Back to Question Center
0

12 Kiinnitä huomiota ennen ravintolaasi franchising

1 answers:
.
.
.
. 12 Restaurant Franchising Tips

Kuten sanonta kuuluu, "äärimatka on vilpitön muoto" - mongodb visualization. Jos olet ravintola franchisor, jolla on idea, joka on tarpeeksi hyvä jäljitettäväksi, franchising-jäsenet sopivat maksaakseen oikeuden käyttää franchise-malliston hyvää nimeä.

Tämä on yksi syy, miksi franchising-maailma on tullut niin suosittu. Jos sinulla on hieno liikeidea ravintola-franchising-yritykselle, mutta sinulla ei ole aikaa ja pääomaa laajentaa sitä, voit tulla franchisenantajaksi ja saada ihmiset maksamaan sinut nimesi suuremmaksi. Ja vastineeksi, franchising-yritykset alkavat aloittaa oman pienyrityksen.

Tiesitkö, että 10 prosenttia Yhdysvaltain yksityisen sektorin taloudesta ja 14 prosenttia yksityisen sektorin työpaikoista on peräisin franchising-yhtiöistä?. Uusi franchise avautuu seitsemän minuutin välein tässä maassa, ja franchising-osuus on yli 1 triljoonaa dollaria myynnissä vuosittain.

Tämä kaikki kuulostaa ihanteelliselta, eikö?. Helppo siellä, Ray Kroc. On monia asioita, jotka on otettava huomioon ennen kuin aloitat ravintolisiä. Tässä on 12 vinkkejä ravintola franchising potentiaalisille franchisors harkita.


Joten pidit joka päivä ja teet uusia reseptejä?. Saitko koskettavia pöytiä ja tutustumalla asiakkaisiisi?. Nämä päivät ovat ohitse. Olet nyt liikemies, joka harjoittaa ravintola-franchisingtoimintaa. Vaikka saatat silti kääntyä keittiösi tai liikkua ruokasalissa, suurimman osan ajastasi aiotaan käyttää uusien työpaikkojen rekrytointiin, aloittamiseen ja hallintaan. Ja jos et ole liikemies, tämä ei ehkä ole sinua varten.Tämän vuoksi tämä tarkoittaa sitä, että ihmiset, jotka jätit ihmiselle, täytyy olla yhtä hyviä - jos ei parempaa. - kuin sinä. Tämä tarkoittaa sitä, että päällikkö on sitoutunut ravintolaan, innovatiiviseen kokoukseen ja jokaiseen muuhun, joka tekee ravintolaan liittyviä toimintoja, joita käytit. Koska sinulla on uusi työpaikka nyt. Katso ensimmäinen kärki.

Sinun tarvitsee päästä päästä alkuun

Ironista kyllä, voit päästä mukaan vältetään . käynnistyskustannukset. Saatat tarvita vähintään 100 000 dollaria saadaksesi ravintolasi franchising-aloitteen. Suurin osa näistä kustannuksista on rekisteröinti- ja hakuprosessinne vuoksi, koska ne vaativat oikeudellista neuvontaa, joka on harvoin halpa. Liittovaltion arkistointi voi kestää jopa 20 000 dollaria. Valtion maksut ovat muutamia tuhansia, ja kirjanpitäjien palkkiot (franchising-yritykset saavat vuosittain tilintarkastuksen) ovat jopa 15 000 dollaria. Thatâ € ™ s sinun vähäisintäsi, ja pienyrittäjänäsi ei tiedä, että kustannukset , joita luulet, eivät koskaan maksa.

Sinun täytyy todennäköisesti hankkia uusia työntekijöitä

Paljon haluat, kun haluat saada kaksinkertaisen platinaa usein lentoliikenteen tilan ympäri maata perustaa. franchiseja, tarvitset myös kotona. Mikä tarkoittaa ainakin, sinun on todennäköisesti palkata vähintään yksi kouluttaja tekemään työn sinulle. Kun tarpeeksi franchising avautuu, sinun todennäköisesti tarvitaan franchising-yhteyshenkilö, joka pystyy käsittelemään huolenaiheita ja kysymyksiä, kun ne syntyvät. Jos nämä arenâ € ™ t asioita sinulla on varaa, franchising ravintolassa ei ehkä ole sinulle.

Sinun täytyy täyttää FDD ja se on parempi olla täydellinen

Jotenkin riippumattomuuden julistaminen oli vain 1458 sanaa, mutta kaikki liittovaltion hallitus. koota sen jälkeen, kun on vähintään 40 sivua. Franchising Disclosure Document (FDD) ei ole erilainen. Ja jos se ei ole täydellinen, arvaa mitä?. He lähettävät sen takaisin ja tekevät sinut uudestaan.

On olemassa useita sääntöjä Youâ € ™ ll Täytä Lay Out

Ennen kuin istut alas että peto asiakirjan, joka on FDD, youâ € ™. tarvitsee aina selvittää kaiken. Ei vain alueita, joilla aiot laajentaa, mutta kuinka suuri jokainen alue tulee olemaan. Muita asioita mukaan lukien, mutta eivät millään tavoin rajoittuneet: kuinka kauan koulutuksesi on ja kuka suorittaa sen?. onko franchising-laitteiden tarvitse ostaa laitteistoa yrityksellesi;. miten yritystä markkinoidaan;. franchising-sopimuksen ehdot;. rojaltit;. miten suojaat omaa tietojasi;. ja uusi organisaatiorakenne, joka mahdollistaa franchising-jäsenille mahdollisuuden raportoida.Jopa kaupungin kotikaupungissasi asioissa, kuten rakennuskoodit, toimistotilat ja työntekijöiden verot voivat muuttua voimakkaasti -. "Puhumattakaan valtiosta toiseen. Kalifornia ja Illinois ovat kaksi kaikkein tunnetuimpia franchising-säädöksiä. Mutta vaikka et halua laajentaa sinne, tee enemmän kotitehtäviä kuin luulet tarvitsevasi säädöksillä, missä laajennat. Parempi on turvallinen kuin pahoillaan.

Sinun on todennäköisesti hankittava franchise-konsultti

Kyllä. Thatâ € ™ s todellinen työ, ja melko tuottoisa myös. Suuri ravintolan omistajat eivät aina ole erinomaisia ​​liikemiehiä tai franchiseja, ja niin paljon on ajateltava, että sinä saatat parhaiten saada apua ulkopuolelta. Näitä konsultteja maksetaan auttaaksemme sinua luomaan FDD: n, tutkimussäännöt muissa valtioissa. Seuloo hakijoita ja yleensä tee kaikki tavaraa, joka on antanut sinulle unettomuutta, koska olet ajatellut tätä hullua ajatusta.

Ideasi ei välttämättä toimi kaikkialla

Vain siksi, että kaupunkisi ihmiset ajattelevat syvän paistinpannun käsite on historian suurin asia,. saada se, ei tarkoita, että ihmiset kaikkialla tekevät niin. Jotkut kaupungit saattavat olla jo kyllästyneitä syvänmehun voileivän myyjien kanssa. Toiset saattavat löytää ajatuksen herättävän ja vakavan haasteen niiden kollektiivisille rantakoreille. Suosio ei ole koskaan yleismaailmallinen, joten samoin kuin tutkimusasetukset, muista tutkia kulttuuria ja kilpailijoita kaikkialla, missä olet suunnittelemassa kaupankäyntiä.

Kaikki yrityksestesi tarvitsee olla päällekkäisiä

Kaikki. Asettelusta ruokaan ihmisille, jotka työskentelevät siellä. Jos suoritat œ œchef-drivenâ €?. ravintola, se on vaikea ajaa kokki kuudelle muulle paikkakunnalle. Tai jos valikosi on kaikki "loistavasti hankittu"?. ja kausittainen, mikä tarkoittaa, että fyysisesti mahdotonta kopioida valikkoasi muilla alueilla. Franchising-tavoite on antaa asiakkaille samanlainen kokemus kustakin, ja jos yrityksellesi on joitain taustalla olevia käsitteitä, joita ei voi kopioida, niin ravintola-franchising ei ehkä ole sinua varten.

Sinun on tehtävä franchise-apuasi markkinointiin

Sinä saatat olla kansallinen (tai alueellinen) mainoskampanja. Mutta sinun franchise-sopimuksessa kannattaa harkita määrittämällä prosenttiosuus liikevaihdosta, jonka franchisensaajan on käytettävä markkinointiin . Viime kädessä se on myös heidän liiketoimintaansa. Kymmenen viiteentoista prosenttia ei ole harvinaista markkinointikulujen käyttämiseksi franchise-sopimuksissa.Ei mitään, joka haluaa franchise-palkinnon saavan yhden


Mikään ei vaivaa egoa nopeammin kuin joku tulee ravintolaanne ja sanoo: "OMG!. Teet parasta ruokaa historiassa. Minä olen täällä joka päivä ja rakastan koko ruokalistan ja haluan olla aivan kuten sinä . Voinko olla franchisenantaja?. Ole varovainen näissä tilanteissa. Liiketoiminta on liiketoimintaa, ja se vaatii paljon enemmän kuin intohimoisen omistautumisen tehdä franchise-työtä. Toki, haluat heidän olevan yhtä innostuneita yrityksestänne kuin sinäkin. Mutta jos franchising-yritys epäonnistuu, se vahingoittaa ravintola-franchising-tuotemerkkiäsi ja voi päätyä tekemään enemmän haittaa kuin hyvää.

Image courtesy of jumpe osoitteessa FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
.
5 days ago