloksiin perustuvista syistä. Jopa pinnallisesti hyvät tulokset, Goodman sanoo, vaativat syvempää ulkoasua.

On tärkeää tehdä erillinen analyysi tuloista ja menoista. Tarkastelemalla tuloja määrität esimerkiksi online-muunnokset (kävijät, jotka johtavat myyntiin) ja keskimääräinen myynti ostajaa kohden?. Missä sinulla on erityisen menestys?. Minne sinä lyhyt?. Esimerkiksi jos myynti on jäljessä, voisiko se olla tarjouksesi?. Sinun markkinointi ja mainonta ?. Yhdistelmä tekijöistä?. Voitko tehdä hienosäätöä samalla kun pidät muita tekijöitä vakiona?. Tällä tavoin voit pystyä paremmin vertailemaan lähestymistapoihin.

Kulujen tarkistaminen on hieman helpompaa, jos olet pitänyt hyviä tietueita. Ilmeinen kysymys: Miten todelliset menot ovat verrattavissa ennustettuihin menoihin?. Ja yli kokonaismäärät, ovatko menot tiettyihin ryhmiin sopusoinnussa suunnitellun kanssa?. Missä on variansseja, tiedätkö tarkalleen miksi?. Voitteko ottaa huomioon kustannukset, jotka olivat todella odottamattomia (ja tarpeellisia) verrattuna niihin, jotka ovat ehkä unohtaneet suunnittelun?

Sitoudut neljännesvuosittaiseen tarkastukseen, ja sinulla on todennäköisesti parempi vuosi. Säännölliset tarkastukset tekevät myös sinulle paremman suunnittimen, mikä tarkoittaa sinun "projekti"?. ja â € œactualâ €?. tulokset ovat yhä lähempänä toisiaan. netto .

.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava rahoitusratkaisuyritys. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
.
5 days ago