Back to Question Center
0

Kuinka tunnet pienyritysten nykyään?

1 answers:

Koska pienyrityksiä (90%) pienyrityksistä ja 30% kaikista amerikkalaisista työntekijöistä, joiden palveluksessa on alle 100 työntekijää, ei ole kyse siitä, että pienyritys ajaa U.S.-taloutta.

.

- commercial appraisal.

Viimeaikaiset tutkimukset viittaavat siihen, että nämä yritykset ovat kasvussa, mutta myös varovaisia ​​- ja varovaisen optimistisia - tulevaisuudesta. Jotkut pienyritykset kärsivät edelleen taantuman vaikutuksista. Toiset ovat hermostuneita marraskuun vaalien tuloksista ja liittovaltion määräysten lisääntymisestä. Silti monilla on yrittäjille yhteinen luottamus, joka voisi määrittää U-talouden terveyden ja suun- nan vuoden loppuun mennessä - ja sen jälkeen.

.

Vuosi 2016 on ollut emotionaalinen vuoristorata yritysten omistajille, yrittäjille ja lainanantajille, jotka palvelevat heitä:

.
  • Monet pienyrittäjät ovat tulleet paluuta myyntiin ja tuloihin tasolle, jota ei ole kokenut ennen suurta lamaa, joka alkoi vakavasti vuonna 2008.
  • .
  • Talouden elvyttämisen ja talouden elpymisen ansiosta käynnistystoiminta on myös nousussa, koska työntekijät ovat riittävän optimistisia joko jättämään olemassa olevat työpaikat tai hajauttamalla ja käynnistämään sidosyritykset ensisijaisen tehtävänsä lisäksi.
  • .
  • Lainanantajat tekevät uudenlaisia ​​luotonantopyyntöjä tai todellista alkuperää yritysten omistajien laajentamisesta tai yrittäjien uusien yritysten käynnistämisestä. Tämä liikenne on historiallisesti merkki optimistisuudesta lainanottajien keskuudessa.
  • .

Tämä ei ole mikään toimiala. Monet yritykset ja teollisuus ovat saaneet vuodesta 2008 lähtien johdonmukaisen, ellei täydellisen elvytyksen. Rehellisen ja kokonaisvaltaisen kuvan on kuitenkin tunnustettava sellaisten yritysten omistajien huolenaiheet, jotka ovat kokeneet paremman, puutteellisen tai jopa olemattoman tuoton. taloudelliseen normaalisuuteen.

.

Kesä on pudonnut ja marraskuun vaalit lähestytään, mikä lisää epävarmuutta. Tekniikasta, liiketoiminnan rahoituksesta ja työvoimakysymyksistä, uusista liiketoiminnan kehittämistarpeista ja valtionhallinnon säännöksistä yritykset liikuttavat sekä tuttuja että tuntemattomia vesialueita.

.

Kun Fortune 500s saa otsikot, amerikkalaisten pienyritysten ajattelutapa, terveydentila ja toimet todella auttavat USA: n taloutta. Tarkastellaan niiden laajuutta, laajuutta ja vaikutusta: vain yhdestä kymmenestä yrityksestä Yhdysvalloissa julkisesti käydään kauppaa, kertoo Wall Street Journal ja yli 30 prosenttia toimivista amerikkalaisista työskentelee alle 100 työntekijän yrityksissä. Yhdysvaltain pienyritysten hallinto .

.

Yritysten määrä näyttää nousevan SBA: n vuoden 2015 Small Business Bulletin mukaan. SBA-toimet ovat "pienyrityksiä", joilla on 499 työntekijää tai vähemmän työntekijöitä, mikä sallii heille suorituskyvyn seurannan ja tukikelpoisuuden ohjelmaprofiileille, jotka on varattu "pienten yritysten" huolenaiheeksi auttaakseen heitä kilpailemaan markkinoilla.

.

Jos haluat lukea lisää, lataa Small Business Landscape 2016 -dokumentti napsauttamalla tätä .

5 days ago